Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Obiady
przez Konsument, 8 czerwca 2026, 9:53 12
Konsument 8.06.2026, 9:53
Witam serdecznie. Nie jestem osobą wybredna ale po opiniach z kolegami stwierdzamy że firma obsługująca posiłki jest na poziomie miernym. Notorycznie podawany kurczak i posiłki z dużą ilością oleju jak np w spagetti już się ulegają. Narzekaliśmy my na Milenie ale była chociaż różnorodność dań i smaków a tu wszystko na jedno.kopyto. Czy wy jako zwiaslzki jesteście w stanie jakoś podjąć rozmowy na ten temat. Wiem że część napisze jak się nie podoba to nie jedz ale obwinia w tym temacie jest ta sama u większości pracowników.
Napisane z wersji desktopowej
Puchala_wojciech 8.06.2026, 11:08
Jest członkiem związku
Napisał 693 posty
Cytowany 457 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Konsument napisał(a): Witam serdecznie. Nie jestem osobą wybredna ale po opiniach z kolegami stwierdzamy że firma obsługująca posiłki jest na poziomie miernym. Notorycznie podawany kurczak i posiłki z dużą ilością oleju jak np w spagetti już się ulegają. Narzekaliśmy my na Milenie ale była chociaż różnorodność dań i smaków a tu wszystko na jedno.kopyto. Czy wy jako zwiaslzki jesteście w stanie jakoś podjąć rozmowy na ten temat. Wiem że część napisze jak się nie podoba to nie jedz ale obwinia w tym temacie jest ta sama u większości pracowników.
Takie opinie Pracowników zgłaszamy do Pracodawcy, tą też przekażemy.
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 9.06.2026, 2:06
Konsument napisał(a): Witam serdecznie. Nie jestem osobą wybredna ale po opiniach z kolegami stwierdzamy że firma obsługująca posiłki jest na poziomie miernym. Notorycznie podawany kurczak i posiłki z dużą ilością oleju jak np w spagetti już się ulegają. Narzekaliśmy my na Milenie ale była chociaż różnorodność dań i smaków a tu wszystko na jedno.kopyto. Czy wy jako zwiaslzki jesteście w stanie jakoś podjąć rozmowy na ten temat. Wiem że część napisze jak się nie podoba to nie jedz ale obwinia w tym temacie jest ta sama u większości pracowników.
Nie masz obowiązku jedzenia tego. Jak nie zjesz nie będzie z tego powodu żadnych konsekwencji. Ja nie jem tego przynoszę swoje i nie zbiedniałem. Przynajmniej mi smakuje zawsze
Napisane ze strony mobilnej
Gość 10.06.2026, 5:23
Jak ja widzę te komentarze że jedzenie jest nie dobre to przecież płakać się chce , bo pewnie jeden z drugim stołuje się w restauracjach z gwiazdkami Michelin. Ten syf od Milenki wam smakował a dobre jedzenie jest bee. Ciekawe co stara wam na obiady robi? Zajmijcie się tym że robią nas w wała w tym zakładzie na każdym kroku a wy zamiast upomnieć się o to co się nam należy pieprzycie o tym jedzeniu. Tak jak kolega wyżej napisał to nie jedźcie przecież to nie jest obowiązkowe.
Gość 10.06.2026, 14:37
Gość napisał(a): Jak ja widzę te komentarze że jedzenie jest nie dobre to przecież płakać się chce , bo pewnie jeden z drugim stołuje się w restauracjach z gwiazdkami Michelin. Ten syf od Milenki wam smakował a dobre jedzenie jest bee. Ciekawe co stara wam na obiady robi? Zajmijcie się tym że robią nas w wała w tym zakładzie na każdym kroku a wy zamiast upomnieć się o to co się nam należy pieprzycie o tym jedzeniu. Tak jak kolega wyżej napisał to nie jedźcie przecież to nie jest obowiązkowe .
jak ktoś cię robi w wała to się zwolnij!!! chyba wiedziałeś co podpisujesz na umowie o pracę :-)
Gość 11.06.2026, 11:12
Gość napisał(a): Jak ja widzę te komentarze że jedzenie jest nie dobre to przecież płakać się chce , bo pewnie jeden z drugim stołuje się w restauracjach z gwiazdkami Michelin. Ten syf od Milenki wam smakował a dobre jedzenie jest bee. Ciekawe co stara wam na obiady robi? Zajmijcie się tym że robią nas w wała w tym zakładzie na każdym kroku a wy zamiast upomnieć się o to co się nam należy pieprzycie o tym jedzeniu. Tak jak kolega wyżej napisał to nie jedźcie przecież to nie jest obowiązkowe .
Jak ty twierdzisz że to,, coś,, jest dobrym jedzeniem to musisz mieć albo coś z głową albo być z tej firmy ktora to paskudztwo przywozi.
Gość 12.06.2026, 5:12
Gość napisał(a): jak ktoś cię robi w wała to się zwolnij!!! chyba wiedziałeś co podpisujesz na umowie o pracę :-)
I widzisz przez takich durnych ludzi jak ty tak nas ten zakład traktuje. Zapytajcie dlaczego w salzgiter dostali premie a my nie
Gość 12.06.2026, 9:45
Gość napisał(a): I widzisz przez takich durnych ludzi jak ty tak nas ten zakład traktuje . Zapytajcie dlaczego w salzgiter dostali premie a my nie
jeśli ktoś cię niezbyt mądry typie z Mierca robi w wala to idź do kadr i się zwolnij
Gość 12.06.2026, 17:53
Gość napisał(a): I widzisz przez takich durnych ludzi jak ty tak nas ten zakład traktuje . Zapytajcie dlaczego w salzgiter dostali premie a my nie
Bo dla nich jest ważniejszy obiad nie premia
Gość 14.06.2026, 16:08
Gość napisał(a): jeśli ktoś cię niezbyt mądry typie z Mierca robi w wala to idź do kadr i się zwolnij
To gdzie będę robił wieśku to moja sprawa ale nie pozwolę sobie na walenie w CH..... A przez takie tępe myślenie jak twoje to właśnie niedługo będziemy robić za miskę ryzu