Czy widziałeś już nasz dziennik obecności i kalkulator wynagrodzenia, który zapamięta
- kiedy byłeś w pracy, a kiedy na urlopie
- kiedy byłeś chory
- kiedy byłeś na nadgodzinach, a kiedy odbierałeś godziny
i pozwoli
- podsumować ilość wykorzystanego urlopu w ciągu roku
- obliczyć szacowaną wysokość Twojego wynagrodzenia
- obliczyć wysokość potrąceń i dodatków do wynagrodzenia
- obliczyć wysokość premii

Sprawdź sam i zapomnij o zapisywaniu tych danych w zeszycie...
2022-05-05T19:47:28+02:00
W dniu dzisiejszym w godzinach popołudniowych zmarł członek NSZZ "Solidarność" Sławomir Sucharzewski. Pracował w MAN na wydziale Montażu. Miał 56 lat.
2022-05-05T16:42:05+02:00
Dzisiaj jedna osoba z MAN- zapisała się do "Solidarności".
Śr 4 Maj, 17:42
Zdjęć: 49
231 rocznica Konstytucji 3 Maja
2022-05-04T17:42:29+02:00
W Starachowicach, tak jak w całym kraju, odbyły się uroczystości uchwalenia Konstytucji 3 Maja. Pierwszym elementem uroczystości była Msza Święta odprawiona w kościele Wszystkich Świętych. Po Mszy uczestnicy uroczystości przemaszerowali pod kamień usytuowany w miejscu w którym przed II wojną światową stał Pomnik Niepodległości. Pod kamieniem zostały złożone wiązanki i zapalone znicze. W uroczystości wzięło udział około dwudziestu sztandarów organizacji społecznych, związkowych i szkolnych. Okolicznościowe przemówienia wygłosili: prezydent Marek Materek, starosta Piotr Ambroszczyk i poseł Marzena Okła-Drewnowicz. W imieniu naszej Międzyzakładowej Organizacji Związkowej wiązankę złożyli: Jan Seweryn i Grzegorz Gralec. Poczet sztandarowy stanowili: Waldemar Maciąg, Krzysztof Kleczaj i Jacek Cieśla. Zdjęcia podczas uroczystości wykonał Remigiusz Przygoda.
2022-04-29T16:53:18+02:00
W ostatnim dniu tygodnia jedna osoba z MAN zapisała się do "Solidarności"
2022-04-28T18:01:03+02:00
W dniu dzisiejszym dwie osoby z MAN-a zapisały się do "Solidarności".
Wt 26 Kwi, 18:02
Zdjęć: 5
Dyżury związkowe w PKC
2022-04-26T18:02:08+02:00
W dniu dzisiejszym (26 kwietnia) rozpoczęliśmy dyżury związkowe w PKC na ulicy Radomskiej. Nasza obecność spotkała się z zainteresowaniem pracowników, którzy przychodzili zadawali pytania i zgłaszali problemy z którymi borykają się w pracy. Dyżury będą stałym elementem naszej działalności związkowej. Będziemy je pełnić w każdy wtorek w godzinach 930 – 1130. Nasze stoisko znajduje się obok centrum szkoleniowego. Każdy pracownik PKC może przyjść porozmawiać, zadać pytania, zapisać się do NSZZ „Solidarność” itp. Można będzie również pobrać świadczenia statutowe. Niewykluczone, że dyżury związkowe będziemy też pełnić w hali PKC na ulicy Składowej.
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum
Dobrze powiedziane, jakby firma szanowała i dobrze traktowała pracowników to i pracownikom zależałoby na pracy. A ...Piątek o 13:18 w wątku Pasiaki i sytuacja zakładu.
No jeżeli Tobie bardziej zależy na zakładzie jak na własnej godności to pozdrawiam cię serdecznie.Czasy poganiaczy...Czwartek o 18:12 w wątku Pasiaki i sytuacja zakładu.
No to faktycznie nie ma sensu. Szkoda bo planowałem jechać.Fajna odskocznia od tego całego bałaganu. W każdym bąd...Czwartek o 14:56 w wątku Wycieczka Toruń
Statystyki
Top tygodnia