Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
FAAB Więzienie
przez Gość, 30 czerwca 2026, 12:15 13
Pracoholik 13.09.2026, 15:29
Ból d... że nie możesz w delegację jechać? pogadaj z kierownikiem to może pojedziesz, koordynatorów też brakuje zawsze możesz zostać nierobem
Post edytowany przez Puchala_wojciech (14.09.2026, 6:38)
Napisane ze strony mobilnej
Gość 16.09.2026, 21:42
Pracoholik napisał(a): Ból d... że nie możesz w delegację jechać? pogadaj z kierownikiem to może pojedziesz, koordynatorów też brakuje zawsze możesz zostać nierobem
Oho czyli dobrze trafiłem i prawda w oczy kole , Ja mam w nosie te wasze wyjazdy tylko mnie śmieszy jak wy jeden przed drugim chcecie sobie oczy wydrapać który ma jechać bo jeden był 5 razy a inny tylko 2. Co do koordynatorów to są poganiacze którzy wami pomiataja bo nic z wykonywaną nazwa zawodu nie mają doczynienia dawniej taki koordynator( czytaj brygadzista ) to miał ekipę 50 albo więcej osób a wy nad 5 osobami nie potraficie zapanować
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Monter 24.09.2026, 7:16
O tak kolego trafiłeś w sedno. Też widziałem jak jeden przed drugim gadał jak to źle w delegacji , żeby tylko zniechęcić drugiego bo wiadomo więcej kaski dla mnie hehhe. Ludzie nie mają honoru a fałszywi są że jeden drugiemu nóż by wbił w plecy. Siedzą sobie śmieją się klepią po pleckach a potem idzie taki i d... obrabia.
Post edytowany przez Puchala_wojciech (24.09.2026, 7:36)