Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Bony świąteczne (od kierowikow)
przez Pracownik, 12 grudnia 2025, 0:42 4
Pracownik 12.12.2025, 0:42
Mam pytanie, czy może wie ktoś jak obliczana jest wysokość kwoty bonów. Na jaką kwotę mogę liczyć po 7 latach pracy .Czy wszyscy pracownicy są brani pod uwagę i zależne to jest od stażu pracy ,czy uznania kierownika, gdzie mogę znaleźć info na ten temat (proszę o link do wewnętrznego regulaminu zakładu) Dla czego koperty z bonami są otwarte i nie podpisane nazwiskiem pracownika? Dla czego jest zakaz mówienia że w ogóle się otrzymało taki bon? Czy to nie powinno być jawne i oficjalne? A i jeszcze jedno małe pytanko co można ciekawego kupić na święta za całe grube 50 zł.
Napisane z wersji desktopowej
Puchala_wojciech 12.12.2025, 6:52
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
Pracownik napisał(a): Mam pytanie, czy może wie ktoś jak obliczana jest wysokość kwoty bonów. Na jaką kwotę mogę liczyć po 7 latach pracy .Czy wszyscy pracownicy są brani pod uwagę i zależne to jest od stażu pracy ,czy uznania kierownika, gdzie mogę znaleźć info na ten temat (proszę o link do wewnętrznego regulaminu zakładu) Dla czego koperty z bonami są otwarte i nie podpisane nazwiskiem pracownika? Dla czego jest zakaz mówienia że w ogóle się otrzymało taki bon? Czy to nie powinno być jawne i oficjalne? A i jeszcze jedno małe pytanko co można ciekawego kupić na święta za całe grube 50 zł.
Jeśli to był bon od kierownika (nagroda), to na te pytania może odpowiedzieć tylko ten kierownik(za co?, dlaczego?).
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
spawacz Manowski 14.12.2025, 23:14
Pracownik napisał(a): Mam pytanie, czy może wie ktoś jak obliczana jest wysokość kwoty bonów. Na jaką kwotę mogę liczyć po 7 latach pracy .Czy wszyscy pracownicy są brani pod uwagę i zależne to jest od stażu pracy ,czy uznania kierownika, gdzie mogę znaleźć info na ten temat (proszę o link do wewnętrznego regulaminu zakładu) Dla czego koperty z bonami są otwarte i nie podpisane nazwiskiem pracownika? Dla czego jest zakaz mówienia że w ogóle się otrzymało taki bon? Czy to nie powinno być jawne i oficjalne? A i jeszcze jedno małe pytanko co można ciekawego kupić na święta za całe grube 50 zł.
z tych 50 zł. jeszcze potrącony zostanie podatek.
Puchala_wojciech 15.12.2025, 6:29
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach

Punkty: -19 (+1/-10)
spawacz Manowski napisał(a): z tych 50 zł. jeszcze potrącony zostanie podatek.
Tak.