Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Elastyczność, porozumienie
przez Ilona , 13 września 2023, 7:03 170
Puchala_wojciech 9.11.2023, 13:25
Jest członkiem związku
Napisał 683 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
I podwyżki były kilka razy w roku?
Post edytowany przez Puchala_wojciech (10.11.2023, 7:33)
Napisane z wersji desktopowej
Pracownik 9.11.2023, 15:34
Puchala_wojciech napisał: I podwyżki były kilka razy w roku.
Ile ich było ?
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 9.11.2023, 17:20
Gość napisał(a): Wszyscy psioczycie a prawda jest taka, że za poprzednich rządów tego związku, nie było inaczej...
Dla przypomnienia. Dwie osoby są nadal z poprzedniego zarządu. Sekretarz wyczekuje emerytury po co mu się szarpać. Pani z PKC nie wyjdzie na zakład Mana, nie jej zakład.
Kiedyś trzeba było d... ruszyć. Coś jeszcze popsioczyć? Zarzad związku ma być dla ludzi pracy a nie dla przetrwania i oby się nie narażać komuś.
Gość 9.11.2023, 22:40
Gość napisał(a): Niepowiedzialem ze mi źle, a jak będzie trzeba to i owszem się zwolnię bo się nie boję isc gdzie indziej jak ty bo nic nie umiesz innego. A co do podwyżki to jeśli jest inflacja 15 procent to jaka miales podwyzke jak niby zarabiasz więcej a nie starcza Ci pieniędzy na te same produkty co kiedyś. Więc pomysł co pieprzysz za glupoty.
Mi starcza na wszystko
Pracownik 10.11.2023, 9:12
Gość napisał(a): Dla przypomnienia. Dwie osoby są nadal z poprzedniego zarządu. Sekretarz wyczekuje emerytury po co mu się szarpać. Pani z PKC nie wyjdzie na zakład Mana, nie jej zakład.
Kiedyś trzeba było d... ruszyć. Coś jeszcze popsioczyć? Zarzad związku ma być dla ludzi pracy a nie dla przetrwania i oby się nie narażać komuś.
Bardzo pięknie napisane
gość 10.11.2023, 11:50
Gość napisał(a): Mi starcza na wszystko
Dzban
Tadziu 10.11.2023, 19:46
Gość napisał(a): Mi starcza na wszystko
Dokładnie mi również, zarabiamy najwięcej ze wszystkich firm produkcyjnych w Starachowicach i nadal wam źle? Nie oczekujcie nie wiadomo czego od związków tam też są ludzie którzy i tak bardzo dużo dla nas robią, nabierzcie trochę szacunku do związków i pokory do pracy bo nie oszukujmy się nikt tu nie wykonuje nie wiadomo jakich skompilowanych operacji a zarobki są na prawdę bardzo dobre
Gość 10.11.2023, 20:54
gość napisał(a): Dzban
Wysil się i napisz coś więcej. Skoro marnie zarabiasz to twój problem
Gość 12.11.2023, 0:40
Puchala_wojciech napisał: To było pierwsze spotkanie, a podwyżka od stycznia 2024r
Najniższej krajowej o norm
gość 13.11.2023, 9:09
Gość napisał(a): Wysil się i napisz coś więcej. Skoro marnie zarabiasz to twój problem
Duży Dzban