Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Premia z zysku
przez Pracownik, 16 kwietnia 2026, 18:59 14
Gość Sobota o 12:58
Gość napisał(a): Na stronie fb jednego ze związków na „M” napisano, że premia będzie wypłacona w maju. Przewodniczący M wie coś więcej?
To nic tylko teraz iść do tego bajkopisarza i niech nam wypłaca ta premie. A drugie więcej harujcie w soboty w niedzielę po 10 godzin a oni nam się śmieją w twarz. Tak się chwalą wszędzie że zyski są że sprzedaż lepsza. A premii brak. Wyciągnijcie samo wnioski gdzie oni mają czy nadal udawajcie że jest pięknie i kolorowo
Napisane ze strony mobilnej
Gość Niedziela o 6:45
Gość napisał(a): Na stronie fb jednego ze związków na „M” napisano, że premia będzie wypłacona w maju. Przewodniczący M wie coś więcej?
Więc niech teraz ten pan się tłumaczy z tego co napisał na swojej stronie dziwi mnie fakt że takie coś pisze i nikt z tym porządku nie zrobi ? Oszukuje ludzi a później chodzi po zakładzie i mówi że raczej nie będzie więc oszukuje pracowników a ludzie się do nich zapisują żenada
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość Czwartek o 13:54
Gość napisał(a): Więc niech teraz ten pan się tłumaczy z tego co napisał na swojej stronie dziwi mnie fakt że takie coś pisze i nikt z tym porządku nie zrobi ? Oszukuje ludzi a później chodzi po zakładzie i mówi że raczej nie będzie więc oszukuje pracowników a ludzie się do nich zapisują żenada
A czemu piszesz to tu a nie na stronie tego pana? Tam nspisz niech Ci wytłumaczy.
Gość Czwartek o 13:56
Gość napisał(a): Więc niech teraz ten pan się tłumaczy z tego co napisał na swojej stronie dziwi mnie fakt że takie coś pisze i nikt z tym porządku nie zrobi ? Oszukuje ludzi a później chodzi po zakładzie i mówi że raczej nie będzie więc oszukuje pracowników a ludzie się do nich zapisują żenada
Widocznie ludziom pasuje być w takich związkach gdzie są oszukiwani i jeszcze za to składki placą. A ten technik nie lepszy.