Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Podwyzki
przez Miras, 2 lutego 2025, 13:00 27
Miras 2.02.2025, 13:00
Witam co tu taka cisza tak was zatkało jakie to nam ekstra podwyżki załatwiły zwiazki. Siasc i plakac.
Napisane z wersji desktopowej
Gość 3.02.2025, 12:18
Miras napisał(a): Witam co tu taka cisza tak was zatkało jakie to nam ekstra podwyżki załatwiły zwiazki. Siasc i plakac .
Kolega wszyscy jeszcze w szoku
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 4.02.2025, 12:10
Miras napisał(a): Witam co tu taka cisza tak was zatkało jakie to nam ekstra podwyżki załatwiły zwiazki. Siasc i plakac .
jak ci nie pasuje nie podpisuj angażu, z automatu rozwiąże się twoja umowa o pracaę i nie będziesz musiał tutaj cierpieć
Gość 4.02.2025, 17:58
Gość napisał(a): Kolega wszyscy jeszcze w szoku
???????? negocjatory
Gość 5.02.2025, 23:54
Gość napisał(a): jak ci nie pasuje nie podpisuj angażu, z automatu rozwiąże się twoja umowa o pracaę i nie będziesz musiał tutaj cierpieć
Jaki z ciebie hojrak Widać że plecy są to i pewnie podwyżka była dla Ciebie. Każdy chce godziwie zarabiac
Gość 6.02.2025, 10:31
Gość napisał(a): jak ci nie pasuje nie podpisuj angażu, z automatu rozwiąże się twoja umowa o pracaę i nie będziesz musiał tutaj cierpieć
Nie nie pasuje mi a ty nie będziesz mi mówił czy mam tu pracowac czy nie.
Gość 7.02.2025, 8:32
Zgadza sie szkoda zycia i nerwow na ten wspanialy zakład tez spie.... Sorki uciekam z tego k.....dolka
Post edytowany przez Puchala_wojciech (7.02.2025, 9:12)
spawacz Manowski 7.02.2025, 22:35
Jeżeli nie pasuje podwyżka, to w każdej chwili możesz iść do Constaru. Tam dostaniesz więcej.
Gość 9.02.2025, 19:43
Powtarzam nie ty W..... będziesz mi mówił gdzie mam pracowac jak będę miał odejsc owszem odejdę. A ty będziesz gnił dalej w tym syfie bo ty nic innego nie umiesz robic tylko nasmarkac spaw. Ja mam godnie zarabiac
Post edytowany przez Puchala_wojciech (10.02.2025, 6:28)
Pracownik 10.02.2025, 14:58
spawacz Manowski napisał(a): Jeżeli nie pasuje podwyżka, to w każdej chwili możesz iść do Constaru. Tam dostaniesz więcej.
A tobie pasuje ? To nawet nie jest podniesienie najniższej krajowej i jesteś z tego zadowolony ?