|
| Marian |
5.06.2025, 19:51
|
|
|
|
Witam Wojtku piszesz na Facebooku że zarząd nie myśli o daniu dnia wolnego po Bożym Ciele. Ja wiem ze to jest dzień pracujący normalny i wszyscy inni pracują. A gdzie ta wdzięczność za te nadgodziny za elastyczny itp. Tak właśnie nas traktują w tym zakładzie. Sami powinni wyjsc z inicjatywa dania wolnego oczywiście za dzień urlopu nikt nie mówi za darmo. Jakby miał być jakiś problem z częściami czy coś wiedzieli by jak szybko w ciągu dnia zrobic przestój.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Gość |
13.06.2025, 11:56
|
|
|
|
Marian napisał(a):
Witam Wojtku piszesz na Facebooku że zarząd nie myśli o daniu dnia wolnego po Bożym Ciele . Ja wiem ze to jest dzień pracujący normalny i wszyscy inni pracują. A gdzie ta wdzięczność za te nadgodziny za elastyczny itp. Tak właśnie nas traktują w tym zakładzie. Sami powinni wyjsc z inicjatywa dania wolnego oczywiście za dzień urlopu nikt nie mówi za darmo . Jakby miał być jakiś problem z częściami czy coś wiedzieli by jak szybko w ciągu dnia zrobic przestój.
o czym ty piszesz?
za nadgodziny dostajesz kase, zresztą już słychać wycie na zakładzie, że Kierowniczka zablokowała nadgodziny, już słychać wasze skomlenie.
Za elastyczny czas masz dobrowolny dodatek i premię koncernową. Także zlituj się i przestań skomleć.
|
 Napisane z wersji desktopowej
|
| Reklama |
|
Reklamy nie są wyświetlane, jeśli posiadasz zweryfikowane konto członka związku
|
| Gość |
13.06.2025, 17:39
|
|
|
|
Marian napisał(a):
Witam Wojtku piszesz na Facebooku że zarząd nie myśli o daniu dnia wolnego po Bożym Ciele . Ja wiem ze to jest dzień pracujący normalny i wszyscy inni pracują. A gdzie ta wdzięczność za te nadgodziny za elastyczny itp. Tak właśnie nas traktują w tym zakładzie. Sami powinni wyjsc z inicjatywa dania wolnego oczywiście za dzień urlopu nikt nie mówi za darmo . Jakby miał być jakiś problem z częściami czy coś wiedzieli by jak szybko w ciągu dnia zrobic przestój.
W tym momrobisz z siebie płaczka i ofiarę losu. Chcesz mieć wolne urlop sobie weź. Nie chcą Ci dać patrz poprzednie zdanie. Chyba że Ci szkoda urlopu bo na żniwa trzymasz.
|
 Napisane ze strony mobilnej
|