Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Płaca
przez Wkrótce żółta , 29 marca 2026, 4:55 14
Wkrótce żółta 29.03.2026, 4:55
Witam , potrzebuje pomocy. Mam ofertę zostać koordynatorem tylko muszę wynegocjować stawkę. Słyszałem że koordynator w Man zarabia na rękę 8000 złotych
. Czy to prawda? Czy można krzyknąć na stary 10 000 złotych? Oferta na koordynator produkcji( montaż)
Napisane z wersji desktopowej
Orzech 30.03.2026, 14:51
Wkrótce żółta napisał(a): Witam , potrzebuje pomocy. Mam ofertę zostać koordynatorem tylko muszę wynegocjować stawkę. Słyszałem że koordynator w Man zarabia na rękę 8000 złotych
. Czy to prawda? Czy można krzyknąć na stary 10 000 złotych? Oferta na koordynator produkcji( montaż)
Jeśli można tyle zarabiać będąc koordynatorem, to ja chętnie rzucę robotę za biurkiem i idę w to bez pytania. 8000 zł do ręki? Bardzo chętnie.
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Gość 30.03.2026, 19:27
Wkrótce żółta napisał(a): Witam , potrzebuje pomocy. Mam ofertę zostać koordynatorem tylko muszę wynegocjować stawkę. Słyszałem że koordynator w Man zarabia na rękę 8000 złotych
Skąd Ty się urwałeś naprawdę...
Koordynator ma dodatek 750 zł brutto do podstawy a wiodący coś koło 1000 bodajże
Ktoś Ci bajek naopowiadał a Ty łykasz lepiej jak pelikan,ale teraz takich robią w sumie żółtymi, już najgorszy sort tam biorą
Nie możesz już widać przez to spać pisząc w niedziele przed 5 rano....
Napisane ze strony mobilnej
Gość 30.03.2026, 22:03
Jestem koordynatorem na montażu i mam 9500 zł na rękę, tak że śmiało możesz krzyknąć 10 000 zł.
Wkrótce być może żółty 1.04.2026, 3:23
To jaka jest realna kwota zarobku na tym stanowisku? Czy jest coś takiego jak wysługa lat ? Pytam się poważnie, jaka podstawa w takim razie plus dodatki? Widzę że ktoś mnie tu kręci;/
Gość 2.04.2026, 0:34
Wkrótce być może żółty napisał(a): To jaka jest realna kwota zarobku na tym stanowisku? Czy jest coś takiego jak wysługa lat ? Pytam się poważnie, jaka podstawa w takim razie plus dodatki? Widzę że ktoś mnie tu kręci;/
Sam sobie nawkręcałeś począwszy od twojego pierwszego posta. Sorry ale na koordynatora to ty się nie nadasz
Gość 2.04.2026, 22:15
Gość napisał(a): Sam sobie nawkręcałeś począwszy od twojego pierwszego posta. Sorry ale na koordynatora to ty się nie nadasz
Pytam się poważnie. Bo o takich zarobkach mówił mi znajomy który pracuje w Man 15 lat już i 10 jako koordynator. Teraz po waszych postach nie wiemn czy mnie nie podpuścił z tymi zarobkami.
Gość 3.04.2026, 23:26
Gość napisał(a): Pytam się poważnie. Bo o takich zarobkach mówił mi znajomy który pracuje w Man 15 lat już i 10 jako koordynator. Teraz po waszych postach nie wiemn czy mnie nie podpuścił z tymi zarobkami.
Jesteś jeleń i tyle.
Gość 5.04.2026, 11:40
i niby zza bramy możesz zostać żółtym ??hahahhah dobra bajeczka
Gość 5.04.2026, 11:42
Gość napisał(a): Pytam się poważnie. Bo o takich zarobkach mówił mi znajomy który pracuje w Man 15 lat już i 10 jako koordynator. Teraz po waszych postach nie wiemn czy mnie nie podpuścił z tymi zarobkami.
zarobi tyle pracując wszystkie soboty czyli 32 nadgodziny plus od 4-tej rano pierwsza zmiana. czyli robiąc 150% normy godzin hahahahhaah