Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Parking
przez Marian , 18 września 2023, 6:27 14
Marian 18.09.2023, 6:27
Witam a ja mam pytanie po co jest ten nowy regulamin parkingu ze niby w miejscach wyznaczonych stajemy. Jak niektórzy niemyślący ladnie nazywając stają na rogach, bokach itp. Czy naprawde myślenie boli?
Napisane z wersji desktopowej
Gość 18.09.2023, 8:18
Ochrona zamiast wyjść rano na parking i pilnować gdzie kto staje to odsypia nocke jeszcze w kanciapie. Jest tyle miejsca na parkingu a wszystkie łuki zakręty wysepki są pozastawiane samochodami czy trudno wstawić kartkę za szybę pierwszy raz pouczenie drugim razem holowanie lub karteczka od straży miejskiej. Dało się zrobić z wjazdami i wyjazdami z parkingu porządek teraz kolej na tych co stają na zakrętach itd. Może nowy kierownik utrzymania ruchu zwróci uwage ochronie a nie tylko wozić d... Skodą i łapać palaczy?
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 19.09.2023, 4:22
W tym zakładzie mnie już nic nie zdziwi, ale kwestią parkingu to już sila wyzsza jak ma być dobrze jeśli nasi zarządzający nie potrafią pokierować takim czymś jak parking. Starczyło by zrobić z jednej strony wjazd z drugiej wyjazd i skończyły by się problemy, a dla cwaniaczkow stających na skosach trawnikach itp. przywalić po nagannie albo mandacie i skonczylo by się cwaniakowanie. Jak ja widzę codzienne wyścigi do aut co niektórych to smiac mi się chce. Nie wiem jeden z drugim ma wyznaczona godzine o której ma być w domu ? A jak nie zdążyłem to stara ściera po łbie wleje? Strach nieraz przechodzić zeby Cie nie przejechali , bo nawet nie patrza. PŚ. Proszę cos zrobić w tej sprawie , jest regulamin niech go przestrzegają.
Puchala_wojciech 19.09.2023, 9:24
Jest członkiem związku
Napisał 192 posty
Cytowany 141 razy
Nie oznaczony w żadnym poście

Punkty: 0 (+0/-0)
Gość napisał(a): W tym zakładzie mnie już nic nie zdziwi, ale kwestią parkingu to już sila wyzsza jak ma być dobrze jeśli nasi zarządzający nie potrafią pokierować takim czymś jak parking. Starczyło by zrobić z jednej strony wjazd z drugiej wyjazd i skończyły by się problemy, a dla cwaniaczkow stających na skosach trawnikach itp. przywalić po nagannie albo mandacie i skonczylo by się cwaniakowanie . Jak ja widzę codzienne wyścigi do aut co niektórych to smiac mi się chce. Nie wiem jeden z drugim ma wyznaczona godzine o której ma być w domu ? A jak nie zdążyłem to stara ściera po łbie wleje? Strach nieraz przechodzić zeby Cie nie przejechali , bo nawet nie patrza. PŚ. Proszę cos zrobić w tej sprawie , jest regulamin niech go przestrzegają.
Temat zgłoszony do Kierownika Utrzymania Ruchu
Bolo 19.09.2023, 19:40
Można przy okazji, odświeżyć malowanie przejść dla pieszych...
Marian 25.09.2023, 6:05
Widzę że dalej co niektórych myślenie boli. Czy naprawde wielu pracowników Mana to bezmozgi jak można zastawić główna alejkę pośrodku autami? W sobote nie dało się wyjechać z parkingu czy naprawde ma zacząć dochodzić do rękoczynów? Wezmie się ktoś w koncu za to gdzie te obiecane upomnienia i nagany? Przypieprzyć jednemu i drugiemu to trzeci i czwarty może w końcu pomyśli.
Puchala_wojciech 25.09.2023, 9:52
Jest członkiem związku
Napisał 192 posty
Cytowany 141 razy
Nie oznaczony w żadnym poście

Punkty: 0 (+0/-0)
W związku ze zgłoszeniami pracowników o nie respektowaniu Regulaminu Korzystania parkingu, dziś tj. 25 września odbyło przejście przedstawicieli Związków Zawodowych wraz kierownikiem utrzymania ruchu po parkingu pracowniczym przy ul. 1-maja. Stwierdzono dużo nieprawidłowości w sposobie parkowania aut, np. auta zaparkowane za znakiem "Zakaz parkowania" blokujące przejazd. Jeśli takie łamanie regulaminu będzie się powtarzać, pracodawca będzie przekazywał informacje odpowiednim służbom, a ta wyciągnie konsekwencje wobec źle parkujących kierowców.
Post edytowany przez Puchala_wojciech (25.09.2023, 10:41)
Gość 28.09.2023, 16:23
Puchala_wojciech napisał: W związku ze zgłoszeniami pracowników o nie respektowaniu Regulaminu Korzystania parkingu, dziś tj. 25 września odbyło przejście przedstawicieli Związków Zawodowych wraz kierownikiem utrzymania ruchu po parkingu pracowniczym przy ul. 1-maja. Stwierdzono dużo nieprawidłowości w sposobie parkowania aut, np. auta zaparkowane za znakiem "Zakaz parkowania" blokujące przejazd. Jeśli takie łamanie regulaminu będzie się powtarzać, pracodawca będzie przekazywał informacje odpowiednim służbom, a ta wyciągnie konsekwencje wobec źle parkujących kierowców.
To ja polecam przejść się w sobote zobaczycie wolna amerykanke
Gość 20.10.2023, 5:22
Dalej każdy staje jak chce i nikt z tym nic nie robi po co te śmieszne regulaminy jak każdy ma to w ..... bo i tak mi nic nie zrobią więc stanę gdzie mi się podoba. Już widzę co będzie w sobotę.
Post edytowany przez Puchala_wojciech (20.10.2023, 18:12)
Pracownik 20.10.2023, 19:20
Bo tylko piszą żeby takim baranom jak my zwykłym robolom zamydlić oczy cały ten zarząd i te śmieszne związki do jednego wora tam tylko się nadaj i tyle w temacie