|
| gość |
21.10.2023, 9:34
|
|
|
|
Pracownik napisał(a):
Bo tylko piszą żeby takim baranom jak my zwykłym robolom zamydlić oczy cały ten zarząd i te śmieszne związki do jednego wora tam tylko się nadaj i tyle w temacie
Popieram w 100%
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| gość |
17.11.2023, 3:56
|
|
|
|
Panie Wojtku czy na parkingu nie można zrobić wjazdu od strony cenrtum wyjazdu z drugiej strony ? Teraz namalowali tam śmieszne strzałki w dwie strony gdzie osoba wjeżdżająca podjeżdża 10m i tak stoi bo dalej jej nikt niepuści. Lepiej zrobić wjazd z drugiej strony a przy wyjeździe niech auta rozjeżdżają sie na dwie strony wtedy to jakoś idzie.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
17.11.2023, 22:00
|
|
|
|
Gość napisał(a):
W tym zakładzie mnie już nic nie zdziwi, ale kwestią parkingu to już sila wyzsza jak ma być dobrze jeśli nasi zarządzający nie potrafią pokierować takim czymś jak parking. Starczyło by zrobić z jednej strony wjazd z drugiej wyjazd i skończyły by się problemy, a dla cwaniaczkow stających na skosach trawnikach itp. przywalić po nagannie albo mandacie i skonczylo by się cwaniakowanie . Jak ja widzę codzienne wyścigi do aut co niektórych to smiac mi się chce. Nie wiem jeden z drugim ma wyznaczona godzine o której ma być w domu ? A jak nie zdążyłem to stara ściera po łbie wleje? Strach nieraz przechodzić zeby Cie nie przejechali , bo nawet nie patrza. PŚ. Proszę cos zrobić w tej sprawie , jest regulamin niech go przestrzegają.
Obrządzać jadą
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Gość |
18.11.2023, 8:53
|
|
|
|
Przy pierwszym wjeździe na parking strach jechać rowerem. Więcej barierek postawić bo po trzy samochody przejeżdżają przez ścieżkę z nieutwardzonego parkingu. Pomyślcie trochę że są wyjazdy. Mam nadzieję że ktoś się tym zajmie.
|
 Napisane ze strony mobilnej
|