Zmień na ciemny motyw
Korzystanie z forum oznacza zapoznanie się i akceptację Regulaminu
Wypadek na magazynie
przez Gość , 21 września 2025, 13:55 10
Gość 21.09.2025, 13:55
Na magazynie wydarzył się groźny wypadek słyszałem że kierownictwo che obarczyc winą pracownika. Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat?
Napisane z wersji desktopowej
Gość 23.09.2025, 23:29
Gość napisał(a): Na magazynie wydarzył się groźny wypadek słyszałem że kierownictwo che obarczyc winą pracownika. Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat?
A Ty co plotkami.sie zajmujesz? Nie masz swojego życia tylko musisz się czyimś interesować?
Napisane ze strony mobilnej
Reklama
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
spawacz Manowski 24.09.2025, 12:53
Gość napisał(a): A Ty co plotkami.sie zajmujesz? Nie masz swojego życia tylko musisz się czyimś interesować?
To wcale nie jest plotka, kierownik mówił, że był taki wypadek. Faktycznie, nadmierne zainteresowanie szczegółami co niektórych jest tu zupełnie niepotrzebne.
Gość 25.09.2025, 7:37
Gość napisał(a): Na magazynie wydarzył się groźny wypadek słyszałem że kierownictwo che obarczyc winą pracownika. Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat?
Wszyscy są winni od góry do dołu, taka jest prawda
Gość 2.10.2025, 18:28
Gość napisał(a): Wszyscy są winni od góry do dołu, taka jest prawda
Brak BHP ,fikcyjne szkolenia tak zwane masówki (podpisz i do widzenia), niesprawny sprzęt i zwiększane normy ot tak ,nie liczenie się z pracownikiem to są powody wypadku. Miejmy nadzieje że to się kiedyś zmieni... na całym zakładzie.
Montaz 3.10.2025, 6:52
A ja powtórzę kolejny raz że kiedyś dojdzie do tragedii przez nie podkładanie klinów pod koła.zobaczcyie...
Gość 16.10.2025, 9:57
Moze czas zmienic kierowników na magazynach , nie ma w ogóle rotacji poza wymiana między sobą co najwyzej
Gość 17.10.2025, 17:28
Gość napisał(a): Moze czas zmienic kierowników na magazynach , nie ma w ogóle rotacji poza wymiana między sobą co najwyzej
Rotację były jak widać jesteś świeżakiem który zbyt krótko na tym zakładzie jest.
Wypadki się zdarzały i niestety będą zdarzać ludzie nie przestrzegają zasad BHP taka jest prawda.
A jak ktoś chce to i z 8 h szkolenia BHP wyniesie wiedzę.
Takie szkolenie masz powtarzane.
Nie jest ono wykonywane tylko raz jak się przyjmujesz....
Gość 19.10.2025, 8:36
Ludzie przestańcie rozsiewać plotki!!
Nie macie własnego życia.
Gość 19.10.2025, 8:41
Gość napisał(a): Moze czas zmienic kierowników na magazynach , nie ma w ogóle rotacji poza wymiana między sobą co najwyzej
Wręcz przeciwnie rotację powinny się w końcu zakończyć wszędzie.
Oddelegowania ludzi...

A wypadki... Przecież ktoś wyżej tym zarządza da się zrobić 11 w 8 godzin da się zrobić 12 w 8 godzin ile będzie następnym razem.