Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
EXTRA Premia
przez Oli, 20 września 2023, 9:02 61
Janseweryn 29.09.2023, 20:58
Jest członkiem związku
Napisał 2378 postów
Cytowany 679 razy
Oznaczony w 7 postach

Punkty: 3 (+7/-2)
Gość napisał(a): Proszę to zweryfikować na najbliższej komisji bo chodziłeś i sam mówiłeś, że jesteś na nie a na drugi dzień podjąłeś chyba sam decyzję na tak o przełożeniu soboty 16go. To w końcu komisja czy ty sam tak zdecydowałeś?
Za i przeciw. Jak Wałęsa.
Napisane z wersji desktopowej
Gość 2.10.2023, 22:15
Puchala_wojciech napisał: Na razie brak odpowiedzi na wystosowane pismo.
Widziałam B. Oktay jest w Starachowicach. Ma Pan spotkanie, będzie Pan rozmawiał o tej dodatkowej premii? Lepszej okazji pogadać z Zarządem pan miał nie będzie.
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Puchala_wojciech 3.10.2023, 6:27
Jest członkiem związku
Napisał 695 postów
Cytowany 457 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Gość napisał(a): Widziałam B. Oktay jest w Starachowicach. Ma Pan spotkanie, będzie Pan rozmawiał o tej dodatkowej premii? Lepszej okazji pogadać z Zarządem pan miał nie będzie.
Wiem, że p. Oktay jest Starachowicach, będę chciał się spotkać
Gość 5.10.2023, 8:04
No i spotkał się Pan z prezesem Oktayem?
Puchala_wojciech 5.10.2023, 9:59
Jest członkiem związku
Napisał 695 postów
Cytowany 457 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Gość napisał(a): No i spotkał się Pan z prezesem Oktayem?
Pan Oktay nie ma dla mnie czasu
Pracownik 5.10.2023, 18:40
Takie spotkania nie umawia się z dnia na dzień
Nie wiecie o tym ?
Gość 5.10.2023, 20:17
Puchala_wojciech napisał: Pan Oktay nie ma dla mnie czasu
I co dalej ??
Gość 5.10.2023, 23:20
Puchala_wojciech napisał: Pan Oktay nie ma dla mnie czasu
Czyli nic się nie zmienia, dalej wazelina i ruch.... w du... bez skrupułów. Kiedyś mówiąc pracuję w Man-ie było powodem do radości. Teraz jest powodem do zastanowienia czy to naprawdę ten Man którym każdy się szczycił. Dla mnie młodego człowieka to już nie to samo. Teraz pracodawca woli iść po najmniejszej linii oporu i zamiast stawiać na jakość, stawia na ilość, ale z czasem wszystko zostanie zweryfikowane przez użytkowników niemieckich autobusów produkowanych Polaków w firmie kierowanej przez osobę która patrzy tylko na swoje dobra
Pracownik 17.10.2023, 17:08
I gdzie ta premia ? Nawet szef nie miał dla was czasu
Dostaliście jakąś odpowiedź ? A pekaesów co raz więcej się robi wydymali tyle ludzi miała być produkcja na 8 a ile się robi i jeszcze rurki nam oddają auta tylko czemu bez części ?
Felipe 17.10.2023, 21:11
Pisałem, mówiłem przed podpisaniem porozumienia, że nic dla nas dobrego z tego nie wyniknie. Zawsze byliśmy dymani na elastycznym i to się nie zmieniło. Było straszenie, że będzie spadek produkcji, może nawet do 6 jednostek, a może przeniosą produkcje gdzie indziej jak nie będzie elastycznego i co? I robimy po 10 jednostek na jednej zmianie!!! Zaraz będzie może nawet 11, wcale bym nie był zaskoczony. Warto było za te 3600zl brutto??? Dodatkowa premia? Dajcie spokój, nawet jak się coś uda to nie będą to kokosy. Firma zaoszczędziła kupę kasy na tej jednej zmianie, podkręciła śrubkę i o to im chodziło. Robić prawie tyle samo co w dwie zmiany kiedyś mniejszą liczbą osób. Cel osiągnięty. A my się cieszmy bo już za 1,5 miesiąca dostaniemy ekstra bonus do wypłaty.