|
| Gość |
3.01.2024, 10:37
|
|
|
|
Jeżeli ktoś wierzy że podwyżka nie jest powiązana z elastycznym to jest głupi jak but z lewej nogi. Elastyka to dla Zarządu podstawa do wszystkiego to trza rozumiec
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Gość |
3.01.2024, 11:00
|
|
|
|
Chłoporobotnik napisał(a):
Ale ludzie tu pracujący zbyt prości i nie rozumieją że jest kryzys w branży bo jedyne co widzą to pola rzepaku i trzodę którą uprawiają, nie oczekujemy zrozumienia
W świętego mikołaja też wierzysz ??
|
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| związkowiec |
5.01.2024, 15:11
|
|
|
|
Wojtek proszę powiedz jakie to były propozycje i o jakie kwoty chodziło chyba to nie jest tajne przez poufne mamy prawo jako (związkowcy) pracownicy coś wiedzieć i co pracodawcy w waszych postulatach się nie podobało dzięki mam nadzieję na twoją odpowiedż
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Chłoporobotnik |
5.01.2024, 17:40
|
|
|
|
Gość napisał(a):
W świętego mikołaja też wierzysz ??
Kup sobie telewizor albo załóż internet na tej swojej wichurze to będziesz wiedział co się na świecie dzieje
|
|
| Związkowiec |
5.01.2024, 17:47
|
|
|
|
Panie Wojtku kiedy możemy się w końcu spodziewać podpisania tego elastycznego czasu pracy?
|
|
| Gienek |
5.01.2024, 20:13
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Haha zejdź na ziemię, chcesz pół tysiąca podwyżki? Za przykręcenie dwóch śrub kluczem 10 i 13? Haha
Nie mierz wszystkich swoją miarą zbawco mana
|
|
| związkowiec |
6.01.2024, 10:27
|
|
|
|
zadałem panu wczoraj pytanie odnośnie negocjacji pan się nie odniósł czy to naprawdę tajne chociaż może z pana strony jakaś odpowiedż było by miło jak by pan nie zlewał swoich członków nic nie można się dowiedzieć (za Janka było inaczej),przewodniczącemu metalowców nie sprawia to problemów można się coś dowiedzieć jak się sprawy mają rozmawia z ludzmi widać go a pan przemyka odpowiada z nerwami na pytania niech się pan nie dziwi że dużo ludzi przeszło do metalowców z solidarności lub nowych a może forum działa tylko od poniedziałku do piątku w 7-15 niech pan powie wtedy pytania będziemy zadawać ,może teraz coś pan napisze z góry dziękuje za odpowiedż (jestem w pana związkach od wielu lat i mam nadzieję że tak zostanie )
|
|
| Puchala_wojciech
|
8.01.2024, 6:47
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 683 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach
Punkty: -19 (+1/-10) |
związkowiec napisał(a):
zadałem panu wczoraj pytanie odnośnie negocjacji pan się nie odniósł czy to naprawdę tajne chociaż może z pana strony jakaś odpowiedż było by miło jak by pan nie zlewał swoich członków nic nie można się dowiedzieć (za Janka było inaczej),przewodniczącemu metalowców nie sprawia to problemów można się coś dowiedzieć jak się sprawy mają rozmawia z ludzmi widać go a pan przemyka odpowiada z nerwami na pytania niech się pan nie dziwi że dużo ludzi przeszło do metalowców z solidarności lub nowych a może forum działa tylko od poniedziałku do piątku w 7-15 niech pan powie wtedy pytania będziemy zadawać ,może teraz coś pan napisze z góry dziękuje za odpowiedż (jestem w pana związkach od wielu lat i mam nadzieję że tak zostanie )
O propozycji jaką przedstawił Zarząd pisałem: 5% i 2000 tys jednorazowo, na chwilę obecną nie było innej propozycji. Wszystkie informacje są przekazywane chwilę po spotkaniach: na stronie i na FB.
|
|
| Gość |
8.01.2024, 19:32
|
|
|
|
Wojtek oba związki dają info na bieżąco tylko nie Ty , a tak poza tym wszystkie warianty o d...ę potłuc
|
|
| Modulowy |
9.01.2024, 6:20
|
|
|
|
Wczorajsza propozycja to znów naplucie nam na mordę.Widze że co roku jaka sytuacja by nie była to zawsze koło 300 zł.pandemia macie 300 rok strat macie 300 najlepszy rok od lat macie 300. Wojtek absolutnie pod żadnym pozorem nie zgadzajmy się na to.
|
|