Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Podwyżka płacy 2024
przez Gość, 14 listopada 2023, 15:23 268
Felipe 15.02.2024, 18:59
Wojtku co z tym punktem, że jeśli Niepołomice wywalczą więcej podwyżki niż my to nasza podwyżka będzie na takim samym poziomie jak u nich? Bo mam informacje, że wywalczyli 700zł.
Napisane z wersji desktopowej
Puchala_wojciech 16.02.2024, 6:15
Jest członkiem związku
Napisał 683 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Felipe napisał(a): Wojtku co z tym punktem, że jeśli Niepołomice wywalczą więcej podwyżki niż my to nasza podwyżka będzie na takim samym poziomie jak u nich? Bo mam informacje, że wywalczyli 700zł.
Tak jak było zapisane w porozumieniu, jeśli w Niepołomicach będą lepsze warunki podpisane, kontynuujemy rozmowy.
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Felipe 16.02.2024, 6:34
Puchala_wojciech napisał: Tak jak było zapisane w porozumieniu, jeśli w Niepołomicach będą lepsze warunki podpisane, kontynuujemy rozmowy.
Dzięki za info.
Napisane ze strony mobilnej
gość 21.02.2024, 8:12
Panie Wojtku to jak to jest z tematem wyrównania podwyżek w stosunku do Niepołomic niech się pan odniesie czy możemy liczyć na takie same podwyżki mówił pan o dalszych rozmowach czyżby temat upadł
Puchala_wojciech 21.02.2024, 9:03
Jest członkiem związku
Napisał 683 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
gość napisał(a): Panie Wojtku to jak to jest z tematem wyrównania podwyżek w stosunku do Niepołomic niech się pan odniesie czy możemy liczyć na takie same podwyżki mówił pan o dalszych rozmowach czyżby temat upadł
Na chwilę obecną porównywane i przeliczane są podwyżki w Starachowicach i Niepołomicach. Jeśli po porównaniu (inne składowe w Niepołomicach i inne w Starachowicach), podwyżka okaże się wyższa w Niepołomicach, wznawiamy rozmowy.
gość 22.02.2024, 17:52
Puchala_wojciech napisał: Na chwilę obecną porównywane i przeliczane są podwyżki w Starachowicach i Niepołomicach. Jeśli po porównaniu (inne składowe w Niepołomicach i inne w Starachowicach), podwyżka okaże się wyższa w Niepołomicach, wznawiamy rozmowy.
Już narozmawiałeś dzięki
gs 500 22.02.2024, 20:33
Ale to jest pie.....nie, jakie składowe, ceny w sklepach mamy takie same jak w Niepołomicach, to jest takie owijanie w bawełnę żeby to było takie zawiłe żeby nikt nie zrozumiał, a w TST próby 11/8, od maja wchodzi w "normę" 11/8 a potem 12/8, zwolnili ponad 1000 pracowników jak był spadek produkcji na 8/8 a teraz przyjmą z 200 i będzie 12/8, prosta matematyka jak nas w hu....a robią, jak się tu przyjmowałem 16 lat temu to MAN to była taka "marka premium" wśród pracodawców w TST, najniższa płaca w 2007 była 936zł a w MAN jako "młody" dostałem 1480zł czyli 150% płacy minimalnej, wykwalifikowany pracownik na moim dziale miał stawkę 2200 zł czyli ponad 200% najniższej krajowej, a teraz co to ma być,
Gość 5.03.2024, 17:17
gs 500 napisał(a): Ale to jest pie.....nie, jakie składowe, ceny w sklepach mamy takie same jak w Niepołomicach, to jest takie owijanie w bawełnę żeby to było takie zawiłe żeby nikt nie zrozumiał, a w TST próby 11/8, od maja wchodzi w "normę" 11/8 a potem 12/8, zwolnili ponad 1000 pracowników jak był spadek produkcji na 8/8 a teraz przyjmą z 200 i będzie 12/8, prosta matematyka jak nas w hu....a robią, jak się tu przyjmowałem 16 lat temu to MAN to była taka "marka premium" wśród pracodawców w TST, najniższa płaca w 2007 była 936zł a w MAN jako "młody" dostałem 1480zł czyli 150% płacy minimalnej, wykwalifikowany pracownik na moim dziale miał stawkę 2200 zł czyli ponad 200% najniższej krajowej, a teraz co to ma być,
To się zwolnij xd
Napisane ze strony mobilnej