|
| Jeffrey |
17.10.2023, 22:51
|
|
|
|
Pracownik napisał(a):
I gdzie ta premia ? Nawet szef nie miał dla was czasu
Dostaliście jakąś odpowiedź ? A pekaesów co raz więcej się robi wydymali tyle ludzi miała być produkcja na 8 a ile się robi i jeszcze rurki nam oddają auta tylko czemu bez części ?
Przemycanie wzrostu produkcji to czyste chamstwo, ze strony zarządu. Ale co tu gadać jesteśmy potulnymi baranami , wywalili na bruk 860 ludzi. Było 8 w 8 później 9 w 8 następnie 9 w 8 i w piątki testowo 10. Na dzień dzisiejszy 2 dni po 9 i 3 dni po 10 brawo. Ludzi przyjęli tyle aby coś tam się kotłowało ludzie prują z siebie żyły a żadnej podwyżki mimo że wyrabiasz normę za 1,5 człowieka i po robocie jesteś dętka. A związki przymykają na to oko co trawa od kilku miesięcy , taki wzrost produkcji bez żadnego odzewu zaraz będzie 11 w 8 otrząśnij się się i zacznijcie coś robić ! Jakie kolwiek dyskusje
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Gość |
17.10.2023, 23:12
|
|
|
|
Gość napisał(a):
I co dalej ??
Pan Wojtkek powinien przemyśleć i dać sobie spokój.
|
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
18.10.2023, 12:34
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Pan Wojtkek powinien przemyśleć i dać sobie spokój.
Jestem takiego samego zdania. Żadnej negocjacji podwyżki żadnych rozmów, tragedia.
|
|
| Gość |
18.10.2023, 17:05
|
|
|
|
Jeffrey napisał(a):
Przemycanie wzrostu produkcji to czyste chamstwo, ze strony zarządu. Ale co tu gadać jesteśmy potulnymi baranami , wywalili na bruk 860 ludzi. Było 8 w 8 później 9 w 8 następnie 9 w 8 i w piątki testowo 10. Na dzień dzisiejszy 2 dni po 9 i 3 dni po 10 brawo. Ludzi przyjęli tyle aby coś tam się kotłowało ludzie prują z siebie żyły a żadnej podwyżki mimo że wyrabiasz normę za 1,5 człowieka i po robocie jesteś dętka. A związki przymykają na to oko co trawa od kilku miesięcy , taki wzrost produkcji bez żadnego odzewu zaraz będzie 11 w 8 otrząśnij się się i zacznijcie coś robić ! Jakie kolwiek dyskusje
Kup se słownik
|
|
| Gość |
18.10.2023, 21:04
|
|
|
|
U nas na dziale 10 jednostek robi mniej osób niż 6 było na jednej zmianie. A i tak płacz że jest nas za dużo na każdym zebraniu, produktywności nie ma ciężko o 70% inni mają ponoć ponad 100%. Nie chce mi się już dłużej słuchać tego pie.....ia.
|
|
| Gość |
24.10.2023, 8:37
|
|
|
|
Wojtek co z tą premia ? Co z rozmowami o podwyżki ? Jest już prawie listopad a tu zero rozmów ! Znowu negocjacje skończą się w lipcu ? Ktoś się z Nami liczy jeszcze ? Zero informacji, zero działań , dramat !!! Zacznij działać albo daj sobie spokój , i zacznij publikować wszytskie posty, ten wejdzie na forum czy będzie obrażenie na cały swiat ??
|
|
| Puchala_wojciech
|
24.10.2023, 10:03
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 695 postów
Cytowany 457 razy
Oznaczony w 2 postach
Punkty: -19 (+1/-10) |
Gość napisał(a):
Wojtek co z tą premia ? Co z rozmowami o podwyżki ? Jest już prawie listopad a tu zero rozmów ! Znowu negocjacje skończą się w lipcu ? Ktoś się z Nami liczy jeszcze ? Zero informacji, zero działań , dramat !!! Zacznij działać albo daj sobie spokój , i zacznij publikować wszytskie posty, ten wejdzie na forum czy będzie obrażenie na cały swiat ??
Napisałem na FB, że zaplanowano negocjacje na 31 października, w temacie premii jeszcze brak odpowiedzi.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
24.10.2023, 12:39
|
|
|
|
Puchala_wojciech napisał:
Napisałem na FB, że zaplanowano negocjacje na 31 października, w temacie premii jeszcze brak odpowiedzi.
Dziękujemy za wyczerpującą odpowiedź
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Pracownik |
24.10.2023, 19:44
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Kup se słownik
Sam se kup jak nie masz nic sensownego do powiedzenia
|
|
| Pracownik |
24.10.2023, 19:46
|
|
|
|
Puchala_wojciech napisał:
No to żeś się przewodniczący wysili z tą odpowiedzią brawo TY
Wydaje mi się że czas najwyższy ustąpić ze stanowiska i wrócić tam gdzie byłeś
|
|