Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
EXTRA Premia
przez Oli, 20 września 2023, 9:02 61
Puchala_wojciech 28.09.2023, 11:52
Jestem online
Jest członkiem związku
Napisał 695 postów
Cytowany 457 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
greg napisał(a): W przeciwieństwie do Pana Puchały Pan Pliszka chodził po działach i pytał ludzi od której chcą zaczynać pracę i zdecydowana większość opowiedziała się za pracą od godziny 6.00
Też chodziłem, pytałem i mam taką samą wiedzę, większość chce od 6:0
Napisane z wersji desktopowej
Janseweryn 28.09.2023, 13:37
Jest członkiem związku
Napisał 2378 postów
Cytowany 679 razy
Oznaczony w 7 postach

Punkty: 3 (+7/-2)
Gość napisał(a): I z czego emerycie się cieszysz? Głównie przez Twój głupi upór i bycie ciągle na nie, rok temu zaczęto zwalniać blisko 900 osób. Ciągle ci coś nie pasuje, idź do lasu i przestań jatrzyc.
Postukaj się w pusty łeb.
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 28.09.2023, 14:14
Puchala_wojciech napisał: Też chodziłem, pytałem i mam taką samą wiedzę, większość chce od 6:0
Zawsze Pan chodzi tylko nigdzie nikt Pana nie widzi.
Napisane ze strony mobilnej
Gość 28.09.2023, 20:04
Gość napisał(a): Na obecną chwilę Komisja nie wyraziła zgody na zwiększenie limitu nadgodzin.
Panie Wojtku jakaś to już jest wiadomość. Proszę jeszcze odpowiedzieć czy komisja wyraziła zgodę na zmianę harmonogramu z 16 września na 30 września, dodam że my jako związkowcy mamy do tego prawo żeby nam pan odpowiedział :Będę wdzięczny za odp
Puchala_wojciech 29.09.2023, 6:27
Jestem online
Jest członkiem związku
Napisał 695 postów
Cytowany 457 razy
Oznaczony w 2 postach

Większość głosów było na tak. Głosy Członków Komisji przez telefon.
Post edytowany przez Puchala_wojciech (29.09.2023, 6:39)
Gość 29.09.2023, 8:47
Gość napisał(a): Zawsze Pan chodzi tylko nigdzie nikt Pana nie widzi.
Bzdura, my chcemy na 630
Gość 29.09.2023, 12:58
Puchala_wojciech napisał: Większość głosów było na tak. Głosy Członków Komisji przez telefon.
Ile osób na TAK a ile na NIE?
W tak istotnej sprawie pan zbiera głosy przez telefon? Przecież to nie jest wiarygodne.
Gość 29.09.2023, 13:12
Puchala_wojciech napisał: Większość głosów było na tak. Głosy Członków Komisji przez telefon.
Proszę to zweryfikować na najbliższej komisji bo chodziłeś i sam mówiłeś, że jesteś na nie a na drugi dzień podjąłeś chyba sam decyzję na tak o przełożeniu soboty 16go. To w końcu komisja czy ty sam tak zdecydowałeś?
Puchala_wojciech 29.09.2023, 18:41
Jestem online
Jest członkiem związku
Napisał 695 postów
Cytowany 457 razy
Oznaczony w 2 postach

Gość napisał(a): Proszę to zweryfikować na najbliższej komisji bo chodziłeś i sam mówiłeś, że jesteś na nie a na drugi dzień podjąłeś chyba sam decyzję na tak o przełożeniu soboty 16go. To w końcu komisja czy ty sam tak zdecydowałeś?
Do zweryfikowania
Janseweryn 29.09.2023, 18:58
Jest członkiem związku
Napisał 2378 postów
Cytowany 679 razy
Oznaczony w 7 postach

Punkty: 3 (+7/-2)
Po pierwsze to takich spraw nie głosuję się przez telefon. Trzeba zrobić zebrane Komisji nie pomijając PKC. Do takich zebrań mamy prawo. Na zebraniu każdy ma możliwość wypowiedzenia się i nie ma podejrzenia o manipulację. To mi się nie podoba. Ja tak nie robiłem. Inną sprawą jest rozpocznie pracy. Zawsze pracowaliśmy od 6.30 i tak niech zostanie. Pracodawca idąc dla niego w nieistotnej sprawie będzie chciał ugrać coś dla siebie.