|
| Miras |
2.02.2025, 13:00
|
|
|
|
Witam co tu taka cisza tak was zatkało jakie to nam ekstra podwyżki załatwiły zwiazki. Siasc i plakac.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
3.02.2025, 12:18
|
|
|
|
Miras napisał(a):
Witam co tu taka cisza tak was zatkało jakie to nam ekstra podwyżki załatwiły zwiazki. Siasc i plakac .
Kolega wszyscy jeszcze w szoku
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
4.02.2025, 12:10
|
|
|
|
Miras napisał(a):
Witam co tu taka cisza tak was zatkało jakie to nam ekstra podwyżki załatwiły zwiazki. Siasc i plakac .
jak ci nie pasuje nie podpisuj angażu, z automatu rozwiąże się twoja umowa o pracaę i nie będziesz musiał tutaj cierpieć
|
|
| Gość |
4.02.2025, 17:58
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Kolega wszyscy jeszcze w szoku
???????? negocjatory
|
|
| Gość |
5.02.2025, 23:54
|
|
|
|
Gość napisał(a):
jak ci nie pasuje nie podpisuj angażu, z automatu rozwiąże się twoja umowa o pracaę i nie będziesz musiał tutaj cierpieć
Jaki z ciebie hojrak Widać że plecy są to i pewnie podwyżka była dla Ciebie. Każdy chce godziwie zarabiac
|
|
| Gość |
6.02.2025, 10:31
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Nie nie pasuje mi a ty nie będziesz mi mówił czy mam tu pracowac czy nie.
|
|
| Gość |
7.02.2025, 8:32
|
|
|
|
Zgadza sie szkoda zycia i nerwow na ten wspanialy zakład tez spie.... Sorki uciekam z tego k.....dolka
|
|
| spawacz Manowski |
7.02.2025, 22:35
|
|
|
|
Miras napisał(a):
Jeżeli nie pasuje podwyżka, to w każdej chwili możesz iść do Constaru. Tam dostaniesz więcej.
|
|
| Gość |
9.02.2025, 19:43
|
|
|
|
Powtarzam nie ty W..... będziesz mi mówił gdzie mam pracowac jak będę miał odejsc owszem odejdę. A ty będziesz gnił dalej w tym syfie bo ty nic innego nie umiesz robic tylko nasmarkac spaw. Ja mam godnie zarabiac
|
|
| Pracownik |
10.02.2025, 14:58
|
|
|
|
spawacz Manowski napisał(a):
Jeżeli nie pasuje podwyżka, to w każdej chwili możesz iść do Constaru. Tam dostaniesz więcej.
A tobie pasuje ? To nawet nie jest podniesienie najniższej krajowej i jesteś z tego zadowolony ?
|
|