|
| hala 9 |
12.08.2025, 19:42
|
|
|
|
Czy nikt nie widzi tego, że w firmie wymyślane są nadgodziny, nikt nad tym nie panuje, czy nie chce?
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| MANiek |
13.08.2025, 14:34
|
|
|
|
Pracuje na hali 9 i nie wiem jak ty ale ja mam co robić w nadgodzinach, jak cię tak to boli to nie zostawaj dłużej i idź do domu, chyba że nie możesz zostawać bo ci stara zabrania to inna sprawa. Zajmij się sobą i nie mierz innych swoją miarą
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Niszczyciel |
13.08.2025, 17:51
|
|
|
|
Są nadgodziny bo kierowniki mają możliwość ich wystawienia , takie czasy są wyrobione a ludzi jest w brud. Także , wojowniki biorą godzin ile wlezie , wola siedzieć na zakładzie niż babie pomagać w chałupie. Powinny być zgłoszenia gdzie są ludzie zmuszani do pracy w Soboty i Niedzielę. Bo jeżeli , nie ma tego - a jedynie Cię drażni że świrusy kręcą nadgodziny opór to trudno.
|
|
| Gość |
13.08.2025, 23:51
|
|
|
|
hala 9 napisał(a):
Czy nikt nie widzi tego, że w firmie wymyślane są nadgodziny, nikt nad tym nie panuje, czy nie chce?
Gdzieś 98% nadgodzin jest cały czas wymyślana...
|
|
| Gość |
14.08.2025, 8:51
|
|
|
|
MANiek napisał(a):
Pracuje na hali 9 i nie wiem jak ty ale ja mam co robić w nadgodzinach, jak cię tak to boli to nie zostawaj dłużej i idź do domu, chyba że nie możesz zostawać bo ci stara zabrania to inna sprawa. Zajmij się sobą i nie mierz innych swoją miarą
Boli cię prawda, że nadgodziny są sztucznie wymyślane?
|
|
| Ło |
14.08.2025, 15:54
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Gdzieś 98% nadgodzin jest cały czas wymyślana...
Cały ten zakład to jest jeden wielki stan umysłu....
|
|
| Johny |
16.08.2025, 10:57
|
|
|
|
Na FAABie zmuszanie do przychodzenia na 4 plus jeszcze sobota! Głupota totalna....
|
|
| Gość |
2.09.2025, 10:03
|
|
|
|
Z niedzielami sami sobie jesteście winni. Jesteście chętni to i niedzielę są. Obcinają wam stawki dalej przechodzicie mimo że za niedzielę jest niewiele więcej niż za sobotę. Jak by nikt nie przychodzi to pieniędzmi by ludzi zachęcali. Jak się zabijacie o niedzielę to stawki idą w dół. Ale wy tego nie zrozumiecie nigdy...
|
|
| Gość |
3.09.2025, 10:36
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Z niedzielami sami sobie jesteście winni. Jesteście chętni to i niedzielę są. Obcinają wam stawki dalej przechodzicie mimo że za niedzielę jest niewiele więcej niż za sobotę. Jak by nikt nie przychodzi to pieniędzmi by ludzi zachęcali. Jak się zabijacie o niedzielę to stawki idą w dół. Ale wy tego nie zrozumiecie nigdy...
Większość nadgodzin jest zbędna - przydupasy same je dostają
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
7.09.2025, 23:36
|
|
|
|
MANiek napisał(a):
To nie wiem gdzie ty pracujesz bo ja też pracuje na hali nr 9 i tam w 8 godzin nie ma zbytnio co robic a co dopiero w nadgodzinach. Więc nie gadaj bajek ile to nie jest roboty.Nadgodziny są sztucznie pędzone
|
|