|
| Puchala_wojciech
|
9.11.2023, 13:25
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 683 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach
Punkty: -19 (+1/-10) |
I podwyżki były kilka razy w roku?
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Pracownik |
9.11.2023, 15:34
|
|
|
|
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
9.11.2023, 17:20
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Wszyscy psioczycie a prawda jest taka, że za poprzednich rządów tego związku, nie było inaczej...
Dla przypomnienia. Dwie osoby są nadal z poprzedniego zarządu. Sekretarz wyczekuje emerytury po co mu się szarpać. Pani z PKC nie wyjdzie na zakład Mana, nie jej zakład.
Kiedyś trzeba było d... ruszyć. Coś jeszcze popsioczyć? Zarzad związku ma być dla ludzi pracy a nie dla przetrwania i oby się nie narażać komuś.
|
|
| Gość |
9.11.2023, 22:40
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Niepowiedzialem ze mi źle, a jak będzie trzeba to i owszem się zwolnię bo się nie boję isc gdzie indziej jak ty bo nic nie umiesz innego. A co do podwyżki to jeśli jest inflacja 15 procent to jaka miales podwyzke jak niby zarabiasz więcej a nie starcza Ci pieniędzy na te same produkty co kiedyś. Więc pomysł co pieprzysz za glupoty.
Mi starcza na wszystko
|
|
| Pracownik |
10.11.2023, 9:12
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Dla przypomnienia. Dwie osoby są nadal z poprzedniego zarządu. Sekretarz wyczekuje emerytury po co mu się szarpać. Pani z PKC nie wyjdzie na zakład Mana, nie jej zakład.
Kiedyś trzeba było d... ruszyć. Coś jeszcze popsioczyć? Zarzad związku ma być dla ludzi pracy a nie dla przetrwania i oby się nie narażać komuś.
Bardzo pięknie napisane
|
|
| gość |
10.11.2023, 11:50
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Mi starcza na wszystko
Dzban
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Tadziu |
10.11.2023, 19:46
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Mi starcza na wszystko
Dokładnie mi również, zarabiamy najwięcej ze wszystkich firm produkcyjnych w Starachowicach i nadal wam źle? Nie oczekujcie nie wiadomo czego od związków tam też są ludzie którzy i tak bardzo dużo dla nas robią, nabierzcie trochę szacunku do związków i pokory do pracy bo nie oszukujmy się nikt tu nie wykonuje nie wiadomo jakich skompilowanych operacji a zarobki są na prawdę bardzo dobre
|
|
| Gość |
10.11.2023, 20:54
|
|
|
|
Wysil się i napisz coś więcej. Skoro marnie zarabiasz to twój problem
|