Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Wątki
przez Sławek Bojara , 29 grudnia 2023, 19:31 26
Sławek Bojara 29.12.2023, 19:31
O co wy wszyscy się tu klucicie?
Przecież każdy z was i z osobna dobrze wiecie że coś mósi być podpisane czy to przez Puchałę czy Zmudzinskiego czy przez Pliszkę czy przez wszystkie związki .
Po co te Spiny głupie zagrywki i głupie odpisywanie sami się nakręcacie .
A o to chodzi naszemu zarządowi skłócić wszytkich i nic więcej.
Wzsytkoegp dobrego w nowym roku dla was
Napisane z wersji desktopowej
Monter55 2.01.2024, 13:27
Sławek Bojara napisał(a): O co wy wszyscy się tu klucicie?
Przecież każdy z was i z osobna dobrze wiecie że coś mósi być podpisane czy to przez Puchałę czy Zmudzinskiego czy przez Pliszkę czy przez wszystkie związki .
Ludzie ze sobą dyskutują bo jedni są zwolennikami elastycznego a drudzy przeciwnikami. Związki powinny pójść na kompromis i podpisać elastyczny chociaż do końca roku
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 2.01.2024, 13:28
Sławek Bojara napisał(a): O co wy wszyscy się tu klucicie?
Kup sobie słownik ortograficzny, bo nie da się tego czytać. Tak kaleczyć język polski
Bojara 3.01.2024, 18:53
Gość napisał(a): Kup sobie słownik ortograficzny, bo nie da się tego czytać. Tak kaleczyć język polski
Mam ale nie używam jak jesteś rozumny i rozumiesz język Polski to to co napisałem to powinieneś zrozumieć a pisze z telefonu i nie chce mi się używać słownika w telefonie tylko ja się nie boję i pisze z nazwiska a ty się widzę albo boisz albo wstydzisz swojego nazwiska
A po drugie napisałem to co napisałem żeby zobaczyć wasze reakcje a są ciekawe
Pozdrawiam Sławek Bojara
Gość 4.01.2024, 10:13
Buahahsha g....n jesteś, bez szkoły
Post edytowany przez Puchala_wojciech (4.01.2024, 11:40)
Gość 5.01.2024, 17:42
Bojara napisał(a): Mam ale nie używam jak jesteś rozumny i rozumiesz język Polski to to co napisałem to powinieneś zrozumieć a pisze z telefonu i nie chce mi się używać słownika w telefonie tylko ja się nie boję i pisze z nazwiska a ty się widzę albo boisz albo wstydzisz swojego nazwiska
Pozdrawiam Sławek Bojara
Widać że nie używasz słownika. Ja wiem że w MANie pracują prości ludzie ze wsi ale taki analfabetyzm jest przerażający
Monter 5.01.2024, 17:45
Bojara napisał(a): Mam ale nie używam jak jesteś rozumny i rozumiesz język Polski to to co napisałem to powinieneś zrozumieć a pisze z telefonu i nie chce mi się używać słownika w telefonie tylko ja się nie boję i pisze z nazwiska a ty się widzę albo boisz albo wstydzisz swojego nazwiska
Pozdrawiam Sławek Bojara
To powinieneś zacząć używać bo oczy bolą. Gdybym takie byki walił to bym się wstydził nazwiskiem podpisywać. Po co mam się podpisać swoim nazwiskiem? Przyszedł byś do mnie do biura i buty wyczyścił?
Gość 9.01.2024, 8:03
Monter napisał(a): To powinieneś zacząć używać bo oczy bolą. Gdybym takie byki walił to bym się wstydził nazwiskiem podpisywać. Po co mam się podpisać swoim nazwiskiem? Przyszedł byś do mnie do biura i buty wyczyścił?
Podpisał się Monter, mówi że jest z biura, chodzi w brudnych butach, a ile słomy mu z nich wystaje to szkoda gadać...
. 26.01.2024, 18:53
Panie Wojtku czy są przyjęcia do pracy kobiet ?a jeśli nie to kiedy będą?
Puchala_wojciech 26.01.2024, 21:12
Jestem online
Jest członkiem związku
Napisał 682 posty
Cytowany 451 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
. napisał(a): Panie Wojtku czy są przyjęcia do pracy kobiet ?a jeśli nie to kiedy będą?
Prawie co dzień po kilka czeka na rozmowę kwalifikacyjną, ale czy są przyjmowani, nie wiem.
Napisane z wersji desktopowej