Czy widziałeś już wygodny i nowoczesny rozkład jazdy autobusów MZK w Starachowicach?
- aktualna baza kursów
- wszystkie linie komunikacyjne
- wygodne wyszukiwanie po przystankach, ulicach lub numerach linii
- NOWOŚĆ! Możliwość wydrukowania rozkładu z każdego przystanku oraz dowolnego zestawu linii za pomocą wygodnego kreatora

- wyszukiwarka połączeń
- określisz kiedy chcesz jechać
- wybierzesz miejsce początkowe i docelowe
- system znajdzie połączenie bezpośrednie oraz z przesiadką
- podpowiemy, na którym przystanku się przesiąść lub przejść na pobliski przystanek

Sprawdź sam i nie szukaj już nigdy więcej połączeń biegając po przystankach...
2021-08-30T18:41:18+02:00
Dzisiaj 2 osoby z PKC zapisały się do do "Solidarności".
2021-08-29T16:23:11+02:00
W dniu dzisiejszym odbyła się uroczystość z okazji 41 rocznicy powstania NSZZ „Solidarność”, której organizatorem była starachowicka delegatura „Solidarności”. Głównym punktem uroczystości była Msza Święta odprawiona w kościele Wszystkich Świętych. Po Mszy udano się pod Pomnik „Solidarności” i tablicę gdzie złożono wiązanki i zapalono znicze. W uroczystości udział brały sztandary: starachowickiej delegatury NSZZ „Solidarność”, Koła Emerytów i Rencistów NSZZ „Solidarność”, NSZZ „Solidarność” Pracowników Oświaty i naszej Międzyzakładowej Organizacji Związkowej NSZZ „Solidarność” w MAN BUS. Poczet sztandarowy naszej Organizacji stanowili: Mirosław Chorab, Konrad Pożoga i Mariusz Wolański. Znicz pod Pomnikiem „Solidarności” złożyli Małgorzata Żłobecka i Jan Seweryn a znicz pod tablicą poświęconą robotnikom zamordowanym w czasach komunistycznych zapalili Waldemar Maciąg i Jan Radecki. Dalsze uroczystości odbędą się w dniu 31 sierpnia o godzinie 14.15 przed Budynkiem Biura Głównego MAN pod tablicą upamiętniającą działaczy związkowych z Fabryki Samochodów Ciężarowych. Na uroczystość zapraszamy wszystkich członków i sympatyków „Solidarności”.
2021-08-25T18:22:09+02:00
Dzisiaj do "Solidarności" zapisała się następna osoba. Tym razem z APLEONA.
2021-08-25T18:03:34+02:00
Program uroczystości 41 rocznicy powstania NSZZ „Solidarność” organizowanych przez Międzyzakładową Organizację Związkową NSZZ „Solidarność” w MAN BUS Sp. z o. o. 31.08.2021r. godz. 14.15. - Spotkanie pod Tablicą znajdującą się na Budynku Biura Głównego MAN. - Złożenie wiązanek pod Tablicą. - Przemarsz pod Pomnik „Solidarności” na placu przy kościele Wszystkich Świętych. - Złożenie wiązanek i zapalenie zniczy pod Pomnikiem „Solidarności” i Tablicą robotników zamordowanych w czasach systemu komunistycznego.  Do udziału w uroczystościach zaprasza członków i sympatyków NSZZ „Solidarność”. Przewodniczący Jan Seweryn i Komisja MOZ NSZZ „Solidarność” w MAN BUS
2021-08-24T16:55:49+02:00
Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ „Solidarność” w MAN BUS organizuje w dniu 19.09.2021r. wyjazd na XXXVIII Pielgrzymkę Ludzi Pracy na Jasną Górę. Koszt uczestnictwa w Pielgrzymce: 10 zł. od członka Związku i jego najbliższej rodziny (mąż, żona, dzieci do lat 18), 30 zł. od osoby niebędącej członkiem Związku. Zapisy prowadzą nasi przedstawiciele wydziałowi i biuro związkowe. Wyjazd 6.00 - Przejazd trasą: Carrefour na Osiedlu Południe, ul. Miodowa - Statoil, wiadukt, Al. Armii Krajowej - przystanek MZK naprzeciw PZU przed rondem „Solidarności”, przystanek MZK przy „Manhattanie”, przystanek MZK przy Policji, przystanek MZK przy ul. Kaczyńskiej obok Ronda Kaczyńskiego, przystanek MZK i PKS na Dolnych Starachowicach. Uwaga! Pielgrzymka może zostać odwołana gdyby ogłoszone zostały ograniczenia w związku ze spodziewaną czwartą falą pandemii koronawirusa COVID19. Uwaga! Pierwszeństwo w zapisach mają członkowie NSZZ „Solidarność”.
2021-08-23T20:03:14+02:00
23 sierpnia i następna osoba z MAN wstąpiła do "Solidarności".
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum