|
| Gość |
19.11.2023, 8:41
|
|
|
|
I nie wliczaj premi i innych dodatków do stawki. Tu jest mowa o podstawie g....e
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Gość |
19.11.2023, 8:52
|
|
|
|
Tadziu napisał(a):
Co ty bredzisz ludzie na 3 grupie zarabiają dużo powyżej najniższej krajowej, ja jestem na 4 i spokojnie biorę z premia 4100 do ręki, to mało? Gdzie najniższa krajowa netto to około 3 tys na rękę, wasza pazerność nie zna granic
Gratulacje, jeśli dla ciebie 4100 to dużo to niema czego komentowac. Ja jako spawacz na 8 grupie (dawna 7a) uważam że zarabiamy śmieszne pieniądze a najgorsze w tym jest to że przez mana i te ich śmieszne kursy spawalnicze zapchali rynek pracy spawaczami co mają problem z położeniem prostej spoiny przez co stawki w okolicy dla spawaczy są bardzo zaniżone
|
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
19.11.2023, 10:29
|
|
|
|
Tadziu napisał(a):
Co ty bredzisz ludzie na 3 grupie zarabiają dużo powyżej najniższej krajowej, ja jestem na 4 i spokojnie biorę z premia 4100 do ręki, to mało? Gdzie najniższa krajowa netto to około 3 tys na rękę, wasza pazerność nie zna granic
jesteś niezbyt mądry
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Pracownik |
19.11.2023, 10:33
|
|
|
|
Tadziu napisał(a):
To poczekaj do stycznia jak najniższa krajowa wskoczy na 4200
|
|
| Marian |
19.11.2023, 10:47
|
|
|
|
Tadziu napisał(a):
Słuchaj wez sobie kolo i pierd..... się w czoło bo bredzisz na 4 grupie 4100 do ręki hahha chyba że siedzisz dodatkowo pod biurkiem. Co za brednie. Może tyle masz jak jeszcze 4 soboty przyjdziesz w dodatku i kilka razy po 10h zostaniesz. Jak takie bezmozgi pracują to nigdy tu nie będzie dobrze
|
|
| Gość |
20.11.2023, 9:08
|
|
|
|
Marian napisał(a):
Słuchaj wez sobie kolo i pierd..... się w czoło bo bredzisz na 4 grupie 4100 do ręki hahha chyba że siedzisz dodatkowo pod biurkiem. Co za brednie . Może tyle masz jak jeszcze 4 soboty przyjdziesz w dodatku i kilka razy po 10h zostaniesz. Jak takie bezmozgi pracują to nigdy tu nie będzie dobrze
Ja mam 4 grupę i z 1 sobota biorę 4500-4600 zależy od miesiąca.
Naucz się liczyć
|
|
| Gość |
20.11.2023, 15:10
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Gratulacje, jeśli dla ciebie 4100 to dużo to niema czego komentowac. Ja jako spawacz na 8 grupie (dawna 7a) uważam że zarabiamy śmieszne pieniądze a najgorsze w tym jest to że przez mana i te ich śmieszne kursy spawalnicze zapchali rynek pracy spawaczami co mają problem z położeniem prostej spoiny przez co stawki w okolicy dla spawaczy są bardzo zaniżone
to otwórz sobie własną działalność "fachowcu" i podbijaj rynek
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
20.11.2023, 22:38
|
|
|
|
Haha napewno ja mam 6 grupę i z 2 sobotami tyle nie wzialem ludzie co wy pi.....
|
|
| Gość |
21.11.2023, 15:07
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Haha napewno ja mam 6 grupę i z 2 sobotami tyle nie wzialem ludzie co wy pi.....
Człowieku, oni brutto od netto nie odróżniają, to o czym mowa, z tego co tu piszą to wychodzi że więcej na rękę biorą z jedną sobotą niż mają brutto podstawy. :D
|
|
| Wuer |
21.11.2023, 21:50
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Tylko najpierw napisz ile masz odtraceń , a później płacz jak mało bierzesz.
|
|