|
| Gość |
11.02.2025, 12:27
|
|
|
|
Pracownik napisał(a):
A tobie pasuje ? To nawet nie jest podniesienie najniższej krajowej i jesteś z tego zadowolony ?
Jemu pasuje bo on do mana przychodzi się obijać i żeby stara na niego się nie darła. W lato sprzeda ziemniaków i innych dobroci z pola i sobie wegetuje. Daja zeżreć chociaż i tak wybrzydza nieraz poganiacz pokrzyczy ale to i tak lepiej niż zona więc po co mu podwyzka jak jemu tu jak w niebie
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Gość |
11.02.2025, 13:26
|
|
|
|
Wlasnie miedzy innymi przez takich ludzi i nie tylko zaczynam szukac innej pracy bo to jest zwykly ch... nic poza tym, mobing, sterowanie czlowiekiem i w dodatku nawet urlopu nie mozna wziasc jak clzowiek, a ta podwyżka to nawet szkoda to komentowac..... Ja juz klade l.... na to dziadostwo
|
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
12.02.2025, 11:52
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Nie nie pasuje mi a ty nie będziesz mi mówił czy mam tu pracowac czy nie .
Jak ci nie pasuje, to biegiem do kadr, na co czekasz
|
|
| Gość |
12.02.2025, 11:53
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Powtarzam nie ty W..... będziesz mi mówił gdzie mam pracowac jak będę miał odejsc owszem odejdę. A ty będziesz gnił dalej w tym syfie bo ty nic innego nie umiesz robic tylko nasmarkac spaw . Ja mam godnie zarabiac
A co ty potrafisz?
W każdej firmie w okolicy ludzie zarabiają sporo mniej
|
|
| Gość |
12.02.2025, 11:54
|
|
|
|
Pracownik napisał(a):
A tobie pasuje ? To nawet nie jest podniesienie najniższej krajowej i jesteś z tego zadowolony ?
O czym ty piszesz? Jaka najniższa krajowa haha ha
|
|
| Gość |
12.02.2025, 11:55
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Wlasnie miedzy innymi przez takich ludzi i nie tylko zaczynam szukac innej pracy bo to jest zwykly ch... nic poza tym, mobing, sterowanie czlowiekiem i w dodatku nawet urlopu nie mozna wziasc jak clzowiek, a ta podwyżka to nawet szkoda to komentowac..... Ja juz klade l.... na to dziadostwo
No to szukaj, szukaj, powodzenia hahsha
|
|
| Gość |
12.02.2025, 13:14
|
|
|
|
Gość napisał(a):
No to szukaj, szukaj, powodzenia hahsha
Akurat nawet bardzo nie szukałem i mam lepsza pracę z lepszą wypłata i normalnymi ludźmi a nie donosicielami i nierobami. Bo się da ale tak jak kiedyś ktoś napisał nie potraficie nic więcej jak kręcić jedną śrubkę i to jeszcze zle robicie bo kontrol was wyłapuje. I umrzecie za tego mana i te ochłapy
|
|
| Gość |
12.02.2025, 14:04
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Akurat nawet bardzo nie szukałem i mam lepsza pracę z lepszą wypłata i normalnymi ludźmi a nie donosicielami i nierobami. Bo się da ale tak jak kiedyś ktoś napisał nie potraficie nic więcej jak kręcić jedną śrubkę i to jeszcze zle robicie bo kontrol was wyłapuje. I umrzecie za tego mana i te ochłapy
Zgadza sie ja tez prawdopodobnie na dniach biorę rozwód z tym pracodawca bo to porażka jakas jest
|
|
| Gość |
12.02.2025, 17:11
|
|
|
|
Gość napisał(a):
tak,tak,tak a w tej bajce byly smoki.
Juz w` 2022 mialo sie zwalniac mnostwo bohaterow ze spawalni i lakierni hahahhaahh
No i co, ci najwieksi krzykacze caly czas pracuja, a burzyli innych zeby sie zwalniali hahah
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Monter |
12.02.2025, 20:08
|
|
|
|
To prawda co napisał mój przedmówca.Najnizsza krajowa jeszcze trochę i dogoni nasza najniższą stawke. Sam klimat w pracy coz jak od kilku lat.Tylko źle mało i straszenie a z drugiej strony jakieś wartości.To jest dramat.Bylem ostatnio w hr z zapytaniem to wrogość i arogancja jaka bije od niektórych pan to opisać się nie da.Po minie można odczytać o przyszedł kolejny robol i d... będzie zawracał.Ta firma jest już tak przegnita klamstwem że tego nie da się naprawić.Trzeba by było to wszystko zburzyć i zbudować od nowa na nowych zasadach i nowymi ludźmi którzy tym zarządzają
|
|