Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Odwołane spotkanie
przez Gość, 7 grudnia 2023, 10:51 33
Gość 8.12.2023, 14:54
Nie zostaje na nadgodziny d....u skonczony
Post edytowany przez Puchala_wojciech (9.12.2023, 15:20)
Napisane ze strony mobilnej
Warchoł 8.12.2023, 20:42
Gość napisał(a): Słuchajcie t....e po co tu się udzielacie ja wiem ze może macie takie posadki ze w ciągu taktu wasza operacja trwa 15 minut a pozniej leżycie , wiec dla was elastyczny czy nie to wszystko jedno ale nie każdy tak ma niektorzy ludzie wypruwaja sobie flaki zeby się wyrobić i o pracę się boja bo już maja tez swoje lata i inna prace ciezko będzie im znaleźć. Ty się s...z bo jakby zamkneli zakład to byś się wychustal na 1 lepszej gałęzi bo ty do innej pracy nie pójdziesz bo umiesz przykręcać tylko 2 śrubki kluczem 10 i 13. A za jeszonko z milenii bys zadusił. Więc nie wypowiadaj się i będzie lepiej , bo już nie da się tego słuchać. Nie dziwne ze Wojtek nie chce wstawiać tu wszystkich postów jak są takie debilne jak Twój. Czemu na Facebooku tacy cwani nie jesteście aaaaaa no tak tam nie jestem anonimowy haha
Kogoś boli tu dolna część ciała. Ja się w 20 min wyrabiam z robota w takcie i co??? Jak inni mają ciężko to niech się zwolnią i tyle. Ja jestem zwolennikiem elastycznego i większość mojego działu
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 10.12.2023, 10:03
Warchoł napisał(a): Kogoś boli tu dolna część ciała. Ja się w 20 min wyrabiam z robota w takcie i co??? Jak inni mają ciężko to niech się zwolnią i tyle. Ja jestem zwolennikiem elastycznego i większość mojego działu
To jak jesteś taki cwany to się ładnie przedstaw i powiedz z którego działu jestes napinaczu to Cie szybko zweryfikujemy
Gość 10.12.2023, 11:30
Warchoł napisał(a): Kogoś boli tu dolna część ciała. Ja się w 20 min wyrabiam z robota w takcie i co??? Jak inni mają ciężko to niech się zwolnią i tyle. Ja jestem zwolennikiem elastycznego i większość mojego działu
To napisz twardzielu z jakiego działu jesteś jak jesteś taki szybki i elastyczny.
Gość 10.12.2023, 23:49
Skoro się wyrabiasz w takcie w 20 min to można Cie zwolnić. Twoja operacje rozdzielić wiedzy innych i będą oszczędności. I elastyczny nie potrzebny. Zastanów się 2 razy zanim coś napiszesz debilu skończony
Gość 11.12.2023, 9:57
Gość napisał(a): Ty też możesz odejść
Nie musze bo mi tu jest dobrze, a ty narzekaczu pakuj walizy i wypad z baru.
Napisane z wersji desktopowej
Ukasz 18.12.2023, 10:39
Gość napisał(a): Nie musze bo mi tu jest dobrze, a ty narzekaczu pakuj walizy i wypad z baru.
Mi też jest tutaj dobrze, nie zarabiamy wcale mało a praca nie jest ciężka, mogliby jeszcze elastyczny czas wprowadzić...
Gość 18.12.2023, 10:53
Coraz więcej t...i działa na tym forum
Post edytowany przez Puchala_wojciech (18.12.2023, 11:25)
Monter55 18.12.2023, 21:00
Sam żeś t....l. Ktoś kto ma odmienne zdanie od twojego od razu jest t.....m? To jest forum solidarności gdzie każdy ma prawo do swojego zdania i chwała Panu przewodniczącemu że nie cenzuruje wypowiedzi i daje się każdemu wypowiedzieć na tym polega istota solidarności i wolności słowa. Sam jestem zwolennikiem elastycznego czasu pracy i nie tylko ja i jestem t.....m?
Post edytowany przez Puchala_wojciech (19.12.2023, 6:23)
Gość 19.12.2023, 17:02
Po co tyle jadu tu wylewacie, jest dużo zwolenników elastycznego czasu pracy jak i przeciwników. Powinniśmy moim zdaniem przystać na propozycje zarządu i zgodzić się na elastyczny, takie jest moje zdanie i wielu innych osób. Godząc się na elastyczny czas otwieramy furtkę na negocjacje z zarządem tylko wtedy coś związki ugrają.