|
| Gość |
25.09.2025, 11:15
|
|
|
|
Mam pytanie do pani prezes lub związków bo sytuacja jest śmieszna. Dlaczego kierownicy dopuszczają żeby koordynatorzy jeździli do pracy z zagranicą czy tylko liczą się znajomości. Według mnie koordynator jest po to żeby pilnował pracy na dziale i pomagał pracownikom na produkcji niż jeździł za granicą po to jest koordynator a skoro kierownik dopuszcza go do pracy na wyjazd za granicę widocznie na dziale jest mu nie potrzebny i po powrocie powinien wrócić na stanowisko szarego pracownika. Wiadomo o który dział chodzi bo albo mu powinni za ten czas zabrać dodatek koordynatora bo w delegacji już nie jest koordynatorem bo tam są koordynatorzy od wyjazdów proszę się przyjrzeć tej sprawie
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
19.10.2025, 19:33
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Mam pytanie do pani prezes lub związków bo sytuacja jest śmieszna. Dlaczego kierownicy dopuszczają żeby koordynatorzy jeździli do pracy z zagranicą czy tylko liczą się znajomości. Według mnie koordynator jest po to żeby pilnował pracy na dziale i pomagał pracownikom na produkcji niż jeździł za granicą po to jest koordynator a skoro kierownik dopuszcza go do pracy na wyjazd za granicę widocznie na dziale jest mu nie potrzebny i po powrocie powinien wrócić na stanowisko szarego pracownika. Wiadomo o który dział chodzi bo albo mu powinni za ten czas zabrać dodatek koordynatora bo w delegacji już nie jest koordynatorem bo tam są koordynatorzy od wyjazdów proszę się przyjrzeć tej sprawie
Dokładnie, przyjedzie i nie wie co i jak,co sie robi,czego brakuje,czego nie bylo a tuszuje to podniesionym glosem
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Żonkoś |
20.10.2025, 13:14
|
|
|
|
Kiedy rozmowy o podwyżki na rok 2026?
|
|
| Puchala_wojciech
|
20.10.2025, 13:18
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 693 posty
Cytowany 457 razy
Oznaczony w 2 postach
Punkty: -19 (+1/-10) |
Żonkoś napisał(a):
Kiedy rozmowy o podwyżki na rok 2026?
Termin rozmów jeszcze nie jest ustalony.
|
|
| Gość |
15.01.2026, 18:54
|
|
|
|
W tym roku się skończą wyjazdy w delegację nagminne koordynatorów z niektórych działów. Bo kto to widział żeby koordynatorzy zamiast pilnowania roboty na dziale to po znajomości wyjeżdżają w delegacje Pani prezes zakładu już dawno takie wypady koordynatorów powinna zablokować. Albo koordynator pilnuje roboty na dziale albo rezygnuje z koordynatora i wtedy niech sobie jeździ gdzie chce żeby tylko jeszcze im się chciało tam robić bo co niektórzy nauczeni są chodzenia co pół godziny na papieroska. Jeszcze im waloryzujecie dodatek koordynatora ja bym im dał dodatek za nieróbstwo czy nikt nie jest wstanie napisać ile osób powinno przypadać na jednego koordynatora??? Bo na niektórych działach naprawdę jest ich za dużo względem osób na dziale.
|
|
| Puchala_wojciech
|
16.01.2026, 6:52
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 693 posty
Cytowany 457 razy
Oznaczony w 2 postach
Punkty: -19 (+1/-10) |
Gość napisał(a):
W tym roku się skończą wyjazdy w delegację nagminne koordynatorów z niektórych działów. Bo kto to widział żeby koordynatorzy zamiast pilnowania roboty na dziale to po znajomości wyjeżdżają w delegacje Pani prezes zakładu już dawno takie wypady koordynatorów powinna zablokować. Albo koordynator pilnuje roboty na dziale albo rezygnuje z koordynatora i wtedy niech sobie jeździ gdzie chce żeby tylko jeszcze im się chciało tam robić bo co niektórzy nauczeni są chodzenia co pół godziny na papieroska. Jeszcze im waloryzujecie dodatek koordynatora ja bym im dał dodatek za nieróbstwo czy nikt nie jest wstanie napisać ile osób powinno przypadać na jednego koordynatora??? Bo na niektórych działach naprawdę jest ich za dużo względem osób na dziale.
Na koordynatora w MAN powinno przypadać 8 - 15 pracowników.
|
|
| Gość |
16.01.2026, 7:20
|
|
|
|
Puchala_wojciech napisał:
Na koordynatora w MAN powinno przypadać 8 - 15 pracowników.
To w takim razie na niektórych działach już jest ich za dużo dlaczego jeden ma miec 8 osób a drugi 15 to jest nie sprawiedliwe powinien to ktoś zweryfikować bo są działy co mają 4 lub 5 osób istna samowolka na Manie
|
|
| Gość |
16.01.2026, 12:13
|
|
|
|
Gość napisał(a):
To w takim razie na niektórych działach już jest ich za dużo dlaczego jeden ma miec 8 osób a drugi 15 to jest nie sprawiedliwe powinien to ktoś zweryfikować bo są działy co mają 4 lub 5 osób istna samowolka na Manie
Dokładnie 4 osoby ma żółty
|
|
| Gość |
19.01.2026, 8:38
|
|
|
|
Gość napisał(a):
A co Ty skończysz te wyjazdy? Typowy polaczek, sam nie pojedzie bo się boi i zginął by jak Mańka w Czechach ale jak ktoś jedzie to już zazdrości i chce mu zaszkodzić.
|
|
| Gość |
19.01.2026, 8:41
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Po.pierwsxe to nie do Pani prezes tylkodo Pani kierownik zakładu.A skoro masz Pytanie do tej Pani to czemu zadajesz je tu? Przecież mozesz osobiście zapytać, często chodzi po zakładzie. Pozatym dane kontaktowe do Pani kierownik zakładu nie są utajnione i ogólnodostępne. Co nie masz odwagi? Najlepiej anonimowo na forum
|
|