Międzyzakładowa Organizacja Związkowa NSZZ „Solidarność” w MAN BUS organizuje w dniu 19.09.2021r. wyjazd na XXXVIII Pielgrzymkę Ludzi Pracy na Jasną Górę. Koszt uczestnictwa w Pielgrzymce: 10 zł. od członka Związku i jego najbliższej rodziny (mąż, żona, dzieci do lat 18), 30 zł. od osoby niebędącej członkiem Związku. Zapisy prowadzą nasi przedstawiciele wydziałowi i biuro związkowe. Wyjazd 6.00 - Przejazd trasą: Carrefour na Osiedlu Południe, ul. Miodowa - Statoil, wiadukt, Al. Armii Krajowej - przystanek MZK naprzeciw PZU przed rondem „Solidarności”, przystanek MZK przy „Manhattanie”, przystanek MZK przy Policji, przystanek MZK przy ul. Kaczyńskiej obok Ronda Kaczyńskiego, przystanek MZK i PKS na Dolnych Starachowicach. Uwaga! Pielgrzymka może zostać odwołana gdyby ogłoszone zostały ograniczenia w związku ze spodziewaną czwartą falą pandemii koronawirusa COVID19. Uwaga! Pierwszeństwo w zapisach mają członkowie NSZZ „Solidarność”.

Wt 24 Sie, 16:55