Czy widziałeś już wygodny i nowoczesny rozkład jazdy autobusów MZK w Starachowicach?
- aktualna baza kursów
- wszystkie linie komunikacyjne
- wygodne wyszukiwanie po przystankach, ulicach lub numerach linii
- NOWOŚĆ! Możliwość wydrukowania rozkładu z każdego przystanku oraz dowolnego zestawu linii za pomocą wygodnego kreatora

- wyszukiwarka połączeń
- określisz kiedy chcesz jechać
- wybierzesz miejsce początkowe i docelowe
- system znajdzie połączenie bezpośrednie oraz z przesiadką
- podpowiemy, na którym przystanku się przesiąść lub przejść na pobliski przystanek

Sprawdź sam i nie szukaj już nigdy więcej połączeń biegając po przystankach...
2023-01-30T15:19:55+01:00
Dobry poniedzialek. Pięć osób zapisało się dzisiaj do "Solidarności". Cztery osoby z MAN-a i jedna osoba z PKC.
Wczoraj o 15:12
Podwyżka płacy w MAN
2023-01-30T15:12:35+01:00
30 stycznia podpisane zostało porozumienie pomiędzy Zarządem MAN a związkami zawodowymi dotyczące podwyżki płac. Płace pracowników wzrosną od 1 stycznia bieżącego roku o 13%, ale nie mniej niż o 700 zł. Ponadto o 2% wzrośnie premia miesięczna, dodatkowo na podwyżki indywidualne przeznaczono 1%. W sumie pracownicy otrzymają około 800 zł. brutto. Podwyżka wchodzi w życie od 1 stycznia. Wyrównanie za styczeń nastąpi przy pensji za miesiąc luty.
2023-01-28T20:07:42+01:00
Wczoraj - 27 stycznia - trzy osoby zapisały się do "Solidarności". Dwie osoby z MAN i jedna osoba z EURO VIG.
2023-01-28T16:51:10+01:00
27 stycznia w Starachowickiej Spółdzielni Mieszkaniowej odbyła się promocja nowej książki Jana Seweryna pt. „Starachowickie ślady Solidarności”. Książka jest piątą z kolei książką tego autora i zawiera opisy miejsc w Starachowicach w których upamiętniony został Niezależny Samorządny Związek Zawodowy „Solidarność”. W promocji uczestniczyli dawni i obecni działacze „Solidarności”. Podczas promocji wyświetlany był dokumentalny film Jana Seweryna pt. „Tak działamy”, w którym przedstawiona jest działalność Międzyzakładowej Organizacji Związkowej NSZZ „Solidarność” w MAN Bus. Książkę można nabyć w siedzibie „Solidarności” w MAN Bus.
Śr 25 Sty, 13:30
Podwyżka płacy w PKC
2023-01-25T13:30:38+01:00
Dzisiaj w PKC podpisane zostało porozumienie dotyczące podwyżki płac. Płace pracowników fizycznych wzrosną średnio o 15,94%. Podwyżka wejdzie w życie od 1 grudnia ubiegłego roku czyli przy pensji za styczeń pracownicy otrzymają wyrównanie za grudzień. Dodatkowo pracownicy fizyczni otrzymają od 1 czerwca podwyżkę płacy średnio o 3,15%. Natomiast pracownicy umysłowi otrzymają podwyżkę od 1 stycznia bieżącego i wyniesie ona średnio 10,25%.
Śr 25 Sty, 13:10
Zdjęć: 22
Spotkanie z VW Bank
2023-01-25T13:10:19+01:00
23 stycznia w Warszawie odbyło się spotkanie związkowców NSZZ „Solidarność” z zakładów Volkswagen z przedstawicielami Volkswagen Bank. Tematem spotkania było „Podsumowanie działań z zakresu Oferty Pracowniczej Volkswagen Bank”. Spotkanie było okazją do zapoznania się z najnowszymi ofertami Banku jak również do zgłoszenia przez związkowców uwag i wniosków. Warto wspomnieć, że przedstawiciele VW Bank obecni byli na festynie zorganizowanym przez „Solidarność” w sierpniu ubiegłego roku. Z MAN w spotkaniu uczestniczyli Jan Seweryn i Remigiusz Przygoda.
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum