Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Elastyczność, porozumienie
przez Ilona , 13 września 2023, 7:03 170
Gość 14.11.2023, 12:25
Gość napisał(a): Zarabiam około 7000 zł więc nie mam powodów do narzekania i mi starcza na wszystko :-)
Jeśli tyle zarabiasz (pewnie to jest ściema) to albo nie jesteś pracownikiem produkcji (w takim przypadku nie wypowiadaj się za pracowników produkcji) albo mieszkasz w tym zakladzie. Tak czy inaczej współczuję głupoty
Napisane ze strony mobilnej
gość 14.11.2023, 13:41
Gość napisał(a): Zarabiam około 7000 zł więc nie mam powodów do narzekania i mi starcza na wszystko :-)
To komuś wysoko torpedę pucujesz
Napisane z wersji desktopowej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 14.11.2023, 14:34
Tadziu napisał(a): Nie zarabiamy mało nie wiem skąd ta wasza chciwość i nie wiadomo jakie oczekiwania. Uważam że bez podwyżek tez by się mogło obyć w przyszłym roku
Idz się poloz bo się chyba nie wyspałeś albo jak wstawałeś to się mocno jebn..... w ten pusty czerep ze tak pieprzysz glupoty
Gość 15.11.2023, 9:54
Gość napisał(a): Idz się poloz bo się chyba nie wyspałeś albo jak wstawałeś to się mocno jebn..... w ten pusty czerep ze tak pieprzysz glupoty
oczywiscie iz zaraboamy dobrze
Gość 15.11.2023, 10:55
Gość napisał(a): oczywiscie iz zaraboamy dobrze
Nieudacznicy uważają że zarabiamy dobrze, a dla osób które mają fach w ręku i trochę oleju w głowie to są smieszne pieniądze
gość 15.11.2023, 12:52
Gość napisał(a): oczywiscie iz zaraboamy dobrze
To jak będzie podwyżka to ty się na nią nie zgadzaj i zamknij pape
Gość 15.11.2023, 17:46
gość napisał(a): To komuś wysoko torpedę pucujesz
Hahaha zazdrośnik. Po prostu wystarczy mieć wykształcenie, wiedzę i konkretne umiejętności, a nie całe życie przykręcać jedną śrubkę hahaha
Gość 16.11.2023, 1:03
Gość napisał(a): Nieudacznicy uważają że zarabiamy dobrze, a dla osób które mają fach w ręku i trochę oleju w głowie to są smieszne pieniądze
no to co tu robią z tym "fachem" w ręku? hhAHAHHAH
Tadziu 16.11.2023, 23:04
Gość napisał(a): Proponuję żeby zrobić listę osób które nie chcą podwyżki i tym osoba podwyżki nie przyznawac. zarząd będzie się cieszyć że zaoszczędzi, wy będziecie zadowoleni ze możecie przyjść do pracy za miskę ryzu a dla reszczy może uda się wywalczyć trochę większe podwyżki. A tak dla przypomnienia chce zaznaczyć że od stycznia najniższa krajowa dogania, grupy z najniższa stawka
Co ty bredzisz ludzie na 3 grupie zarabiają dużo powyżej najniższej krajowej, ja jestem na 4 i spokojnie biorę z premia 4100 do ręki, to mało? Gdzie najniższa krajowa netto to około 3 tys na rękę, wasza pazerność nie zna granic
Gość 19.11.2023, 8:39
Tadziu napisał(a): Co ty bredzisz ludzie na 3 grupie zarabiają dużo powyżej najniższej krajowej, ja jestem na 4 i spokojnie biorę z premia 4100 do ręki, to mało? Gdzie najniższa krajowa netto to około 3 tys na rękę, wasza pazerność nie zna granic
Czytaj ze zrozumieniem pajacu, od stycznia najniższa krajowa dogoni nasze stawki