Wzorem lat ubiegłych dla członków NSZZ „Solidarność” organizujemy loterię w której będzie można wylosować cenne nagrody. Nagrodą główną jest 65 calowy telewizor  PHILIPS. Drugą nagrodą jest 40 calowy telewizor THOMSON. Tak jak w poprzednim roku inne są zasady uczestnictwa w loterii. Nie trzeba przychodzić do naszego biura związkowego, aby pobrać los loteryjny. Losy zostaną wydrukowane dla wszystkich członków Związku, wrzucone do urny. 31 sierpnia, a więc w rocznicę powstania „Solidarności” nastąpi losowanie. Losować będą przedstawiciele „Solidarności” ze wszystkich trzech firm, które obejmujemy swoim działaniem. Pełną listę nagród podamy w następnym numerze „Wiadomości Związkowych”. Do udziału w loterii uprawnieni są wszyscy członkowie „Solidarności” z MAN, PKC i APLEONA, a także inne osoby opłacające regularnie składkę związkową jak również ci którzy zapiszą się do „Solidarności” do 31 lipca br.
Pon 14 Cze, 18:03