|
| Gość |
4.07.2025, 17:25
|
|
|
|
Xnxx napisał(a):
Jakie okradanie firmy, a jak pracownik jest zawsze wczesniej te powiedzmy 15 minut czy pol godziny juz przebrany i na stanowisku to co to ma byc? Okradanie pracownika bo przecież za to ci juz twoja wspaniała firma nie płaci....
Człowieku to twój problem, że jesteś wcześniej na stanowisku pracy niż powinieneś. Masz w regulaminie pracy godziny pracy. I jeśli stoisz przebrany pod czytnikiem 13.57 to o której opuściłeś stanowisko pracy. Tak, zwyczajnie okradasz firmę.
|
 Napisane ze strony mobilnej
|
| spawacz Manowski |
6.07.2025, 19:29
|
|
|
|
Xnxx napisał(a):
Jakie okradanie firmy, a jak pracownik jest zawsze wczesniej te powiedzmy 15 minut czy pol godziny juz przebrany i na stanowisku to co to ma byc? Okradanie pracownika bo przecież za to ci juz twoja wspaniała firma nie płaci....
oczywiste jest to, że pracownik już 5 czy 10 minut wcześniej na stanowisku przebrany i zaczyna pracę , nikt tego nie widzi. Może by tak nadzorcy zrobili wydruki , a najlepiej wizję na produkcji i stwierdzili fakt rozpoczynania pracy kilka minut przed wyznaczoną porą. Po co ta wariacja z sekundową dokładnością.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
7.07.2025, 8:04
|
|
|
|
Trzeba być jakimś i..... żeby rozpoczynać pracę przed wyznaczoną porą.
|
|
| Gość |
7.07.2025, 11:11
|
|
|
|
Xnxx napisał(a):
to jego problem, ze jest wczesniej. nikt mu tego nie karze, jest zwycxzajnie niezbyt madry
|
|
| spawacz Manowski |
9.07.2025, 11:49
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Napisz , że masz dokładny zegarek sterowany sygnałem radiowym i patrząc na sekundnik zaczynasz pracę. Wszyscy czytający na pewno uwierzą.
|
|
| Gość |
9.07.2025, 14:29
|
|
|
|
spawacz Manowski napisał(a):
Napisz , że masz dokładny zegarek sterowany sygnałem radiowym i patrząc na sekundnik zaczynasz pracę. Wszyscy czytający na pewno uwierzą.
Mam zegarek i wiem o której się zaczyna pracę
|
|
| Gość |
9.07.2025, 18:53
|
|
|
|
Pracę zaczynam po wyznaczonej godzinie rozpoczęcia a nie przed. A Ty czytaj że zrozumieniem zanim zaczniesz się mądrować
|
|
| Gość |
10.07.2025, 5:12
|
|
|
|
Gość napisał(a):
No to jesteś bo przecież na bank jesteś już w pracy grono przed 6 rano .....więc jesteś do dyspozycji pracodawcy w momencie odbicia
|
|
| Puchala_wojciech
|
10.07.2025, 7:38
|
|
|
Jest członkiem związku
Napisał 673 posty
Cytowany 448 razy
Oznaczony w 2 postach
Punkty: -19 (+1/-10) |
Gość napisał(a):
No to jesteś bo przecież na bank jesteś już w pracy grono przed 6 rano .....więc jesteś do dyspozycji pracodawcy w momencie odbicia
Ta "przepychanka" do niczego nie prowadzi, proszę o jaj zakończenia. Nic to nie zmieni, pracodawca ma prawo do kontroli czasu pracy pracownika.
|
|
| Gość |
11.07.2025, 1:58
|
|
|
|
Gość napisał(a):
Nie jestem do dyspozycji pracodawcy w momencie odbicia tylko w momencie rozpoczęcia pracy czyli od 6.00 nie się fermętu tylko się najpierw doinformuj
|
|