Czy widziałeś już nasz dziennik obecności i kalkulator wynagrodzenia, który zapamięta
- kiedy byłeś w pracy, a kiedy na urlopie
- kiedy byłeś chory
- kiedy byłeś na nadgodzinach, a kiedy odbierałeś godziny
i pozwoli
- podsumować ilość wykorzystanego urlopu w ciągu roku
- obliczyć szacowaną wysokość Twojego wynagrodzenia
- obliczyć wysokość potrąceń i dodatków do wynagrodzenia
- obliczyć wysokość premii

Sprawdź sam i zapomnij o zapisywaniu tych danych w zeszycie...
2021-03-10T17:05:06+01:00
Dzisiaj kolejna osoba z MAN wstąpiłą do NSZZ "Solidarność".
2021-03-05T16:44:20+01:00
Dzisiaj kolejna osoba z MAN BUS zapisała się do NSZZ "Solidarność".
Pt 5 Mar, 8:23
Dzień Kobiet
2021-03-05T08:23:25+01:00
Z okazji Dnia Kobiet wszystkim Paniom zatrudnionym w MAN BUS, PKC GROUP i APLEONA, a w szczególności tym, które należą do NSZZ „Solidarność” życzymy dużo zdrowia, szczęścia, powodzenia w życiu prywatnym i zawodowym oraz wszelkiej pomyślności i spełnienia nawet najskrytszych marzeń. Tradycyjnie dla Pań należących do NSZZ „Solidarność” ufundowaliśmy upominki. Panie zatrudnione w MAN i APLEONA otrzymają je w dniu 8 marca w swoich wydziałach. Panie z PKC mogą odbierać upominki w jadalni znajdującej się obok byłej placówki MAN BUS-a w dniu 8.03.2021 zmiana I i II od godz. 12.30 do 15.00. Zmiana III w dniu 9.03.2021 od 6.00 do 6.45. Panie pracujące w hali na ul. Składowej mogą odbierać upominki w jadalni w dniu 9.03.2020 w godzinach od 8.00 do 8.30. Upominki można także odbierać w naszym biurze związkowym w dniu 8 marca oraz w dniach następnych.
2021-02-26T14:16:16+01:00
W dniu dzisiejszym odbyło się spotkanie związków zawodowych z przedstawicielami Zarządu MAN podczas których omawiana miała być sprawa pokrycia przestoju i podwyżki płac. Niestety strona pracodawcy uzależniła rozmowy o płacach od wyrażenia zgody na pokrycie przestoju urlopem. Związkowcy byli skłonni rozmawiać na temat przestojów pod warunkiem równoległego prowadzenia rozmów płacowych. Na to z kolei nie wyraziły zgody związki zawodowe, bo słusznie uważają, że było by to danie pracodawcy wolnej ręki w sprawie podwyżki wynagrodzeń. Spotkanie zakończyło się niczym. NSZZ "Solidarność" zdecydowanie zażądał dotrzymania uzgodnień dotyczacych zapłaty za godziny nadliczbowe jak również stwierdził, że nie będzie na ten temat negocjował, bo to już zostało wynegocjowane w listopadzie podczas podpisywania porozumienia o elastycznym czasie pracy.
2021-02-26T14:04:16+01:00
W dniu dzisiejszym jedna osoba z MAN zapisała się do "Solidaności".
2021-02-23T18:13:12+01:00
Dzisiaj, 23 lutego, jedna osoba z MAN zapisała się do NSZZ "Solidarność".
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum