Czy widziałeś już nasz dziennik obecności i kalkulator wynagrodzenia, który zapamięta
- kiedy byłeś w pracy, a kiedy na urlopie
- kiedy byłeś chory
- kiedy byłeś na nadgodzinach, a kiedy odbierałeś godziny
i pozwoli
- podsumować ilość wykorzystanego urlopu w ciągu roku
- obliczyć szacowaną wysokość Twojego wynagrodzenia
- obliczyć wysokość potrąceń i dodatków do wynagrodzenia
- obliczyć wysokość premii

Sprawdź sam i zapomnij o zapisywaniu tych danych w zeszycie...
2023-08-21T10:12:38+02:00
Informacja o ustawie z dnia 9 marca 2023 r. o zmianie ustawy - Kodeks pracy oraz  niektórych innych ustaw
Śr 16 Sie, 11:17
Festyn - Loteria
2023-08-16T11:17:04+02:00
Ze względu na rezerwację kateringu proszę o zapisywanie się na festyn do 22 sierpnia.
Śr 16 Sie, 8:09
Święto Wojska Polskiego
2023-08-16T08:09:54+02:00
15 sierpnia w dzień Święta Wojska Polskiego w Starachowicach odbyła się uroczystość upamiętniająca 103 rocznicę tzw Cudu na Wisłą. Uroczysta msza święta w intencji Ojczyzny została odprawiona w kościele pw. Wszystkich Świętych. Po mszy obecne na Eucharystii poczty sztandarowe, przedstawiciele władz, delegacje Związku Kombatantów, służby mundurowe, zaproszeni goście przemaszerowali pod Pomnik Niepodległości gdzie oddano hołd poległym za Ojczyznę, złożono wiązanki i zapalono znicze. Związek Zawodowy Solidarność reprezentowali, Przewodniczący Komisji MOZ NSZZ Solidarność Puchała Wojciech i Członek Komisji Szwagierczak Marcin,
2023-08-16T07:27:04+02:00
Kolejne osoby wstąpiły w szeregi NSZZ Solidarność, tym razem pięć osób.
Pon 7 Sie, 14:17
Moje publikacje
2023-08-07T14:17:26+02:00
Uzbierało się kilka książek, ale jest też kilkuset artykułów w prasie związkowej (głównie w "Wiadomościach Związkowych"), prasie lokalnej i wojewódzkiej, a nawet ogólnopolskiej.
2023-07-25T14:08:22+02:00
Planowana wycieczka w Beskid Żywiecki nie odbędzie się z powodu braku minimalnej ilości uczestników. Do zorganizowania wycieczki potrzebne jest około 50 osób (w autokarze jest 52-54 miejsca). Chętnych na wycieczkę było 30 osób, z czego zaliczkę wpłaciło 16 osób. Osoby które wpłaciły zaliczkę na wycieczkę zapraszam po odbiór wpłaconych pieniędzy do biura Związku NSZZ Solidarność.
Załóż konto Nie pamiętam hasła
Solidarność w
Ostatnio dodane
Ostatnio na forum