|
| gość |
13.11.2023, 9:11
|
|
|
|
Tadziu napisał(a):
Dokładnie mi również, zarabiamy najwięcej ze wszystkich firm produkcyjnych w Starachowicach i nadal wam źle? Nie oczekujcie nie wiadomo czego od związków tam też są ludzie którzy i tak bardzo dużo dla nas robią, nabierzcie trochę szacunku do związków i pokory do pracy bo nie oszukujmy się nikt tu nie wykonuje nie wiadomo jakich skompilowanych operacji a zarobki są na prawdę bardzo dobre
masz rację ja też bym na siebie nic złego nie powiedział jak byłbym w związkach
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| gość |
13.11.2023, 13:01
|
|
|
|
Tadziu napisał(a):
Dokładnie mi również, zarabiamy najwięcej ze wszystkich firm produkcyjnych w Starachowicach i nadal wam źle? Nie oczekujcie nie wiadomo czego od związków tam też są ludzie którzy i tak bardzo dużo dla nas robią, nabierzcie trochę szacunku do związków i pokory do pracy bo nie oszukujmy się nikt tu nie wykonuje nie wiadomo jakich skompilowanych operacji a zarobki są na prawdę bardzo dobre
Nie wiem komu pucujesz torpedę ale jesteś w tym mistrzem.
|
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Tadziu |
13.11.2023, 23:46
|
|
|
|
gość napisał(a):
masz rację ja też bym na siebie nic złego nie powiedział jak byłbym w związkach
Nie zarabiamy mało nie wiem skąd ta wasza chciwość i nie wiadomo jakie oczekiwania. Uważam że bez podwyżek tez by się mogło obyć w przyszłym roku
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Gość |
14.11.2023, 7:09
|
|
|
|
Tadziu napisał(a):
Nie zarabiamy mało nie wiem skąd ta wasza chciwość i nie wiadomo jakie oczekiwania. Uważam że bez podwyżek tez by się mogło obyć w przyszłym roku
Zejdź komiku ze sceny i nie pajacuj. Że też masz czas na wymyślanie tych idiotycznych wpisów. Widać, że lubisz pisać z du...
Piszesz debilne zdania jak na stałego udzielacza tego forum. Zluzuj pory jak nie masz nic mądrego do napisania.
|
|
| Gość |
14.11.2023, 8:29
|
|
|
|
Przebadaj się c....u. Zarabiamy nieźle jak na lokalne warunki, ale powinniśmy zarabiać jeszcze lepiej.
|
|
| Gość |
14.11.2023, 10:44
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Mi starcza na wszystko
Jak jesz chleb z pasztetową i cały swój wolny czas spędzasz przed telewizorem popijajac tani browar to Ci starcza. Wyobraź sobie, że pracują tu ludzie co mają wiele większe aspiracje niż Ty. Człowiek który nie chce więcej zarabiać jest człowiekiem pustym...żal mi Ciebie że tak nisko się oceniasz.
|
|
| Gość |
14.11.2023, 10:46
|
|
|
|
gość napisał(a):
Nie wiem komu pucujesz torpedę ale jesteś w tym mistrzem.
Wydaje mi zue że to pisze jakiś że zwiazkòw żelaznych.
|
|
| Gość |
14.11.2023, 11:01
|
|
|
|
Tadziu napisał(a):
Proponuję żeby zrobić listę osób które nie chcą podwyżki i tym osoba podwyżki nie przyznawac. zarząd będzie się cieszyć że zaoszczędzi, wy będziecie zadowoleni ze możecie przyjść do pracy za miskę ryzu a dla reszczy może uda się wywalczyć trochę większe podwyżki. A tak dla przypomnienia chce zaznaczyć że od stycznia najniższa krajowa dogania, grupy z najniższa stawka
|
|
| Gość |
14.11.2023, 11:52
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Jak jesz chleb z pasztetową i cały swój wolny czas spędzasz przed telewizorem popijajac tani browar to Ci starcza. Wyobraź sobie, że pracują tu ludzie co mają wiele większe aspiracje niż Ty. Człowiek który nie chce więcej zarabiać jest człowiekiem pustym...żal mi Ciebie że tak nisko się oceniasz.
Zarabiam około 7000 zł więc nie mam powodów do narzekania i mi starcza na wszystko :-)
|
|
| Gość |
14.11.2023, 11:53
|
|
|
|
a mi żal ciebie iż jesteś takim pr......em, zaloż sobie firmęi wypad stąd podrzegaczu
|
|