Za kilka godzin przywitamy Nowy Rok 2022. Co się w tym roku wydarzy to tak naprawdę nikt nie wie. Owszem możemy przewidywać pewne sprawy, ale czy rzeczywiście trafnie uda nam się przewidzieć przekonamy się, gdy przyjdzie na to pora. Jedno jest pewne, że życie przynosi wiele niespodzianek i zaskoczeń. Są to zarówno rzeczy pozytywne jak i negatywne. Niestety na wiele spraw nie mamy żadnego wpływu i musimy się próbować jakiś dostosować do zaistniałej rzeczywistości. Jeżeli chodzi o sprawy związkowe to jest pewne, że czeka nas w roku 2022 wiele wyzwań. Jesteśmy w stanie im sprostać, co niejednokrotnie udowodniliśmy, ale jest jeden warunek: Musimy być solidarni. Wszystkim członkom „Solidarności” w MAN, PKC i APLEONA, a także sympatykom naszego Związku, jak również wszystkim czytelnikom „Wiadomości Związkowych”, a także tym, którzy odwiedzają naszą stronę internetową i profil na Facebook-u życzę w Nowym Roku 2022 wszystkiego najlepszego, spełnienia planów i marzeń, szczęścia i powodzenia w życiu osobistym i zawodowym, a szczególnie dużo zdrowia. Niech Pan Bóg nam błogosławi. Jan Seweryn Przewodniczący MOZ NSZZ „Solidarność” w MAN BUS.

Pt 31 Gru 2021, 9:46