Czy widziałeś już wygodny i nowoczesny rozkład jazdy autobusów MZK w Starachowicach?
- aktualna baza kursów
- wszystkie linie komunikacyjne
- wygodne wyszukiwanie po przystankach, ulicach lub numerach linii
- NOWOŚĆ! Możliwość wydrukowania rozkładu z każdego przystanku oraz dowolnego zestawu linii za pomocą wygodnego kreatora

- wyszukiwarka połączeń
- określisz kiedy chcesz jechać
- wybierzesz miejsce początkowe i docelowe
- system znajdzie połączenie bezpośrednie oraz z przesiadką
- podpowiemy, na którym przystanku się przesiąść lub przejść na pobliski przystanek

Sprawdź sam i nie szukaj już nigdy więcej połączeń biegając po przystankach...
2021-07-11T14:06:07+02:00
Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ „Solidarność” w MAN BUS uczciła ofiary rzezi wołyńskiej. Zbrodni tej dokonali w roku 1943 i w latach następnych Ukraińcy na Polakach zamieszkałych na Wołyniu i we wschodnich województwach ówczesnej Polski. W dniu 9 lipca pod Pomnikiem Niepodległości ustawiliśmy tymczasową tablicę z informującą o tej strasznej zbrodni. A w dniu 11 lipca pod Pomnikiem złożyliśmy wiązanki i zapaliliśmy znicze. Niestety w dniu 10 lipca policja usunęła naszą tablicę, bo komuś się ona nie podobała. Ten ktoś zgłosił to do Komendy Powiatowej Policji. Tak, więc starachowiczanie nie mogli godnie uczcić pamięci rodaków zamordowanych w bestialski sposób przez ukraińskich zwyrodnialców. Przypomnijmy, że niepełne dane mówią o co najmniej 120 tysiącach ofiar.
2021-07-09T20:22:17+02:00
W ostatnim dniu tygodnia trzy osoby z MAN-a zapisały się do NSZZ "Solidarność".
2021-07-08T18:56:12+02:00
11 lipca przypada rocznica tak zwanej rzezi wołyńskiej. Tym określeniem nazywa się straszną zbrodnię jakiej w 1943 roku dopuścili się Ukraińcy na Polakach na Wołyniu i w innych wschodnich województwach ówczesnej Rzeczpospolitej. W bestialski sposób wymordowano tam ponad 120 tysięcy mężczyzn, kobiet i dzieci. Rocznicę tę uczci Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ „Solidarność” składając wieńce i znicze pod Pomnikiem Niepodległość znajdującym się na ulicy 3 Maja. Do uczczenia tej tragicznej rocznicy wzywamy mieszkańców Starachowic. W dniu 11 lipca każdy, komu nie jest obojętny los naszych rodaków niech o dowolnej godzinie pojawi się pod Pomnikiem Niepodległości i zapali znicz lub złoży wiązankę. Jan Seweryn - Przewodniczący NSZZ „Solidarność” w MAN BUS
2021-07-08T18:32:35+02:00
W dniu dzisiejszym odbyło się kolejne spotkanie z prezesem MAN BUS Münürem Yavuzem podczas, którego kontynuowane były rozmowy na temat podwyżki płac. Najnowsza propozycja prezesa to 200 zł. podwyżki od lipca, najwyżej zarabiający (ponad 5700 zł. brutto) otrzymaliby więcej bo 3.5%), bonus 500 zł. płatny w lipcu, gwarancja premii miesięcznej (8% pracownicy produkcyjni i 6% pracownicy administracyjni), podwyżkę trzeciej grupy zaszeregowania (czwartym kwartale br.). „Solidarność” podtrzymała swoje wcześniejsze postulaty i zapowiedziała, że do propozycji prezesa ustosunkuje się w dniu jutrzejszym. Godną potępienia jest postawa ZZ „Metalowcy” i ZZIiT, którzy atakują „Solidarność” za stawianie twardych warunków.
2021-07-08T18:14:57+02:00
Natępny pracownik MAN zapisal siędo "Solidarności".
2021-07-06T17:46:11+02:00
Kolejny dzień i kolejna osoba z MAN zapisała się do "Solidarności".
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum
Więc przstańmy odwalać wreszcie chałę taka jaką robią Turcy, bo sami sramy w swoje gniazdo. Robić powoli i dokł...Godzinę temu w wątku Kto się zwolni po wprowadzeniu elastycznego?
Ja to nie wiem. Tyle tu narzekania, nikomu nic się nie podoba. A sprawa jest prosta. Mówicie, że tam czy owam jest le...Dziś o 0:01 w wątku Kto się zwolni po wprowadzeniu elastycznego?
Więc przstańmy odwalać wreszcie chałę taka jaką robią Turcy, bo sami sramy w swoje gniazdo. Robić powoli i dokł...Wczoraj o 21:22 w wątku Kto się zwolni po wprowadzeniu elastycznego?
Statystyki
Top tygodnia