|
| Magazyny |
12.12.2025, 11:54
|
|
|
|
Panie Wojtku prosimy poruszyć temat nadgodzin w soboty na magazynie jedni przychodzą co drugi weekend i mają po 150 h nadgodzin a inni mają po 16 h w skali roku. Przychodzą tylko ulubieńcy a inni nie mają możliwości zarobić
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
12.05.2026, 9:19
|
|
|
|
Czy nakaz pani kierownik zakladu ma jakies znaczenie? Pewnie ma, ale nie na magazynie. Tam "kasta" nadal chodzi na nadgodziny pomimo przekroczonego limitu
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Tommy |
12.05.2026, 9:53
|
|
|
|
Magazyny napisał(a):
Panie Wojtku prosimy poruszyć temat nadgodzin w soboty na magazynie jedni przychodzą co drugi weekend i mają po 150 h nadgodzin a inni mają po 16 h w skali roku. Przychodzą tylko ulubieńcy a inni nie mają możliwości zarobić
Przenieś się na FAAB (D50), takich dorobkiewiczów jak ty tu potrzeba.
|
|
| Gość |
13.05.2026, 0:14
|
|
|
|
Magazyny napisał(a):
Nadgodziny powinny być zakazane. Wtedy było by najsprawiedliwiej. Ja mam od początku roku 6 nadgodzin i uważam że o 6 za dużo.
|
|
| Gość |
16.05.2026, 13:13
|
|
|
|
Magazyny napisał(a):
na jednym magazynie przychodzi 3 koordynatorów i ich konfitury - wiadomo o kogo chodzi
|
|
| Gość |
16.05.2026, 13:13
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Nadgodziny powinny być zakazane. Wtedy było by najsprawiedliwiej. Ja mam od początku roku 6 nadgodzin i uważam że o 6 za dużo.
to się zwolnij
|
|