|
| Marian |
27.07.2026, 9:33
|
|
|
|
Witam i poraz kolejny pokazaliście co niektórzy że jesteście się sprzedać za 30 srebrników. Jak ma być dobrze jak wy pokazujecie że nawet jak nie dostaliśmy premi z zysku że pomożecie nieudolnym zarządca zakładu i będziecie tyrać w przestój. No tak 250 zł brutto za dzień dostanie jeden z drugim. Dla mnie sami dajecie się traktować jak śmiecie.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
27.07.2026, 15:26
|
|
|
|
Marian napisał(a):
Witam i poraz kolejny pokazaliście co niektórzy że jesteście się sprzedać za 30 srebrników . Jak ma być dobrze jak wy pokazujecie że nawet jak nie dostaliśmy premi z zysku że pomożecie nieudolnym zarządca zakładu i będziecie tyrać w przestój . No tak 250 zł brutto za dzień dostanie jeden z drugim . Dla mnie sami dajecie się traktować jak śmiecie .
zazdrosny jesteś i tyle w temacie
|
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
29.07.2026, 13:06
|
|
|
|
Weź chłopie zamilcz zazdrosny czego być psem na posylki. W d.... mam te 250 zł brutto. Trzeba mieć honor
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Gość |
29.07.2026, 17:02
|
|
|
|
Gość napisał(a):
zazdrosny jesteś i tyle w temacie
Jak dają to niech dadzą wszystkim co przyjdą a nie wybranym , magazyn nie ma wyboru przyjść lub nie przyjść tylko ma być dyżur i tyle ale oczywiście zawsze jest pomijany
|
|
| Maniek |
1.08.2026, 8:17
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Jak dają to niech dadzą wszystkim co przyjdą a nie wybranym , magazyn nie ma wyboru przyjść lub nie przyjść tylko ma być dyżur i tyle ale oczywiście zawsze jest pomijany
Za to logmeni dostaną bo ich wkład w odpracowanie tych aut będzie ogromny.
Przyjdą osoby które nie mają urlopu jeszcze nagrodę dostaną w postaci tego dodatku.
|
|
| Gość |
1.08.2026, 10:00
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Na magazynach to niech dadzą ludziom uczciwe grupy!!!!!
|
|
| Pracownik |
9.08.2026, 10:32
|
|
|
|
Niezrozumiała jest dla mnie postawa związku wobec pracowników magazynu pełniących dyżury, za które – zgodnie z przekazywanymi informacjami – nie otrzymają dodatku za pracę podczas przestoju.
W takiej sytuacji oczekiwałabym zdecydowanej reakcji oraz obrony praw pracowników, do czego związki zawodowe zostały powołane.
|
|
| Gość |
14.08.2026, 11:57
|
|
|
|
Gość napisał(a):
na magazun przychodza wybrane wafle
|
|
| Pracownik |
17.08.2026, 15:51
|
|
|
|
Gość napisał(a):
na magazun przychodza wybrane wafle
Wybrane wafle przynajmniej robią swoje. Gorzej z tymi, którzy mają dużo do powiedzenia, a niewiele do zrobienia...
|
|