Czy widziałeś już wygodny i nowoczesny rozkład jazdy autobusów MZK w Starachowicach?
- aktualna baza kursów
- wszystkie linie komunikacyjne
- wygodne wyszukiwanie po przystankach, ulicach lub numerach linii
- NOWOŚĆ! Możliwość wydrukowania rozkładu z każdego przystanku oraz dowolnego zestawu linii za pomocą wygodnego kreatora

- wyszukiwarka połączeń
- określisz kiedy chcesz jechać
- wybierzesz miejsce początkowe i docelowe
- system znajdzie połączenie bezpośrednie oraz z przesiadką
- podpowiemy, na którym przystanku się przesiąść lub przejść na pobliski przystanek

Sprawdź sam i nie szukaj już nigdy więcej połączeń biegając po przystankach...
2022-03-31T17:18:49+02:00
W ostatnim dniu marca dwie osoby z MAN zapisały się do "Solidarności".
2022-03-28T17:14:43+02:00
Po krótkiej przerwie w zapisach zapisywanie dzisiaj ruszyło. Zapisała się jedna osoba z MAN.
2022-03-17T19:23:58+01:00
Następna osoba z MAN wstąpiła dzisiaj do "Solidarności"
Pon 14 Mar, 16:53
Dostosują nam autobusy
2022-03-14T16:53:52+01:00
Z MZK dostaliśmy informację, że istnieje możliwość dostosowania autobusów komunikacji miejskiej do oczekiwań pracowników. Prosimy pracowników MAN, PKC i APLEONA do zgłaszania do nas uwag dotyczących obecnych rozkładów jazdy. Wszystkie uwagi, które zostaną nam przekazane prześlemy do Zarządu MZK. Nieprzekraczalny termin zbierania uwag to 18.03.2021r.
2022-03-10T17:48:30+01:00
Dzisiaj jedna osoba z MAN BUS zapisała się do NSZZ "Solidarność".
2022-03-09T16:05:59+01:00
W dniu dzisiejszym odbyło się spotkanie związków zawodowych z przedstawicielami PKC podczas, którego omawiano sprawę zmiany Regulaminu Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych na rok 2022. Strona pracodawcy proponowała zlikwidowanie pożyczek remontowych na co „Solidarność” nie wyraziła zgody. Tak, więc pożyczki będą wypłacane nadal, ale zmieni się forma ich spłaty. Od tego roku pożyczkę będzie można spłacać przez półtora roku lub przez trzy lata. To w jakim czasie pożyczka będzie spłacana uzależnione będzie od decyzji pracownika i dochodu przypadającego na członka jego rodziny. Osoby, których dochód nie przekracza 1300 zł na członka rodziny będą mogły spłacać pożyczkę przez trzy lata, a osoby, których dochód na członka rodziny jest wyższy niż 1300 zł. będą mogły ją spłacać przez półtora roku lub przez trzy lata. Na wniosek „Solidarności” o 200 zł. podniesione zostało tak zwane dofinansowanie do wypoczynku organizowanego we własnym zakresie. W roku 2022 osoby, których dochód na członka rodziny wynosi do 1300 zł. otrzymają dofinansowanie w kwocie 1800 zł., a osoby, których dochód przekracza 1300 zł na członka rodziny otrzymają dofinansowanie w kwocie 1700 zł. Wprowadzone zostało nowe świadczenie – dopłata do biletów do kina, teatru, opery czy biletów na mecz. Każdy pracownik PKC będzie z tego świadczenia mógł skorzystać raz w roku, a dopłata wyniesie 50 zł.
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum
Dobrze powiedziane, jakby firma szanowała i dobrze traktowała pracowników to i pracownikom zależałoby na pracy. A ...Piątek o 13:18 w wątku Pasiaki i sytuacja zakładu.
No jeżeli Tobie bardziej zależy na zakładzie jak na własnej godności to pozdrawiam cię serdecznie.Czasy poganiaczy...Czwartek o 18:12 w wątku Pasiaki i sytuacja zakładu.
No to faktycznie nie ma sensu. Szkoda bo planowałem jechać.Fajna odskocznia od tego całego bałaganu. W każdym bąd...Czwartek o 14:56 w wątku Wycieczka Toruń
Statystyki
Top tygodnia