Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Podwyżka płacy 2024
przez Gość, 14 listopada 2023, 15:23 268
Puchala_wojciech 6.12.2023, 8:27
Jest członkiem związku
Napisał 683 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
gość napisał(a): Odniesiesz do tego postu wojtek ?
Proszę napisać na których działach mnie nie widać, jeśli chodzi o pisanie postów na forum to nie mam na to wpływu.
Napisane z wersji desktopowej
Gość 6.12.2023, 11:26
Puchala_wojciech napisał: Proszę napisać na których działach mnie nie widać, jeśli chodzi o pisanie postów na forum to nie mam na to wpływu.
Na żadnym dziale cie nie widać
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Puchala_wojciech 6.12.2023, 12:39
Jest członkiem związku
Napisał 683 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach

Gość napisał(a): Na żadnym dziale cie nie widać
Dziś też nie było mnie widać, a byłem?
Pracownik 6.12.2023, 12:54
Puchala_wojciech napisał: Dziś też nie było mnie widać, a byłem?
A na którym dziale byłeś ?
Napisane ze strony mobilnej
Gość 6.12.2023, 19:21
Puchala_wojciech napisał: Taką informację dostaliśmy, że koordynatorzy mają mieć szkolenia.
Nas zwykłych pracowników tez wzywają na dziwne spotkania na których jesteśmy wręcz nie namawiani a presją nagabywani jakie to piekne być na elastycznym czy to jest wogole zgodne z prawemm ludzie się boja odezwac bo panie zapamiętają i może być papap. Niemożna nic powiedziec złego ze elastyczny be bo odrazu jest atak ze niemamy o niczym pojęcia. Dlaczego jesteśmy gnojeni , gdzie wolność słowa gdzie demokracja widzieliście na niemieckiej stronie jak oni sie wypowiadają z pogardą na temat wstrzymania pieniędzy na imprezy świąteczne? Przeciez jakby ktoś z nas takie coś napisał odrazu by wyleciał bo nic nie można złego powiedziec na temat zakladu. Kiedy to się skonczy , czy ludzie otworzą w koncu oczy pokazaliście jak za te same pieniądze można robić więcej jednostek w mniej osób a od stycznia będzie jednostek 11 albo i więcej tez pokażecie ze sie da? NIE DLA ELASTYCZNEGO .....
gość 7.12.2023, 8:12
Puchala_wojciech napisał: Dziś też nie było mnie widać, a byłem?
Wojtek czy nie powinno być tak że jeżeli chcą zakończyć teraz elastyczny to kończymy wypłacają za dni na+ i drugą część 13-stki i rozmawiamy o podwyżkach płac po zakończonych rozmowach płacowych ewentualnie rozmawiamy o następnym elastycznym , jeżeli podpiszecie im wcześniej elastyczny to nas znowu wydymają.
Puchala_wojciech 7.12.2023, 13:47
Jest członkiem związku
Napisał 683 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach

gość napisał(a): Wojtek czy nie powinno być tak że jeżeli chcą zakończyć teraz elastyczny to kończymy wypłacają za dni na+ i drugą część 13-stki i rozmawiamy o podwyżkach płac po zakończonych rozmowach płacowych ewentualnie rozmawiamy o następnym elastycznym , jeżeli podpiszecie im wcześniej elastyczny to nas znowu wydymają.
Zarząd przekonuje pracowników do zalet i potrzeby skrócenia obecnego okresu czasu elastycznego do końca stycznia 2024 i podpisania nowego. Jeśli Zarząd przekona załogę i okres czasu elastycznego zostanie skrócony, to wszystko (nadpracowane soboty, druga część dodatku dobrowolnego) zostanie wypłacone z końcem stycznia 2024.
Gość 7.12.2023, 14:25
Puchala_wojciech napisał: Zarząd przekonuje pracowników do zalet i potrzeby skrócenia obecnego okresu czasu elastycznego do końca stycznia 2024 i podpisania nowego. Jeśli Zarząd przekona załogę i okres czasu elastycznego zostanie skrócony, to wszystko (nadpracowane soboty, druga część dodatku dobrowolnego) zostanie wypłacone z końcem stycznia 2024.
I na tym się kończy bo wyplacą nam za nadrobione nadgodziny a puźniej będziemy dymani w nieskończoność. Podpiszecie a puźniej nici z podwyżkami w następnych latach bo co wy mozecie puźniej wywalczyć jakąś normalną podwyżkę jak elastyczny będzie podpisany. Karta przetargowa przy podwyżkach to elastyczny dlaczego nic nie wspominają ile chcą wogole nam zaproponować na przyszły rok tylko wałkują ten elastyczny do znudzenia!!!
gość 7.12.2023, 17:23
Puchala_wojciech napisał: Zarząd przekonuje pracowników do zalet i potrzeby skrócenia obecnego okresu czasu elastycznego do końca stycznia 2024 i podpisania nowego. Jeśli Zarząd przekona załogę i okres czasu elastycznego zostanie skrócony, to wszystko (nadpracowane soboty, druga część dodatku dobrowolnego) zostanie wypłacone z końcem stycznia 2024.
Ok tylko przed podpisaniem nowego elastycznego nie należałoby najpierw wynegocjować podwyżki płac a potem rozmawiać o elastico ? Jeżeli najpierw podpiszecie to z podwyżkami jesteśmy w d....
Gość 8.12.2023, 9:15
Gość napisał(a): I na tym się kończy bo wyplacą nam za nadrobione nadgodziny a puźniej będziemy dymani w nieskończoność. Podpiszecie a puźniej nici z podwyżkami w następnych latach bo co wy mozecie puźniej wywalczyć jakąś normalną podwyżkę jak elastyczny będzie podpisany. Karta przetargowa przy podwyżkach to elastyczny dlaczego nic nie wspominają ile chcą wogole nam zaproponować na przyszły rok tylko wałkują ten elastyczny do znudzenia!!!
A pisać to w szkole uczyli?