Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Praca z zagranicą
przez Gość, 25 września 2025, 11:15 25
Gość 29.05.2026, 17:27
Gość napisał(a): na magazynie jest jeden żółty co wprost mówi wszystkie nadgodziny moje, potrzebny niepotrzebny a przychodzi na okrętę, na drugim magazynie często jest 3 koordynatorów w sobotę plus 4 pracowników to kabaret
Dlatego najwyższy czas zrobić z nimi porządek 5 czy 7 osób i wielki mi koordynator pogadajcie ze starymi pracownikami którzy pracowali w Starze ile miał brygadzista pod sobą osób nie było telefonów komputerów i meili a teraz płaczą że mają dużo roboty i delegacja im jeszcze w głowie!
Napisane ze strony mobilnej
Gość 30.05.2026, 1:17
Gość napisał(a): Blokada żółtych w delegacje ciągle wam tylko mało tyle w temacie!!! Bierzecie dodatek to macie siedzieć pilnować roboty na dziale a nie wyjazdach pracusiem jedne!!!
Typowy poloczek
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 31.05.2026, 22:35
Gość napisał(a): na magazynie jest jeden żółty co wprost mówi wszystkie nadgodziny moje, potrzebny niepotrzebny a przychodzi na okrętę, na drugim magazynie często jest 3 koordynatorów w sobotę plus 4 pracowników to kabaret
Na Centrum klejenia też jest Koordynarka Nierób Kto takich ludzi lansuje i po co ?
Gość 1.06.2026, 15:08
Gość napisał(a): Blokada żółtych w delegacje ciągle wam tylko mało tyle w temacie!!! Bierzecie dodatek to macie siedzieć pilnować roboty na dziale a nie wyjazdach pracusiem jedne!!!
Też jestem temu przeciwny koordynator ma pilnować roboty w Starachowicach a nie myślęć kiedy i gdzie wyjechać. W Starachowicach im się niechce robić a nie mówiąc na wyjeździe taka jest prawda Kierowniczka zakładu powinna im zablokować wyjazdy
Gość 5.06.2026, 23:14
Gość napisał(a): Też jestem temu przeciwny koordynator ma pilnować roboty w Starachowicach a nie myślęć kiedy i gdzie wyjechać. W Starachowicach im się niechce robić a nie mówiąc na wyjeździe taka jest prawda Kierowniczka zakładu powinna im zablokować wyjazdy
Nie ty jesteś od tego bu mówić co ma robić koordynator. Pozatym roboty nie trzeba pilnować, nie ucieknie