Czy widziałeś już nasz dziennik obecności i kalkulator wynagrodzenia, który zapamięta
- kiedy byłeś w pracy, a kiedy na urlopie
- kiedy byłeś chory
- kiedy byłeś na nadgodzinach, a kiedy odbierałeś godziny
i pozwoli
- podsumować ilość wykorzystanego urlopu w ciągu roku
- obliczyć szacowaną wysokość Twojego wynagrodzenia
- obliczyć wysokość potrąceń i dodatków do wynagrodzenia
- obliczyć wysokość premii

Sprawdź sam i zapomnij o zapisywaniu tych danych w zeszycie...
2024-01-18T14:04:59+01:00
Z informacji jaką otrzymaliśmy od Pracodawcy MAN wynika, że zmianie uległ kalendarz produkcyjny i w związku z tym zmianie uległy terminy odpracowania godzin z WDO:
Czw 18 Sty, 6:50
Szkolenie Związkowe.
2024-01-18T06:50:29+01:00
16-17 stycznia w Biurze Delegatury NSZZ Solidarność Starachowice odbyło się szkolenie "Sztuka negocjacji-negocjacje z Pracodawcą". Szkolenie przeprowadził Jan Plata-Przechlewski z Biura Szkoleń Komisji Krajowej NSZZ "Solidarność" Gdańsk. W szkoleniu uczestniczyli przedstawiciele wszystkich Komisji z Delegatury NSZZ Solidarność Starachowice. Z ramienia Komisji NSZZ Solidarność MAN Bus Starachowice w szkoleniu uczestniczyli Przewodniczący Komisji Wojciech Puchała oraz Członkowie Komisji Jacek Cieśla i Jan Dudzic.
2024-01-11T09:15:41+01:00
Wszystkich Członków NSZZ Solidarność MAN Bus Starachowice, którzy jeszcze nie odebrali talonów świątecznych, prosimy o zgłaszanie się do biura Związku w celu odebrania w/w talonów do końca stycznia 2024. Po tym terminie talony, które nie zostaną odebrane zostaną przekazane na cele dobroczynne.
2024-01-11T09:07:25+01:00
Członkowie Autonomicznego Klubu Honorowego Dawcy Krwi, proszę o przedstawienie informacji, o ilości oddanej krwi za rok 2023 do 22 stycznia 2024.
Czw 11 Sty, 8:56
Spotkanie w PKC
2024-01-11T08:56:58+01:00
10 stycznia w PKC odbyło się spotkanie w temacie negocjacji płacowych. W spotkaniu uczestniczyli uczestniczyli Pani Dyrektor Ewa Starba Kopciara, Szef produkcji Dawid Tarabasz oraz przedstawiciele Związków Zawodowych działających w PKC. Na spotkaniu omawiane były propozycje podwyżek płac po wprowadzeniu korekt zgłoszonych przez Związki. Następnie poruszane były tematy zgłaszane przez Pracowników do Związków Zawodowych. Kolejne spotkanie zostało wstępnie ustalone na przyszły tydzień.
2024-01-10T06:57:49+01:00
Witamy kolejne dwie osoby, które wstąpiły w szeregi NSZZ "Solidarność".
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum