Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Reno IP skladowa
przez Pomocy, 14 września 2023, 18:10 10
Pomocy 14.09.2023, 18:10
Trzeba coś zrobić z tą .... W ogóle nie szanuje ludzi i tylko chamsko odpowiada krzykiem. Nie chcę robić przerw temperaturowych. Jest chamska i wulgarna. Traktuje ludzi jak bydło. Nie daje zatrzymać karuzeli nawet gdy 1 krok ucina się na 6, następnie nawet Panu od napraw włącza karuzele. MY BYDLO ??

POMOCY
Post edytowany przez Puchala_wojciech (14.09.2023, 21:23)
Napisane z wersji desktopowej
Mira 15.09.2023, 17:43
Do ludzi chamska a jak zawoła ją kierownik to
mówi połowę tonu ciszej i łeb spuszczony, przykre jak człowiek potrafi się płaszczyć i dawać poniżać przez kierownika, każdy się z niej śmieje a taka cwana i pyskata do ludzi z karuzeli
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Moje pytanie? 28.09.2023, 23:44
Czym kieruje się kierownik Daf / Layland dając grupy ? Po ilu latach pracy i jakich umiejętnościach trzeba mieć 3 i 4 grupę?
Marcin 2.10.2023, 14:05
Moje pytanie? napisał(a): Czym kieruje się kierownik Daf / Layland dając grupy ? Po ilu latach pracy i jakich umiejętnościach trzeba mieć 3 i 4 grupę?
rzuca kostką
Janseweryn 2.10.2023, 17:56
Jest członkiem związku
Napisał 2381 posty
Cytowany 679 razy
Oznaczony w 7 postach

Punkty: 3 (+7/-2)
Chciałby przypomnieć, że w PKC 1 grupa obowiązuje tylko przez pierwsze 3 miesiące. Po tym czasie pracownik musi dostać automatycznie grupę drugą. Dalszy awans jest możliwy po uzyskaniu pozytywnej oceny. Mam nadzieję, że coroczne oceny są jeszcze prowadzone. Dodam, że pracownik nie musi się zgadzać z oceną kierownika. Jest specjalny formularz na którym może wnieść sprzeciw do Zarządu firmy. Zachęcam do korzystania z tego, bo kierownicy nie zawsze właściwie oceniają. O swój interes niestety trzeba zadbać samemu.
Post edytowany przez Janseweryn (2.10.2023, 17:56)
Gość 3.10.2023, 18:59
Czy „nowa” solidarność może się dowiedzieć czy i kiedy oddadzą dzień wolny za 11 listopada ? Póki co cisza żadnych informacji.
Puchala_wojciech 4.10.2023, 7:17
Jest członkiem związku
Napisał 192 posty
Cytowany 141 razy
Nie oznaczony w żadnym poście

Punkty: 0 (+0/-0)
Gość napisał(a): Czy „nowa” solidarność może się dowiedzieć czy i kiedy oddadzą dzień wolny za 11 listopada ? Póki co cisza żadnych informacji.
Za 11 listopada będzie oddany wolny dzień 22 grudnia.
Żaneta 4.10.2023, 11:08
Janseweryn napisał: Chciałby przypomnieć, że w PKC 1 grupa obowiązuje tylko przez pierwsze 3 miesiące. Po tym czasie pracownik musi dostać automatycznie grupę drugą. Dalszy awans jest możliwy po uzyskaniu pozytywnej oceny. Mam nadzieję, że coroczne oceny są jeszcze prowadzone. Dodam, że pracownik nie musi się zgadzać z oceną kierownika. Jest specjalny formularz na którym może wnieść sprzeciw do Zarządu firmy. Zachęcam do korzystania z tego, bo kierownicy nie zawsze właściwie oceniają. O swój interes niestety trzeba zadbać samemu.
Czyli zwolnienia nie ma nic do oceny? Bo mi powiedziano że skoro byłam na zwolnieniu to grupy nie dostane
Janseweryn 5.10.2023, 7:35
Jest członkiem związku
Napisał 2381 posty
Cytowany 679 razy
Oznaczony w 7 postach

Punkty: 3 (+7/-2)
Żaneta napisał(a): Czyli zwolnienia nie ma nic do oceny? Bo mi powiedziano że skoro byłam na zwolnieniu to grupy nie dostane
A ile miałaś tego zwolnienienia? Jeżeli parę dni to nie powinno to mieć żadnego znaczenia.
No 7.10.2023, 22:01
Janseweryn napisał: A ile miałaś tego zwolnienienia? Jeżeli parę dni to nie powinno to mieć żadnego znaczenia.
Dokładnie ,to jest standardowa gadka tego działu.Pan kierownik nigdy nic nie może a jak może to często gęsto zapomina.