Czy widziałeś już nasz dziennik obecności i kalkulator wynagrodzenia, który zapamięta
- kiedy byłeś w pracy, a kiedy na urlopie
- kiedy byłeś chory
- kiedy byłeś na nadgodzinach, a kiedy odbierałeś godziny
i pozwoli
- podsumować ilość wykorzystanego urlopu w ciągu roku
- obliczyć szacowaną wysokość Twojego wynagrodzenia
- obliczyć wysokość potrąceń i dodatków do wynagrodzenia
- obliczyć wysokość premii

Sprawdź sam i zapomnij o zapisywaniu tych danych w zeszycie...
2021-07-15T17:48:11+02:00
Dzisiaj jedna osoba z MAN-a zapisała się do "Solidarności".
2021-07-13T16:45:18+02:00
Kolejne 4 osoby z MAN-a wstąpiły w nasze związkowe szeregi.
2021-07-13T09:22:53+02:00
W dniu dzisiejszym we wczesnych godzinach porannych podpisane zostało porozumienie pomiędzy związkami zawodowymi, a Zarządem MAN Bus dotyczące podwyżki płacy. Walka, jaką o wzrost wynagrodzeń pracowników prowadził NSZZ „Solidarność” była długa i nerwowa. Spowodowane to było postawą Zarządu firmy, który najpierw nie podejmował negocjacji, a gdy wreszcie je podjął to stawiał przed związkami zawodowymi takie żądania, że były on dla „Solidarności” nie do przyjęcia. Zdecydowana postawa Związku sprawiła, że przedstawiciele pracodawcy wycofali się ze swoich pomysłów, co otworzyło drogę do zawarcia porozumienia. Główne zapisy porozumienia to:Z dniem 1 lipca płaca wzrośnie o 3,5% ale nie mniej niż 200 zł. brutto.W miesiącu lipcu zostanie wypłacony bonus w wysokości 600 zł. brutto.Gwarancja premii miesięcznej na poziomie minimum 8% (dla pracowników na stanowiskach robotniczych) i minimum 6% (dla pracowników na stanowiskach nierobotniczych).
2021-07-12T18:47:49+02:00
I kolejne trzy osoby z MAN-a zapisały się dzisiaj do "Solidarności".
2021-07-11T14:06:07+02:00
Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ „Solidarność” w MAN BUS uczciła ofiary rzezi wołyńskiej. Zbrodni tej dokonali w roku 1943 i w latach następnych Ukraińcy na Polakach zamieszkałych na Wołyniu i we wschodnich województwach ówczesnej Polski. W dniu 9 lipca pod Pomnikiem Niepodległości ustawiliśmy tymczasową tablicę z informującą o tej strasznej zbrodni. A w dniu 11 lipca pod Pomnikiem złożyliśmy wiązanki i zapaliliśmy znicze. Niestety w dniu 10 lipca policja usunęła naszą tablicę, bo komuś się ona nie podobała. Ten ktoś zgłosił to do Komendy Powiatowej Policji. Tak, więc starachowiczanie nie mogli godnie uczcić pamięci rodaków zamordowanych w bestialski sposób przez ukraińskich zwyrodnialców. Przypomnijmy, że niepełne dane mówią o co najmniej 120 tysiącach ofiar.
2021-07-09T20:22:17+02:00
W ostatnim dniu tygodnia trzy osoby z MAN-a zapisały się do NSZZ "Solidarność".
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum
Zarząd MAN jak Rostowski w kółko powtarza że na podwyżki "Piniendzy po prostu nie ma" ale na pomysły typ...Wczoraj o 18:56 w wątku W jaki sposob HR i kadra zarzadzajaca zamierza zatrzymac fale wypowiedzen?
Chyba każdy ma dość odrabiania godzin... a w dodatku jak to jest połączone z nadgodzinami to w ogóle porażka. Lud...Wczoraj o 12:24 w wątku Odrabianie i nadgodziny
Pas trzeba namalować tak jak koło Gubałówki malowaliśmy pasy w przestój. Przy Gubałówce jest też od jakiegoś ...Wczoraj o 11:46 w wątku Parking
Statystyki
Top tygodnia