|
| Rysiek |
2.12.2023, 20:31
|
|
|
|
Dokładnie, nie było czasu elastycznego i był dramat z zakładem ... Wojtek wszyscy pracownicy chcą elastycznego czasu pracy w MAN
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| L40 |
2.12.2023, 20:35
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Taak, nie chcą? Ale za to chcą nadgodzin na których nic nie robią i na siłę przychodzą posiedzieć.
Jeden żółty to nawet bez wiedzy kolegów pismo wystosował do zarządu żeby na jego dziale podnieść limit nadgodzin do 340,bo jemu się limit kończył i pazera nie przyjdzie i nie posiedzi sobie za hajs. Został wyśmiany i smutno mu się zrobiło, że inicjatywa przepadła hihihi
U nas w sobotę przychodzą wszyscy żółci żeby posiedzieć, poprzeglądać wiadomości na komputerze. Na lakierni w soboty przypada 4 brygadzistów na 8 pracowników. Zabijają się żeby przyjść pazery
|
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
4.12.2023, 8:54
|
|
|
|
Rysiek napisał(a):
Dokładnie, nie było czasu elastycznego i był dramat z zakładem ... Wojtek wszyscy pracownicy chcą elastycznego czasu pracy w MAN
Puknij się w dekiel
|
|
| Gość |
4.12.2023, 15:04
|
|
|
|
Rysiek napisał(a):
Dramat to jest z Twoim tokiem rozumowania. Gorzej niż dramat. I nie kłam że wszyscy chcą elastycznego bo zdecydowana większość nie chce. Chyba że to pisze kolejny troll z hr
|
|
| Gość |
4.12.2023, 15:06
|
|
|
|
Marek napisał(a):
My jesteśmy za elastycznym Panie Wojtku
Pochwal się z jakiego działu jesteś, szybko zweryfikujemy czy jesteście za elastycznym
|
|
| Krycha |
4.12.2023, 19:04
|
|
|
|
Prawda jest taka że każdemu tu zależy na pracy. Większość chce spokojnie pracować, jest dużo chętnych na nadgodziny, czy pracę w sobotę czy niedzielę. Jeśli chodzi o czas elastyczny to jestem jego zwolennikiem, wystarczy się przejść po zakładzie i myślę że większość osób jest za elastycznym
|
|
| Gość |
5.12.2023, 6:35
|
|
|
|
Krycha napisał(a):
Prawda jest taka że każdemu tu zależy na pracy. Większość chce spokojnie pracować, jest dużo chętnych na nadgodziny, czy pracę w sobotę czy niedzielę. Jeśli chodzi o czas elastyczny to jestem jego zwolennikiem, wystarczy się przejść po zakładzie i myślę że większość osób jest za elastycznym
Co ty bredziesz jaka większość czy ty umiesz dobrze liczyć. To że masz obniżony dobrowolny dodatek w kwocie 3600 brutto i płacone za pracę w sobotę 260 zł brutto i z czego się tu cieszyć. Pracownicy pamiętają jak była płacona 13 w pełnej kwocie uzalezniona od stawki pracownika i płacone za soboty 100%. To nie jest firma krzak i stać ją żeby płacili tak jak kiedyś. Nie długo ci środki czystości zabiorą bo przymierzają się od dłuższego czasu czy to jest normalne bo dla mnie to żałosne
|
|
| Gość |
5.12.2023, 7:09
|
|
|
|
Krycha napisał(a):
Niech pani lepiej siedzi w swoim ciepłym biurze i nie wypisuje bzdur. Jednak na pani racje że jakby wojtek się przeszedł po zakładzie to by wiedział że ludzie nie chcą elastycznego, ale on niestety nie chce tego wiedzieć , bo podobno chodzi po zakładzie pyta pracowników jednak nikt nigdzie go nie widział
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Puchala_wojciech
|
5.12.2023, 7:19
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 683 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach
Punkty: -19 (+1/-10) |
Gość napisał(a):
Niech pani lepiej siedzi w swoim ciepłym biurze i nie wypisuje bzdur. Jednak na pani racje że jakby wojtek się przeszedł po zakładzie to by wiedział że ludzie nie chcą elastycznego, ale on niestety nie chce tego wiedzieć , bo podobno chodzi po zakładzie pyta pracowników jednak nikt nigdzie go nie widział
Wojtek chodzi i wie, że około 98 % pracowników nie chce czasu elastycznego na czas nieokreślony.
|
|
| Gość |
5.12.2023, 7:22
|
|
|
|
Krycha napisał(a):
|
|