Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
FAAB Więzienie
przez Gość, 12:15 2
Gość Dziś o 12:15
Ja mam takie pytanie, czy jeżeli nie ma na harmonogramie soboty pracującej, to czy ja muszę dzwonić łaskawie do kierownika który jest na zmianie przeciwnej i tłumaczyć się dlaczego nie mogę przyjść w ten dzień ?! Żałuje że to wogóle zrobiłam bo pół dnia litanii musiałam wysłuchiwać przez telefon! Że nie wiadomo, że zobaczymy itd a co to jest więzienie do jasnej cholery a my jesteśmy skazanymi do odbycia kary?! Następnym razem zgłaszam kordynatorowi wiodącemu i na tym się kończy. Nie mogę to nie mogę, a tłumaczyć się nie muszę. Proszę napisać jasno panie Wojtku żeby wielmożny kierownik jasno zrozumiał.
Napisane z wersji desktopowej
Puchala_wojciech Dziś o 12:58
Jest członkiem związku
Napisał 693 posty
Cytowany 457 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Gość napisał(a): Ja mam takie pytanie, czy jeżeli nie ma na harmonogramie soboty pracującej, to czy ja muszę dzwonić łaskawie do kierownika który jest na zmianie przeciwnej i tłumaczyć się dlaczego nie mogę przyjść w ten dzień ?! Żałuje że to wogóle zrobiłam bo pół dnia litanii musiałam wysłuchiwać przez telefon! Że nie wiadomo, że zobaczymy itd a co to jest więzienie do jasnej cholery a my jesteśmy skazanymi do odbycia kary?! Następnym razem zgłaszam kordynatorowi wiodącemu i na tym się kończy. Nie mogę to nie mogę, a tłumaczyć się nie muszę. Proszę napisać jasno panie Wojtku żeby wielmożny kierownik jasno zrozumiał.
Proszę o kontakt telefoniczny.
Napisane z wersji desktopowej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku