Czy widziałeś już nasz dziennik obecności i kalkulator wynagrodzenia, który zapamięta
- kiedy byłeś w pracy, a kiedy na urlopie
- kiedy byłeś chory
- kiedy byłeś na nadgodzinach, a kiedy odbierałeś godziny
i pozwoli
- podsumować ilość wykorzystanego urlopu w ciągu roku
- obliczyć szacowaną wysokość Twojego wynagrodzenia
- obliczyć wysokość potrąceń i dodatków do wynagrodzenia
- obliczyć wysokość premii

Sprawdź sam i zapomnij o zapisywaniu tych danych w zeszycie...
2021-08-25T18:22:09+02:00
Dzisiaj do "Solidarności" zapisała się następna osoba. Tym razem z APLEONA.
2021-08-25T18:03:34+02:00
Program uroczystości 41 rocznicy powstania NSZZ „Solidarność” organizowanych przez Międzyzakładową Organizację Związkową NSZZ „Solidarność” w MAN BUS Sp. z o. o. 31.08.2021r. godz. 14.15. - Spotkanie pod Tablicą znajdującą się na Budynku Biura Głównego MAN. - Złożenie wiązanek pod Tablicą. - Przemarsz pod Pomnik „Solidarności” na placu przy kościele Wszystkich Świętych. - Złożenie wiązanek i zapalenie zniczy pod Pomnikiem „Solidarności” i Tablicą robotników zamordowanych w czasach systemu komunistycznego.  Do udziału w uroczystościach zaprasza członków i sympatyków NSZZ „Solidarność”. Przewodniczący Jan Seweryn i Komisja MOZ NSZZ „Solidarność” w MAN BUS
2021-08-24T16:55:49+02:00
Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ „Solidarność” w MAN BUS organizuje w dniu 19.09.2021r. wyjazd na XXXVIII Pielgrzymkę Ludzi Pracy na Jasną Górę. Koszt uczestnictwa w Pielgrzymce: 10 zł. od członka Związku i jego najbliższej rodziny (mąż, żona, dzieci do lat 18), 30 zł. od osoby niebędącej członkiem Związku. Zapisy prowadzą nasi przedstawiciele wydziałowi i biuro związkowe. Wyjazd 6.00 - Przejazd trasą: Carrefour na Osiedlu Południe, ul. Miodowa - Statoil, wiadukt, Al. Armii Krajowej - przystanek MZK naprzeciw PZU przed rondem „Solidarności”, przystanek MZK przy „Manhattanie”, przystanek MZK przy Policji, przystanek MZK przy ul. Kaczyńskiej obok Ronda Kaczyńskiego, przystanek MZK i PKS na Dolnych Starachowicach. Uwaga! Pielgrzymka może zostać odwołana gdyby ogłoszone zostały ograniczenia w związku ze spodziewaną czwartą falą pandemii koronawirusa COVID19. Uwaga! Pierwszeństwo w zapisach mają członkowie NSZZ „Solidarność”.
2021-08-23T20:03:14+02:00
23 sierpnia i następna osoba z MAN wstąpiła do "Solidarności".
2021-08-20T19:00:12+02:00
Dzisiaj - w ostatnim dniu tygodnia - do "Solidarności" zapisało się dwie osoby z MAN-a
2021-08-19T16:53:34+02:00
I kolejna osoba z MAN zasiliła dzisiaj nasze związkowe szeregi. A z tego co wiem szykują się następne zapisy.
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum
Zarząd MAN jak Rostowski w kółko powtarza że na podwyżki "Piniendzy po prostu nie ma" ale na pomysły typ...Wczoraj o 18:56 w wątku W jaki sposob HR i kadra zarzadzajaca zamierza zatrzymac fale wypowiedzen?
Chyba każdy ma dość odrabiania godzin... a w dodatku jak to jest połączone z nadgodzinami to w ogóle porażka. Lud...Wczoraj o 12:24 w wątku Odrabianie i nadgodziny
Pas trzeba namalować tak jak koło Gubałówki malowaliśmy pasy w przestój. Przy Gubałówce jest też od jakiegoś ...Wczoraj o 11:46 w wątku Parking
Statystyki
Top tygodnia