|
| Gość |
12.12.2024, 10:30
|
|
|
|
Wojtas napisał(a):
Pracodawca by się wstydził że karze pracownikom przychodzić 27 ego!!! Bez komentarza!
a co to jest za wyjątkowy dzień 27.12? To normalny dzień pracy.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
12.12.2024, 10:31
|
|
|
|
Gość napisał(a):
To jest śmieszne debatują pod tymi tablicami przez cały rok i nie umieją tak zarządzać planem produkcyjnym że każą przychodzić 27 i 31 grudnia do pracy żenada nie firma to jest podziękowanie dla pracowników od firmy
ale z czym masz problem? To się zwolnij jak ci nie pasuje, że w zwykły piątek 27.12 i we wtorek 31.12 przychodzisz do pracy
|
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
12.12.2024, 14:14
|
|
|
|
Gość napisał(a):
To jest śmieszne debatują pod tymi tablicami przez cały rok i nie umieją tak zarządzać planem produkcyjnym że każą przychodzić 27 i 31 grudnia do pracy żenada nie firma to jest podziękowanie dla pracowników od firmy
Przecież to jest normalny dzień pracy. Ani święto ani wolne. Nie wiem w czym masz problem? Co Ty myślisz że na wakacjach jesteś?Może mają dać Ci wolne i jeszcze za to zapłacić? Przychodzisz do pracy normalnie, jak nie to znajdz taką gdzie 27 i 31 jest wolny.
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Monteros |
13.12.2024, 6:43
|
|
|
|
Dlatego mam serdeczną prośbę do związków. Jeśli znowu będzie podobna sytuacja, że firma będzie potrzebowała dni wolnych z różnych względów to proszę się nie godzić na przenoszenie urlopu. Dwa tygodnie w lato wystarczy. Potem są sytuacje jak teraz, my im poszliśmy na rękę, a oni w zamian nic. Niech będzie tak jak zawsze w lato przestój i zimą pare dni urlopu.
|
|
| Xxx |
13.12.2024, 9:09
|
|
|
|
Monteros napisał(a):
Dlatego mam serdeczną prośbę do związków. Jeśli znowu będzie podobna sytuacja, że firma będzie potrzebowała dni wolnych z różnych względów to proszę się nie godzić na przenoszenie urlopu. Dwa tygodnie w lato wystarczy. Potem są sytuacje jak teraz, my im poszliśmy na rękę, a oni w zamian nic. Niech będzie tak jak zawsze w lato przestój i zimą pare dni urlopu.
Urlop to jest mój i nikt nie będzie o nim decydował kiedy i po co mam go wykorzystać. Dajecie się robić w ciula to macie co macie....
|
|
| Monteros |
13.12.2024, 12:49
|
|
|
|
Xxx napisał(a):
Urlop to jest mój i nikt nie będzie o nim decydował kiedy i po co mam go wykorzystać. Dajecie się robić w ciula to macie co macie....
Co roku zakład nam planuje 10 dni urlopu w lato i 4-5 dni w grudniu, więc nie pisz bzdur.
|
|
| Gość |
13.12.2024, 14:24
|
|
|
|
Xxx napisał(a):
Zmien firme jak ci nie pasuje
|
|
| Qwerty |
13.12.2024, 23:41
|
|
|
|
Monteros napisał(a):
Co roku zakład nam planuje 10 dni urlopu w lato i 4-5 dni w grudniu, więc nie pisz bzdur.
No ok ale to wlasnie nie powinno tak byc, niech planuje ale jezeli bym chcial urloo w innym terminie to co, nie dostane malo tego zachorowac tez strach isc do lekarza bo boja sie ze umowy beda nie przedluzone i zamiast tego biora urlop a nie zwolnienie od lekarza, czysty mobing......
|
|
| Gość |
15.12.2024, 20:22
|
|
|
|
Gość napisał(a):
a co to jest za wyjątkowy dzień 27.12? To normalny dzień pracy.
A tak wyjątkowy bo po świętach przychodzic na jeden dzień i jeszcze na 2 zmiane. A nie można dać wolnego ? A malo jesteśmy dla nich elastyczni zapieprzamy od 4 rano na 2 zmianach do 24 pracujemy przychodzimy w soboty niedziele żeby ratować firmę bo jeden i drugi na górze kłamią i robia wszystko zeby wykończyć zakład A oni 1 dnia nie dadzą nam w ramach wdziecznosci. Zawsze dla nich będziemy pionkami i tyle w temacie. A drugie to zwiazki nic z tym nie robia żeby te dni wywalczyc
|
|
| Puchala_wojciech
|
16.12.2024, 6:32
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach
Punkty: -19 (+1/-10) |
Gość napisał(a):
A tak wyjątkowy bo po świętach przychodzic na jeden dzień i jeszcze na 2 zmiane . A nie można dać wolnego ? A malo jesteśmy dla nich elastyczni zapieprzamy od 4 rano na 2 zmianach do 24 pracujemy przychodzimy w soboty niedziele żeby ratować firmę bo jeden i drugi na górze kłamią i robia wszystko zeby wykończyć zakład A oni 1 dnia nie dadzą nam w ramach wdziecznosci . Zawsze dla nich będziemy pionkami i tyle w temacie . A drugie to zwiazki nic z tym nie robia żeby te dni wywalczyc
W jaki sposób miałby być pokryty ten dzień?
|
|