Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Podwyżka płacy 2024
przez Gość, 14 listopada 2023, 15:23 268
Rysiek 2.12.2023, 20:31
Puchala_wojciech napisał: W zeszłym roku nie było czasu elastycznego.
Dokładnie, nie było czasu elastycznego i był dramat z zakładem ... Wojtek wszyscy pracownicy chcą elastycznego czasu pracy w MAN
Napisane ze strony mobilnej
L40 2.12.2023, 20:35
Gość napisał(a): Taak, nie chcą? Ale za to chcą nadgodzin na których nic nie robią i na siłę przychodzą posiedzieć.
Jeden żółty to nawet bez wiedzy kolegów pismo wystosował do zarządu żeby na jego dziale podnieść limit nadgodzin do 340,bo jemu się limit kończył i pazera nie przyjdzie i nie posiedzi sobie za hajs. Został wyśmiany i smutno mu się zrobiło, że inicjatywa przepadła hihihi
U nas w sobotę przychodzą wszyscy żółci żeby posiedzieć, poprzeglądać wiadomości na komputerze. Na lakierni w soboty przypada 4 brygadzistów na 8 pracowników. Zabijają się żeby przyjść pazery
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 4.12.2023, 8:54
Rysiek napisał(a): Dokładnie, nie było czasu elastycznego i był dramat z zakładem ... Wojtek wszyscy pracownicy chcą elastycznego czasu pracy w MAN
Puknij się w dekiel
Gość 4.12.2023, 15:04
Rysiek napisał(a): Dokładnie, nie było czasu elastycznego i był dramat z zakładem ... Wojtek wszyscy pracownicy chcą elastycznego czasu pracy w MAN
Dramat to jest z Twoim tokiem rozumowania. Gorzej niż dramat. I nie kłam że wszyscy chcą elastycznego bo zdecydowana większość nie chce. Chyba że to pisze kolejny troll z hr
Gość 4.12.2023, 15:06
Marek napisał(a): My jesteśmy za elastycznym Panie Wojtku
Pochwal się z jakiego działu jesteś, szybko zweryfikujemy czy jesteście za elastycznym
Krycha 4.12.2023, 19:04
Prawda jest taka że każdemu tu zależy na pracy. Większość chce spokojnie pracować, jest dużo chętnych na nadgodziny, czy pracę w sobotę czy niedzielę. Jeśli chodzi o czas elastyczny to jestem jego zwolennikiem, wystarczy się przejść po zakładzie i myślę że większość osób jest za elastycznym
Gość 5.12.2023, 6:35
Krycha napisał(a): Prawda jest taka że każdemu tu zależy na pracy. Większość chce spokojnie pracować, jest dużo chętnych na nadgodziny, czy pracę w sobotę czy niedzielę. Jeśli chodzi o czas elastyczny to jestem jego zwolennikiem, wystarczy się przejść po zakładzie i myślę że większość osób jest za elastycznym
Co ty bredziesz jaka większość czy ty umiesz dobrze liczyć. To że masz obniżony dobrowolny dodatek w kwocie 3600 brutto i płacone za pracę w sobotę 260 zł brutto i z czego się tu cieszyć. Pracownicy pamiętają jak była płacona 13 w pełnej kwocie uzalezniona od stawki pracownika i płacone za soboty 100%. To nie jest firma krzak i stać ją żeby płacili tak jak kiedyś. Nie długo ci środki czystości zabiorą bo przymierzają się od dłuższego czasu czy to jest normalne bo dla mnie to żałosne
Gość 5.12.2023, 7:09
Krycha napisał(a): Prawda jest taka że każdemu tu zależy na pracy. Większość chce spokojnie pracować, jest dużo chętnych na nadgodziny, czy pracę w sobotę czy niedzielę. Jeśli chodzi o czas elastyczny to jestem jego zwolennikiem, wystarczy się przejść po zakładzie i myślę że większość osób jest za elastycznym
Niech pani lepiej siedzi w swoim ciepłym biurze i nie wypisuje bzdur. Jednak na pani racje że jakby wojtek się przeszedł po zakładzie to by wiedział że ludzie nie chcą elastycznego, ale on niestety nie chce tego wiedzieć , bo podobno chodzi po zakładzie pyta pracowników jednak nikt nigdzie go nie widział
Napisane z wersji desktopowej
Puchala_wojciech 5.12.2023, 7:19
Jest członkiem związku
Napisał 683 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Gość napisał(a): Niech pani lepiej siedzi w swoim ciepłym biurze i nie wypisuje bzdur. Jednak na pani racje że jakby wojtek się przeszedł po zakładzie to by wiedział że ludzie nie chcą elastycznego, ale on niestety nie chce tego wiedzieć , bo podobno chodzi po zakładzie pyta pracowników jednak nikt nigdzie go nie widział
Wojtek chodzi i wie, że około 98 % pracowników nie chce czasu elastycznego na czas nieokreślony.
Gość 5.12.2023, 7:22
Niech pani lepiej siedzi w swoim ciepłym biurze i nie wypisuje bzdur. Jednak na pani racje że jakby wojtek się przeszedł po zakładzie to by wiedział że ludzie nie chcą elastycznego, ale on niestety nie chce tego wiedzieć , bo podobno chodzi po zakładzie pyta pracowników jednak nikt nigdzie go nie widział