Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Odwołane spotkanie
przez Gość, 7 grudnia 2023, 10:51 33
Gość 7.12.2023, 10:51
Dlaczego dzisiejsze spotkanie Zarząd, Związki zostało odwołane?
Napisane z wersji desktopowej
Gość 7.12.2023, 15:39
Gość napisał(a): Dlaczego dzisiejsze spotkanie Zarząd, Związki zostało odwołane?
Nic nowego,ostatnio przecież praktycznie każde spotkania zaczynające nowy temat są odwoływane...
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 7.12.2023, 19:06
Gość napisał(a): Dlaczego dzisiejsze spotkanie Zarząd, Związki zostało odwołane?
Bo jeszcze za mało załogi nastraszyli ze jak nie zgodzą się na elastyczny to ich zwolnią
B80 8.12.2023, 8:11
Moim zdaniem pójdą w stronę zamknięcia zakładu jak co roku obecny zarząd robi.Pytanientylko czemu robimy autobusy które Ankara miała robić ?:) Mnie to już śmieszą te metody rodem z Korei północnej ale cóż.
Gość 8.12.2023, 9:06
Gość napisał(a): Bo jeszcze za mało załogi nastraszyli ze jak nie zgodzą się na elastyczny to ich zwolnią
Wolę żeby mnie zwolnili niż mam w elastycznym pracowac
Gość 8.12.2023, 9:12
Ty p...y n......u, na nadgodziny to sam się łasisz żeby przyjść. Zwolnij się i daj innym pracować
Post edytowany przez Puchala_wojciech (8.12.2023, 10:16)
Gość 8.12.2023, 9:13
B80 napisał(a): Moim zdaniem pójdą w stronę zamknięcia zakładu jak co roku obecny zarząd robi.Pytanientylko czemu robimy autobusy które Ankara miała robić ?:) Mnie to już śmieszą te metody rodem z Korei północnej ale cóż.
Zrozum, że ty nikomu łaski nie robisz. Miej godność i odejdź, a nie tylko narzekasz
Gość 8.12.2023, 11:58
Gość napisał(a): Zrozum, że ty nikomu łaski nie robisz. Miej godność i odejdź, a nie tylko narzekasz
Ty też możesz odejść
Napisane z wersji desktopowej
Gość 8.12.2023, 12:35
Słuchajcie t....e po co tu się udzielacie ja wiem ze może macie takie posadki ze w ciągu taktu wasza operacja trwa 15 minut a pozniej leżycie , wiec dla was elastyczny czy nie to wszystko jedno ale nie każdy tak ma niektorzy ludzie wypruwaja sobie flaki zeby się wyrobić i o pracę się boja bo już maja tez swoje lata i inna prace ciezko będzie im znaleźć. Ty się s...z bo jakby zamkneli zakład to byś się wychustal na 1 lepszej gałęzi bo ty do innej pracy nie pójdziesz bo umiesz przykręcać tylko 2 śrubki kluczem 10 i 13. A za jeszonko z milenii bys zadusił. Więc nie wypowiadaj się i będzie lepiej , bo już nie da się tego słuchać. Nie dziwne ze Wojtek nie chce wstawiać tu wszystkich postów jak są takie debilne jak Twój. Czemu na Facebooku tacy cwani nie jesteście aaaaaa no tak tam nie jestem anonimowy haha
Post edytowany przez Puchala_wojciech (8.12.2023, 13:03)
Gość 8.12.2023, 14:00
Gość napisał(a): Słuchajcie t....e po co tu się udzielacie ja wiem ze może macie takie posadki ze w ciągu taktu wasza operacja trwa 15 minut a pozniej leżycie , wiec dla was elastyczny czy nie to wszystko jedno ale nie każdy tak ma niektorzy ludzie wypruwaja sobie flaki zeby się wyrobić i o pracę się boja bo już maja tez swoje lata i inna prace ciezko będzie im znaleźć. Ty się s...z bo jakby zamkneli zakład to byś się wychustal na 1 lepszej gałęzi bo ty do innej pracy nie pójdziesz bo umiesz przykręcać tylko 2 śrubki kluczem 10 i 13. A za jeszonko z milenii bys zadusił. Więc nie wypowiadaj się i będzie lepiej , bo już nie da się tego słuchać. Nie dziwne ze Wojtek nie chce wstawiać tu wszystkich postów jak są takie debilne jak Twój. Czemu na Facebooku tacy cwani nie jesteście aaaaaa no tak tam nie jestem anonimowy haha
Dokładnie