Czy widziałeś już wygodny i nowoczesny rozkład jazdy autobusów MZK w Starachowicach?
- aktualna baza kursów
- wszystkie linie komunikacyjne
- wygodne wyszukiwanie po przystankach, ulicach lub numerach linii
- NOWOŚĆ! Możliwość wydrukowania rozkładu z każdego przystanku oraz dowolnego zestawu linii za pomocą wygodnego kreatora

- wyszukiwarka połączeń
- określisz kiedy chcesz jechać
- wybierzesz miejsce początkowe i docelowe
- system znajdzie połączenie bezpośrednie oraz z przesiadką
- podpowiemy, na którym przystanku się przesiąść lub przejść na pobliski przystanek

Sprawdź sam i nie szukaj już nigdy więcej połączeń biegając po przystankach...
Nie 18 Lip, 14:12
Zmarł Andrzej Jędrzejczyk
2021-07-18T14:12:27+02:00
W dniu 16 lipca zmarł Andrzej Jędrzejczyk. Działacz NSZZ „Solidarność” w Starachowickim Przedsiębiorstwie Przemysłu Drzewnego (SPPD). W latach 1980 – 1981 był wiceprzewodniczącym Komisji Zakładowej NSZZ „Solidarność” w SPPD. W stanie wojennym prowadził działalność opozycyjną za co był dwukrotnie aresztowany i zwolniony z pracy. Był inwigilowany przez Służbę Bezpieczeństwa. Przez kilka lat pracował w MAN na wydziale montażu wiązek elektrycznych i udzielał się w działalności związkowej będą członkiem NSZZ „Solidarność”. Pogrzeb Andrzeja Jędrzejczyka odbędzie się jutro (19 lipca). Msza pogrzebowa odprawiona zostanie o godzinie 15.00 w kościele w Stykowie.
2021-07-16T15:39:20+02:00
Rekord padł dzisiaj. 11 osób z MAN-a zapisało się dzisiaj do NSZZ "Solidarność"!
2021-07-15T17:48:11+02:00
Dzisiaj jedna osoba z MAN-a zapisała się do "Solidarności".
2021-07-13T16:45:18+02:00
Kolejne 4 osoby z MAN-a wstąpiły w nasze związkowe szeregi.
2021-07-13T09:22:53+02:00
W dniu dzisiejszym we wczesnych godzinach porannych podpisane zostało porozumienie pomiędzy związkami zawodowymi, a Zarządem MAN Bus dotyczące podwyżki płacy. Walka, jaką o wzrost wynagrodzeń pracowników prowadził NSZZ „Solidarność” była długa i nerwowa. Spowodowane to było postawą Zarządu firmy, który najpierw nie podejmował negocjacji, a gdy wreszcie je podjął to stawiał przed związkami zawodowymi takie żądania, że były on dla „Solidarności” nie do przyjęcia. Zdecydowana postawa Związku sprawiła, że przedstawiciele pracodawcy wycofali się ze swoich pomysłów, co otworzyło drogę do zawarcia porozumienia. Główne zapisy porozumienia to:Z dniem 1 lipca płaca wzrośnie o 3,5% ale nie mniej niż 200 zł. brutto.W miesiącu lipcu zostanie wypłacony bonus w wysokości 600 zł. brutto.Gwarancja premii miesięcznej na poziomie minimum 8% (dla pracowników na stanowiskach robotniczych) i minimum 6% (dla pracowników na stanowiskach nierobotniczych).
2021-07-12T18:47:49+02:00
I kolejne trzy osoby z MAN-a zapisały się dzisiaj do "Solidarności".
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum
Więc przstańmy odwalać wreszcie chałę taka jaką robią Turcy, bo sami sramy w swoje gniazdo. Robić powoli i dokł...Godzinę temu w wątku Kto się zwolni po wprowadzeniu elastycznego?
Ja to nie wiem. Tyle tu narzekania, nikomu nic się nie podoba. A sprawa jest prosta. Mówicie, że tam czy owam jest le...Dziś o 0:01 w wątku Kto się zwolni po wprowadzeniu elastycznego?
Więc przstańmy odwalać wreszcie chałę taka jaką robią Turcy, bo sami sramy w swoje gniazdo. Robić powoli i dokł...Wczoraj o 21:22 w wątku Kto się zwolni po wprowadzeniu elastycznego?
Statystyki
Top tygodnia