|
| Gość |
1.10.2025, 16:39
|
|
|
|
Anatoly napisał(a):
Witam ,kiedy są zaplanowane rozmowy z zarządem o podwyżkach na nowy rok ??
A poco sie nad tym zastanawiać przeciez nasze kochane zwiazki zaczna od 500 zł i skończą na 300 albo i mniej
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| Gość |
3.10.2025, 13:11
|
|
|
|
Gość napisał(a):
A poco sie nad tym zastanawiać przeciez nasze kochane zwiazki zaczna od 500 zł i skończą na 300 albo i mniej
Kolega widzę wielkim optymistą jest
|
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
3.10.2025, 16:22
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Kolega widzę wielkim optymistą jest
Zgadza się że optymista Jak wynegocjują 125 zł brutto to będzie sukces.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
4.10.2025, 1:04
|
|
|
|
Gość napisał(a):
otwórz firmę, będziesz dawał podwyżki po 1000 zł co miesiąc czesiu
|
|
| spawacz Manowski |
5.10.2025, 21:18
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Jak 150 zł. dostaniesz na ręke, to będzie ogromny sukces. Posłuchaj premiera , ciągle mówi, że ceny w sklepach spadły. Drożyzny nie ma.
|
|
| Gość |
6.10.2025, 10:28
|
|
|
|
no ale przecież pełno w firmie ludzi co planują nadgodziny na cały miesiąc i liczą ile to na wyplate nie wezma i sie ciesza ze maja po 260-280 godzin
|
|
| Józef |
7.10.2025, 5:44
|
|
|
|
Związki wywalczą tyle co inflacja a to że inflacja jest sztucznie zaniżana to chyba tego nie wiedza. Podstawowe produkty w sklepach wzrosły o dobrych kilkadziesiąt procent, paliwo, usługi itd. A GUS wylicza to tak że dodaje do tego co staniało czyli jakieś tory kolejowe na przykład co szaremu człowiekowi jest do życia niepotrzebne. Tak ściemniają z tą inflacją.
|
|
| Gość |
7.10.2025, 12:25
|
|
|
|
Józef napisał(a):
Związki wywalczą tyle co inflacja a to że inflacja jest sztucznie zaniżana to chyba tego nie wiedza. Podstawowe produkty w sklepach wzrosły o dobrych kilkadziesiąt procent, paliwo, usługi itd. A GUS wylicza to tak że dodaje do tego co staniało czyli jakieś tory kolejowe na przykład co szaremu człowiekowi jest do życia niepotrzebne. Tak ściemniają z tą inflacją.
co wzrosło o kilkadziesiąt procent, no co ? a paliwo tanieje
|
|
| Gość |
7.10.2025, 20:41
|
|
|
|
Gość napisał(a):
co wzrosło o kilkadziesiąt procent, no co ? a paliwo tanieje
Dobra to Ty nie musisz dostać podwyżki. Jak będą to się zrzec
|
|
| Niszczyciel |
12.10.2025, 17:56
|
|
|
|
Ja mam w nosie co ludzie mówią , ładuje opór nadgodziny na tygodniu + soboty + Niedzielę na umowę zlecenie. I tak nie mam co robić w domu , a tak to se zarobię , jestem młody jeszcze 0 wydatków. Nie schodze poniżej 11 tys miesięcznie uwielbiam miny moich wspolpracownikow , jak mówimy o zarobkach.
|
|