Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Podwyżka płacy 2024
przez Gość, 14 listopada 2023, 15:23 268
Gość 27.11.2023, 17:58
Nie rozumiesz ze jak bedzie elastyczny to nie będziemy wychodzić z tego zakładu. Wszystkie soboty pracujące i do tego nadgodziny. Może Tobie to pasuje może byś chciał mieszkać w tym zakładzie. Ale masa ludzi ma też zycie poza pracą. 8h i do domu. Soboty wolne. A nie tylko robota robota. A zarobki gó....e
Post edytowany przez Puchala_wojciech (28.11.2023, 6:28)
Napisane ze strony mobilnej
Gość 27.11.2023, 18:00
Miras napisał(a): Ja proponuję zrobić referendum jakas ankietę czy cos wypowiedzmy się wszyscy na ten temat. Zobaczymy czego chce lud. Oni chcą elastycznego malo jesteśmy? A oni mają nas w d...e np. Był 1 Listopad nie mogli dac nam dnia dodatkowo wolnego ludzie niektorzy mają daleko rodziny jeden dzień to mało byl zeby jechac na groby, druga sprawa zaraz swieta niemożna by było dac tych dni pomiędzy świętami jako wolne. No ale nie bo oni wymagają tylko od nas ,a od siebie nic nie dają. Starczy ze zgodziliśmy się na zawsze na godziny nadliczbowe takie coś powinno być co roku dogadywane byla by karta przetargowa jak się zgodzimy na elastyczny na zawsze , to nas już całkowicie zajeżdża.
Teraz płaczesz? Było bardziej się pchać 11 listopada do roboty, i pokazywać głupotę. Pokazaliście że można was kupić za parę groszy to teraz nie płaczcie.
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Miras 27.11.2023, 20:37
Gość napisał(a): typie dni po swietach to zwykle robocze dni, o co ty piszczysz?
Ja wiem ze to są dni robocze ale mogliby dać je wolne za to że jesteśmy elastyczni
Gość 27.11.2023, 20:43
Tadek napisał(a): Nie rozumiem dlaczego nie chcecie tego elastycznego czasu pracy? Żadnych konkretnych argumentów nie przedstawiacie. Teraz jest wszędzie kryzys, a wy oczekujecie nie wiadomo czego od związków i pracodawcy... U mnie na dziale prawie wszyscy są za elastycznym czasem pracy, a jako zakład zarabiamy najwięcej ze wszystkich firm w Starachowicach. Uważam i nie tylko ja że powinniśmy przystać przy elastycznym i zgodzić się na warunki pracodawcy... Czego by nie zrobiła solidarność to narzekacie, nie da wam się dogodzić...
Powiedz z jakiego działu tacy wszyscy chętni na elastyczny i brak podwyżek bo takie kokosy zarabiasz ?
Gość 28.11.2023, 9:36
Gość napisał(a): Nie rozumiesz ze jak bedzie elastyczny to nie będziemy wychodzić z tego zakładu. Wszystkie soboty pracujące i do tego nadgodziny. Może Tobie to pasuje może byś chciał mieszkać w tym zakładzie. Ale masa ludzi ma też zycie poza pracą. 8h i do domu. Soboty wolne. A nie tylko robota robota. A zarobki gó....e
taak, nie chcesz elastico a za nadgodziny bys sie pokroil hahahah
Typie skoro uwazasz iz slabo zarabiasz to droga wolna, zwolnij sie i idz tam gdzie ktos za twoja ogromna "fachowosc" zaplaci ci wiecej hahahh
Tylko jatrzysz i narzekasz.
Napisane z wersji desktopowej
Monter 28.11.2023, 11:48
Gość napisał(a): Powiedz z jakiego działu tacy wszyscy chętni na elastyczny i brak podwyżek bo takie kokosy zarabiasz ?
U mnie na dziale również wszyscy są za elastycznym czasem pracy
gość 28.11.2023, 12:08
Monter napisał(a): U mnie na dziale również wszyscy są za elastycznym czasem pracy
hahahahha z jesteś jakich związków jesteś
gość 28.11.2023, 12:14
Pytanie do Pana Puchały: O czym będziecie rozmawiać z zarządem 07.12. ?
Czy jak w poprzednich spotkaniach o równoważnym czasie pracy ? Bo tylko po to tam chodzicie.
Gość 28.11.2023, 12:19
Gość napisał(a): taak, nie chcesz elastico a za nadgodziny bys sie pokroil hahahah
Typie skoro uwazasz iz slabo zarabiasz to droga wolna, zwolnij sie i idz tam gdzie ktos za twoja ogromna "fachowosc" zaplaci ci wiecej hahahh
Tylko jatrzysz i narzekasz.
Czytaj ze zrozumieniem. 8h I do domu soboty wolne. Gdzie tam było o nadgodzinach?? Nic dziwnego że jesteś za elastycznym skoro nie potrafisz czytać że zrozumieniem
Gość 28.11.2023, 12:24
Monter napisał(a): U mnie na dziale również wszyscy są za elastycznym czasem pracy
Widzę hr aktywnie działa na forum