Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Zbiórka na chore dziecko
przez Gość , 22 września 2025, 8:52 4
Gość 22.09.2025, 8:52
Witam serdecznie wszystkich i każdego z osobna drodzy państwo za zwyczaj nie proszę o pomoc ale sytuacja jest wyjatkowa mój syn Wojciech Dworecki zachorował na białaczkę więc postanowiłem zrobić zbiórkę pieniędzy na jego dalsze leczenie i tu jest moja prośba do państwa o pomoc jeżeli ktoś ma ochotę i chęć pomóc to będę bardzo wdzięczny puszka na zbiórkę stoi koło kierownika na dziale 80a wszystkim z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam serdecznie.
Napisane z wersji desktopowej
Bonifacy 23.09.2025, 9:54
Gość napisał(a): Witam serdecznie wszystkich i każdego z osobna drodzy państwo za zwyczaj nie proszę o pomoc ale sytuacja jest wyjatkowa mój syn Wojciech Dworecki zachorował na białaczkę więc postanowiłem zrobić zbiórkę pieniędzy na jego dalsze leczenie i tu jest moja prośba do państwa o pomoc jeżeli ktoś ma ochotę i chęć pomóc to będę bardzo wdzięczny puszka na zbiórkę stoi koło kierownika na dziale 80a wszystkim z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam serdecznie.
Cześć. Bardzo mi przykro i dużo zdrowia dla malucha, a dla rodziców siły! Może podasz numer konta do wpłat albo otworzysz zbiórkę na np. siepomaga.pl? Będzie łatwiej wpłacić. Do puszki nie każdy ma dostęp, a chciałby pomóc.
Napisane z wersji desktopowej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
Hsuner 23.09.2025, 19:21
Zrób zbiórkę na fundacji i daj link tutaj. Ludzie napewno wpłaca , puszka musiała by krążyć po zakładzie,żeby miała sens - bo tak to nikt tam nie pójdzie z różnych powodów.
Napisane ze strony mobilnej
Zbiórka na chore dziecko 24.09.2025, 7:33
Dziękuję bardzo za słowa wsparcia oczywiście już podaję numer konta. 11 1160 2202 0000 0001 0214 2867 w tytule proszę wpisać Wojciech Dworecki. A fundacja nazywa się Na ratunek dzieciom. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję
Napisane ze strony mobilnej