Czy widziałeś już nasz dziennik obecności i kalkulator wynagrodzenia, który zapamięta
- kiedy byłeś w pracy, a kiedy na urlopie
- kiedy byłeś chory
- kiedy byłeś na nadgodzinach, a kiedy odbierałeś godziny
i pozwoli
- podsumować ilość wykorzystanego urlopu w ciągu roku
- obliczyć szacowaną wysokość Twojego wynagrodzenia
- obliczyć wysokość potrąceń i dodatków do wynagrodzenia
- obliczyć wysokość premii

Sprawdź sam i zapomnij o zapisywaniu tych danych w zeszycie...
2022-04-26T17:57:31+02:00
Kolejna osoba z MAN-a wstąpiła dzisiaj w nasze związkowe szeregi.
2022-04-25T17:20:51+02:00
Dzisiaj dwie osoby z MAN-a zapisaly się do NSZZ "Solidarność".
Pt 22 Kwi, 17:03
Ankieta
2022-04-22T17:03:14+02:00
W związku z możliwością korekty rozkładów jazdy autobusów MZK zgłosiliśmy do tej firmy wiele uwag, które przekazali nam pracownicy MAN, PKC i APLEONA. Dodatkowe uwagi dotyczące funkcjonowania komunikacji miejskiej pracownicy naszych firm mogą przekazać za pomocą ankiet opracowanych przez przewoźnika. Od MZK otrzymaliśmy kilkaset takich ankiet. Osoby zainteresowane komunikacją miejską mogą je wypełnić a my je przekażemy do MZK. Ankiety znajdują się w naszym biurze związkowym i u naszych przedstawicieli wydziałowych. Zachęcamy do skorzystania z możliwości wypowiedzenia się, bo dane uzyskane z ankiet pozwolą przewoźnikowi na opracowanie takich rozkładów jazdy, które będą wychodziły naprzeciw oczekiwań pracowników.
2022-04-20T17:00:40+02:00
Dzisiaj dwie osoby z MAN-a zapisały się do "Solidarności".
Pt 15 Kwi, 16:35
Zmarł Tomasz Dąbrowski
2022-04-15T16:35:34+02:00
W dniu 12 kwietnia zmarł członek NSZZ „Solidarność Tomasz Dąbrowski, pracownik MAN BUS w segmencie GFT10 (giętarki). Miał 59 lat. Pogrzeb Pana Tomasza Dąbrowskiego odbędzie się we wtorek 19.04.2022 o godz.12:00 w kościele pod wezwaniem Niepokalanego Poczęcia NMP (ul. Nowowiejska) w Starachowicach. Cześć jego pamięci.
Pt 15 Kwi, 11:09
Wielkanoc 2022
2022-04-15T11:09:02+02:00
Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia oraz pogody i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego życzy Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ "Solidarność" w MAN BUS (MAN, PKC, APLEONA)
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum
Dobrze powiedziane, jakby firma szanowała i dobrze traktowała pracowników to i pracownikom zależałoby na pracy. A ...Piątek o 13:18 w wątku Pasiaki i sytuacja zakładu.
No jeżeli Tobie bardziej zależy na zakładzie jak na własnej godności to pozdrawiam cię serdecznie.Czasy poganiaczy...Czwartek o 18:12 w wątku Pasiaki i sytuacja zakładu.
No to faktycznie nie ma sensu. Szkoda bo planowałem jechać.Fajna odskocznia od tego całego bałaganu. W każdym bąd...Czwartek o 14:56 w wątku Wycieczka Toruń
Statystyki
Top tygodnia