|
| Monter |
16.12.2024, 7:50
|
|
|
|
Z urlopu, który początkowo był planowany na te dni. Tylko związki są tak uprzejme, że idą na rękę firmie w wielu sprawach i sytuacja jest teraz jaka jest. Po co to planować jak później i tak jest to zmieniane?
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Gość |
16.12.2024, 9:53
|
|
|
|
A w nagrodę za naszą ciężka pracę. Nie jest tak to zobacz po ile ludzie mają nadliczbowych w porównaniu do tamtego roku. Cały czas idziemy im na reke. Czy to MAŁO?
|
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
18.12.2024, 17:05
|
|
|
|
Gość napisał(a):
A w nagrodę za naszą ciężka pracę. Nie jest tak to zobacz po ile ludzie mają nadliczbowych w porównaniu do tamtego roku. Cały czas idziemy im na reke . Czy to MAŁO?
W nagrodę za swoją jakże ciężka pracę w nadliczbowych godzinach i szwendaniu się po zakładzie masz płacone za nadgodziny
|
|
| Gość |
21.12.2024, 10:01
|
|
|
|
Gość napisał(a):
W nagrodę za swoją jakże ciężka pracę w nadliczbowych godzinach i szwendaniu się po zakładzie masz płacone za nadgodziny
Jeśli Ty się szwwedasz po zakładzie to idź do HR i powiedz i weź papiery i w polu będziesz robić. Akurat ja dużo wkładam w tą pracę serca i zdrowia .
|
|
| Kiero55
|
21.12.2024, 21:23
|
|
Napisał 5 postów
Cytowany 4 razy
Nie oznaczony w żadnym poście
Punkty: 0 (+0/-0) |
chca nadgodziny? niech pisza nakaz prazy
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| X |
29.12.2024, 14:14
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Jeśli Ty się szwwedasz po zakładzie to idź do HR i powiedz i weź papiery i w polu będziesz robić. Akurat ja dużo wkładam w tą pracę serca i zdrowia .
A ja akurat planuje sienzwolnic z tego balaganu i to jak najszybciej bo to jest po prosru smieszne co w tym zakladzie sie dzieje, pozdrawiam dawajcie sie dalej
|
|
| Gość |
8.01.2025, 2:03
|
|
|
|
Gość napisał(a):
To jest śmieszne debatują pod tymi tablicami przez cały rok i nie umieją tak zarządzać planem produkcyjnym że każą przychodzić 27 i 31 grudnia do pracy żenada nie firma to jest podziękowanie dla pracowników od firmy
A co to niby? Jakieś wyjątkowe dni czy jak?
|
|