Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Premia indywidualna
przez Marian, 29 czerwca 2026, 20:34 41
Gość 8.07.2026, 7:33
A kogo można zapytać czy się dostało ta premie jeśli kierownik twierdzi że jeszcze nic nie wie
Napisane ze strony mobilnej
Puchala_wojciech 8.07.2026, 8:16
Jest członkiem związku
Napisał 710 postów
Cytowany 470 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Gość napisał(a): A kogo można zapytać czy się dostało ta premie jeśli kierownik twierdzi że jeszcze nic nie wie
Podwyżkę indywidualną przydziela kierownik, na wie któremu pracownikowi przydzielił.
Napisane z wersji desktopowej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 8.07.2026, 9:13
Puchala_wojciech napisał: Podwyżkę indywidualną przydziela kierownik, na wie któremu pracownikowi przydzielił.
No właśnie oto chodzi że albo niechce powiedzieć albo debila z siebie robi. To kto inny może powiedzieć w kadrach czy przyznana ta premia?
Puchala_wojciech 8.07.2026, 9:26
Jest członkiem związku
Napisał 710 postów
Cytowany 470 razy
Oznaczony w 2 postach

Gość napisał(a): No właśnie oto chodzi że albo niechce powiedzieć albo debila z siebie robi . To kto inny może powiedzieć w kadrach czy przyznana ta premia?
Pewnie przydzielił innemu pracownikowi i zasłania się RODO?
Gość 8.07.2026, 20:41
Puchala_wojciech napisał: Podwyżkę indywidualną przydziela kierownik, na wie któremu pracownikowi przydzielił.
Ale mnie nie interesuje kto inny dostał tylko jeśli on kręci to chce zapytać kompententniejszej osoby niż on. A jeśli nie dostałem to ta osoba też niech powie mi dlaczego
Puchala_wojciech 9.07.2026, 6:25
Jest członkiem związku
Napisał 710 postów
Cytowany 470 razy
Oznaczony w 2 postach

Gość napisał(a): Ale mnie nie interesuje kto inny dostał tylko jeśli on kręci to chce zapytać kompententniejszej osoby niż on . A jeśli nie dostałem to ta osoba też niech powie mi dlaczego
Takiej odpowiedzi może udzielić kierownik, jeśli nie chce odpowiedzieć tzn. że ten pracownik, który pytał podwyżki nie otrzymał.
Gość 9.07.2026, 15:50
Powinno być z tymi podwyżkami tak że po przepracowanym danym czasie albo od robienia danych rzeczy z automatu podwyższenie kategorii a nie od widzi mi się kierownika....
Tak jak i z tymi zwolnieniami kto mało korzysta były niby rozmowy o bonusach i co....
Ehhhhhh szkoda gadać
Gość 9.07.2026, 16:26
To już wiadomo co z tymi podwyżkami? Bo już pytałem na kilku działach i cisza wszędzie. Jesteś pewien Wojtku że te podwyżki indywidualne były wogole , ktoś to może potwierdzić czy sprawdzić?
Jac 9.07.2026, 16:30
Witam a czy może ktoś napisać że dostał teraz w lipcu już podwyżkę?
Były pracownik 9.07.2026, 18:35
Puchala_wojciech napisał: Takiej odpowiedzi może udzielić kierownik, jeśli nie chce odpowiedzieć tzn. że ten pracownik, który pytał podwyżki nie otrzymał.
No cóż tam nie liczą się umiejętności lecz znajomości. Jest tak i nadal będzie chyba że kierownictwo by zmienili lecz w co wątpię.