Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Nadgodziny
przez Magazyny , 12 grudnia 2025, 11:54 6
Magazyny 12.12.2025, 11:54
Panie Wojtku prosimy poruszyć temat nadgodzin w soboty na magazynie jedni przychodzą co drugi weekend i mają po 150 h nadgodzin a inni mają po 16 h w skali roku. Przychodzą tylko ulubieńcy a inni nie mają możliwości zarobić
Napisane z wersji desktopowej
Gość 12.05.2026, 9:19
Czy nakaz pani kierownik zakladu ma jakies znaczenie? Pewnie ma, ale nie na magazynie. Tam "kasta" nadal chodzi na nadgodziny pomimo przekroczonego limitu
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Tommy 12.05.2026, 9:53
Magazyny napisał(a): Panie Wojtku prosimy poruszyć temat nadgodzin w soboty na magazynie jedni przychodzą co drugi weekend i mają po 150 h nadgodzin a inni mają po 16 h w skali roku. Przychodzą tylko ulubieńcy a inni nie mają możliwości zarobić
Przenieś się na FAAB (D50), takich dorobkiewiczów jak ty tu potrzeba.
Gość 13.05.2026, 0:14
Magazyny napisał(a): Panie Wojtku prosimy poruszyć temat nadgodzin w soboty na magazynie jedni przychodzą co drugi weekend i mają po 150 h nadgodzin a inni mają po 16 h w skali roku. Przychodzą tylko ulubieńcy a inni nie mają możliwości zarobić
Nadgodziny powinny być zakazane. Wtedy było by najsprawiedliwiej. Ja mam od początku roku 6 nadgodzin i uważam że o 6 za dużo.
Gość 16.05.2026, 13:13
na jednym magazynie przychodzi 3 koordynatorów i ich konfitury - wiadomo o kogo chodzi
Gość 16.05.2026, 13:13
Gość napisał(a): Nadgodziny powinny być zakazane. Wtedy było by najsprawiedliwiej. Ja mam od początku roku 6 nadgodzin i uważam że o 6 za dużo.
to się zwolnij